Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσια! ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

επιστρέψαμε χτες στο σπιτάκι μας και ειμαστε καλά και πανευτυχεις! η μικρή είναι πάρα πολύ καλή και ησυχη. το πρωτο μας ξενύχτι πήγε πολύ ομαλα .μεχρι τωρα ξυπνα ανα 3-4 ώρες.

ο τοκετός ήταν λίγο δύσκολος.. δυσκολευτηκα περισσότερο απο οτι την πρωτη φορά και αυτό γιατί η μικρή είχε περιτυλιξη και δεν κατεβαινε με αποτελεσμα η εξέλιξη της διαστολής να ειναι πολύ αργή γιατί δεν κατεβαινε το μωρό. επίπλέον δεν με επιασε καλά η επισκλ. μουδιασε το αριστερο μερος και απο δεξιά τα αισθανόμουν όλα!! καποια στιγμη αφου αλλαζα συνεχως στασεις η μπεμπουλα ξεμπλοκαρε λιγο, κατεβηκε πολύ γρήγορα και εκανα αποτομη διαστολή απο 4 σε 8. ακολόυθησε εμετός και φοβεροι πονοι αλλά απο εκει και περα μεσα στους επομενους 2-3 πονους γεννησα! συνολικά πηρε περιπου 6 ώρες απο την στιγμη που εβαλαν τον ορό.τελικά τέλος καλό όλα καλά. ειμαστε γερες και οι δύο και αυτο εχει σημασία! οσο για το βαρο ςτης μπεμπας πολύ καλό αφου ηταν 3050 ..περισσότερο απο οτι περιμεναμε!...τα ραματα απο κατω με τραβανε ακαμα αλλά καθε μερα ειμαι καλύτερα.

με το θηλασμο τα παμε καλά επιασε αμεσως η μικρή! με εχει λίγο πληγωσει αλλά το αντεχω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια χαρά μουμάκι η μικρή είναι πολύ ήσυχη σε σημείο να την ξεχνάμε ώρες ώρες...Κοιμάται συνέχεια και σηκώνεται μόνο για λίγο για τάισμα με αποτέλεσμα να την περιμένουμε όλοι πως και πως να κάτσει κανένα μισάωρο ξύπνια να την χαρούμε...Ο δε Σωτήρης όλη την ώρα της λέει πόσο όμορφη είναι και την θέλει αγκαλιά και της φωνάζει να ξυπνήσει γιατί κοιμάται πολύ....

Μέχρι στιγμής πολύ καλά...Και εγώ αυτή την φορά είμαι πολύ καλά ψυχολογικά λες και δεν γέννησα ποτέ και βοηθάει πολύ και αυτό τα πράγματα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο Ξανθουλα! πολυ χαιρομαι που κυλανε ολα ομαλα...κι ο Σωτηρακης φανταζομαι θα ειναι ενθουσιασμενος!!!

και αφου η μπουμπου ειναι ηρεμη, κρατιουνται ισορροπιες!!

χαιρομαι που εισαι καλα!!!

αυτή τη βδομάδα έχω ραντεβού για αυχενική και έχω φοβερό αγχος...

την προηγούμενη φορά πήγα για να μετρησουμε το μωρό και τελικά :( μπήκα χειρουργείο...

έχω φοβερά σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή μου, μου περνάνε διάφορα από το μυαλό και χαστουκίζομαι κάθε φορά για να συνέλθω...

Φοβάμαι τόσο πολύ που οι γονείς μας δεν ξέρουν οτι είμαι έγκυος, δεν θέλω να στεναχωρηθούν για άλλη μια φορά, θα τους το πω μόλις πάρω όλες τις απαντησεις. ουφ!

εμακι να σου ζήσει! Όλα καλά κούκλα μου. Ρίτα μη φοβάσαι τίποτα. Όλα θα πάνε τελεία. Κι εγώ ήρθα θεσσαλονίκη σήμερα για αυχένικη οι μετρήσεις πιο μικρές από την άλλη φορά περιμένω tο παπ α την πέμπτη θα θέσω.. Πολλά φιλάκια σας σκέφτομαι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

γεια σου Ριτακι, τι κανεις?πως πας?

εγω στη δουλεια ειμαι αλλα λειπουν ολοι..και οι μεσα και οι εξω, οποτε ειναι ησυχα...μια βδομαδα εμεινα και μετα εχω αδειααααα!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια

ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας!

ριτάκι όλα καλά θα πάνε.. να είσαι ηρεμη :)

εμεις ειμαστε πολύ καλά. ο μικρός ειναι ξετρελαμενος.. είναι ο βοηθός μου, μαζι κανουμε μπανακι την μικρή, την παιρνει αγκαλιά, τησ μιλάει την χαιδευει.. τα πανε πολύ καλά..

εγώ ειμαι αρκετά καλύτερα αν και ακομα με τραβανε τα ραμματα. η μικρούλα εχει πολύ καλό πρόγραμμα και δεν με κουράζει καθόλου.

οταν μπορεσω θα βαλω φωτό να την δείτε..

ξανθή μου κουκλιτσα είναι η μπεμπα σου να σου ζήσει!!

φιλιά σε όλες!

ΕΜΑΚΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!

εχεις τον καλυτερο βοηθο μου φαινεται!

μπραβο!!!!

ευχομαι να συνελθεις γρηγορα απο τα ραματα και ολα καλα!!!!

βαλε να δουμε την μικρη νεραιδα φωτο!!!

φιλια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...