Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

αληθεια μουμακι?εχεικαι τ ακαλα του εχεικαια τα κακα του!ομοιοπαθουσα λοιπον!ναιοριτσι μου κι εγωσκεφτομαι αν ολα πανε καλα κι αντεξουμεμεχρι το δευτερο μπεμπε να το παιρνωμαζι μου γαι τι θα θηλαζω ενω τηνπρωτη ερχεται η πεθερ αμου σπιτι πλεον που τρωει ξενα γευματ ακαι την κραταει. μολι ςκλεισει τα 2,5 σχολειο !!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε βολευει,εχει ορεξη και δεν εργαζεται,μενει κοντα ναι,απλα αλλο ειναι το θεμα...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ειναικαλη κι εξυπηρετει συμμαζευει ,κανει καμια δουλεια,σιδερο,μαγειρεμα!τωρα λειπει αλλα εχω τους ρυθμους μουκαι τα φερνωβολτα!γενικα στηνπιεση α[οδιδω νομιζω...αρχισανκαι αοι αυπνιε ςμου,κοιμαμαι 12-1 5 το πρωι τοματι γαριδα!ριχνω ενα συμμαζεμα...το παογευμα θα την παωκαμια βολτα....το βραδυ καμαιο δουλειτσα...

χτες ηταν το κορυφαιο!καναμε μπανιο μαζι με τη μικρη!μπηκαμε στηνμπανιερα την ειχα αγκαλια αναμεσα στ αποδια μου και καναμε ντουζακιαχαχχαχαα!τελεια ηταν!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ειναικαλη κι εξυπηρετει συμμαζευει ,κανει καμια δουλεια,σιδερο,μαγειρεμα!τωρα λειπει αλλα εχω τους ρυθμους μουκαι τα φερνωβολτα!γενικα στηνπιεση α[οδιδω νομιζω...αρχισανκαι αοι αυπνιε ςμου,κοιμαμαι 12-1 5 το πρωι τοματι γαριδα!ριχνω ενα συμμαζεμα...το παογευμα θα την παωκαμια βολτα....το βραδυ καμαιο δουλειτσα...

χτες ηταν το κορυφαιο!καναμε μπανιο μαζι με τη μικρη!μπηκαμε στηνμπανιερα την ειχα αγκαλια αναμεσα στ αποδια μου και καναμε ντουζακιαχαχχαχαα!τελεια ηταν!

αμα σε βοηθαει ειναι βασικο.... και τωρα ειδικα που θα ερθει και το 2ο...

η μαμα σου μενει κοντα...???

το βασικο ειναι αυτο που λες, οτι εχεις τους ρυθμους σου και την οργανωση σου...αυτο ειναι σημαντικο !

χα χα χα χα

γελαω στην μπανιερα με την μικρη??? χα χα χα χα χα

ναι δεν το συζητω απλα δεν εργαζεσαι οπως θα μπορουσες...εχει ςτο νου σου!αλαλ ναι σιγουρα μεγαλη υποθεση!ιδιως οταν θηλαζα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μουμου μου μετακομισα...λογω οικονομικων δυσκολιων...κι ενω νοικιαζαμε τοσα χρονια με τον αντρα μου πλεον πηγαμε και μειναμε κατω απο τη μανα μου σε ενα σπιτι που ανηκει στον ξαδερφο μοαυ και μου το παραχωρησε προσωρινα....απο πανω μενει η γιαγια μου και παραπανω η μαναμου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

σιγουρα ολα μαζι δεν γινονται...αλλα σκεψου το αγχος, να βγαλεις γαλα..... να τρεξεις να γυρισεις..να φυγεις το πρωι του σκοτωμου...ενω ετσι,ενταξει,δεν εισαι και η πλεον παραγωγικη μοναδα της εταιρειας αλλα κατι κανεις...

εγω δηλαδη, ασχετα απο τα κακα του να δουλευεις σε οικογενειακη επιχειρηση, αυτο το βρισκω μεγαλη υποθεση...

θα δειξει βεβαια..

Διαφημίσεις

μουμου μου μετακομισα...λογω οικονομικων δυσκολιων...κι ενω νοικιαζαμε τοσα χρονια με τον αντρα μου πλεον πηγαμε και μειναμε κατω απο τη μανα μου σε ενα σπιτι που ανηκει στον ξαδερφο μοαυ και μου το παραχωρησε προσωρινα....απο πανω μενει η γιαγια μου και παραπανω η μαναμου!

δεν ειναι καλα???????

ναι δεν το συζηταω!!!!μεγαλη υποθεση!ας ερθει αυτη η ωρ αμ ε τοκαλο και να δει ςχεριαπουθα βρεθουν ολοι θ ατρεχουν κι εσυ θ αθες ολα μονη σου!!!και ναμην αγγιζεικανεις το μωρο σου!αχαχχα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλα ειναι μια χαρα,οι γονει ςμου ειναι σουπερ και πολυ διακριτικοι και εχουν πολυ καλξ σχεση με το δικο μου και ουδεν προβλημα1ισα ισα φτου φτου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κι εμει ςτο περιποιηθηκαμ ετο σπιτι ηταν κλειστο....καποια χονια !το βαψαμε φτιαξαμε βρυσες,το διαμορφωσαμε κρατησαμε οτι δεν ηθελε να πεταξει ,φεραμε και βολεψαμε και τα δικα μας πραγματα!οκ ολα βολευτηκαν παραπονο δενεχω

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ναι δεν το συζηταω!!!!μεγαλη υποθεση!ας ερθει αυτη η ωρ αμ ε τοκαλο και να δει ςχεριαπουθα βρεθουν ολοι θ ατρεχουν κι εσυ θ αθες ολα μονη σου!!!και ναμην αγγιζεικανεις το μωρο σου!αχαχχα

επειδη κι εγω ειμαι πολυ οργανωτικη και τα ρυθμιζω ολα νομιζω οτι θα τα καταφερω αρκετα καλα...

καλα ειναι μια χαρα,οι γονει ςμου ειναι σουπερ και πολυ διακριτικοι και εχουν πολυ καλξ σχεση με το δικο μου και ουδεν προβλημα1ισα ισα φτου φτου!

φτου φτου φτου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...