Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε με το καλοοοοο!!!!

κι αφου ο συζυγος (εσκασε πια ο ανθρωπος)...κανει οτι μπορει... μπορει να ερθει η ζουζουνα και νωριτερα!!

η άλήθεια έιναι οτι εσκασε πια και τωρα βγαζει τα άχτια του χαχαχαχαχα:tongue:

η άλήθεια έιναι οτι εσκασε πια και τωρα βγαζει τα άχτια του χαχαχαχαχα:tongue:

χα χα χα χα χα

ααααα!!!! εχει τις ευθυνες του.... !!!!! εκεινος τα ξεκινησε ολα!!

χα χα χα χα

( τι λεω για τον ανθρωπο ,ντροπη μου)

ρε συ,εγω συγκινηθηκα σου μιλαω ειλικρινα.....

πωπω!!!

ερωτηση(μιας και το ανεφερες) δεν σου ειπε να μην οδηγας???

μεχρι τωρα κανονικα οδηγουσες?

κοιτα.. την ρωτησα και μου ειπε οτι οκ μια χαρά πιο επικινδυνο ειναι να οδηγεις τους πρωτους μηνες παρα τον 9ο. θελει προσοχη να βαζω σωστά την ζωνη.. κατα τα άλλα το πολύ πολύ να με πιασουν οι πονοι. θα κανω στην ακρη και θα παρω καποιον τηλεφωνο.. ἠ αν σπασουν τα νερά θα κανω παλι το ίδιο.. γενικά ναι οδηγω κανονικά μεχρι τωρα απλά ειμαι λιγότερο γκαζιάρα :)

χα χα χα χα χα

ααααα!!!! εχει τις ευθυνες του.... !!!!! εκεινος τα ξεκινησε ολα!!

χα χα χα χα

( τι λεω για τον ανθρωπο ,ντροπη μου)

χαχαχαχαχααχα οχι οχι! πολύ σωστά τα λές χαχαχα

Διαφημίσεις

σε ρωταω γιατι μιας φιλης της απαγορεψε με το που μπηκε στον 9ο. ουτε μικρες αποστασεις,δεν ειπα να παει ταξιδι....

εγω θα φρικαρω χωρις αυτοκινητοοοοο!! βρουμ βρουμ!!

Καλημέρα....Εμάκι με το καλό κοπέλα μου....Με το καλό να πάρουμε τις σουσουράδες αγκαλιά...τις μικρές παιδεύτρες....Τώρα σηκώθηκα περιμένω να ξυπνήσει και ο μικρός τώρα....Εμείς τελικά Κυριακή πρωί πάμε νοσοκομείο...

Μουμάκι όχι κανονικά οδηγάς έγκυες είμαστε όχι άρρωστες....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα....Εμάκι με το καλό κοπέλα μου....Με το καλό να πάρουμε τις σουσουράδες αγκαλιά...τις μικρές παιδεύτρες....Τώρα σηκώθηκα περιμένω να ξυπνήσει και ο μικρός τώρα....Εμείς τελικά Κυριακή πρωί πάμε νοσοκομείο...

Μουμάκι όχι κανονικά οδηγάς έγκυες είμαστε όχι άρρωστες....

καλημερα Ξανθουλα...τι πας? πας για να γεννησεις κι εσυ??

ου ου ου ...πολλα κοριτσια αυτη την εβδομαδα..αυξανομαστε!

μπραβοοοο!! μπραβο ξανθουλα και μην στενοχωριεσαι ολα καλα θα πανε!!

να εισαι ηρεμη!!!!

οσο για το αυτοκινητο..ρωταω να μαθαινω... σιγουρα εξαρταται και απο τον γιατρο... (ο συγκεκριμενος, της φιλης μου, μου φαινεται λιγακι βλαμμενος...απο διαφορα που μου εχει πει..βεβαια εκεινη τον εμπιστευεται τρελα...περι ορεξεως....)

καλημερα ξανθη μου με το καλό και εσυ! ευχομαι να γινει η ανατροπη αλλά και αν δεν γίνει μη σκάσεις ε?σημασία εχει να κρατάμε σε λιγο καιρό τα μωράκια μας και να ειναι καλά!

Την Κυριακή θα πάω και θα γεννήσω ότι και αν γίνει.Θα μου βάλει υπόθετο για πόνους και θα προσπαθήσουμε να την γυρίσει αν τα καταφέρει θα πάμε φυσιολογικά αλλιώς καισαρική...Ελπίζω στο καλύτερο για την μικρή αν και να σας πω την αλήθεια και μόνο στην ιδέα της καισαρικής έχω χεστεί πάνω μου φόβαμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Την Κυριακή θα πάω και θα γεννήσω ότι και αν γίνει.Θα μου βάλει υπόθετο για πόνους και θα προσπαθήσουμε να την γυρίσει αν τα καταφέρει θα πάμε φυσιολογικά αλλιώς καισαρική...Ελπίζω στο καλύτερο για την μικρή αν και να σας πω την αλήθεια και μόνο στην ιδέα της καισαρικής έχω χεστεί πάνω μου φόβαμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

οχι ρε Ξανθουλα...μη φοβασαι..γιατι φοβασαι....

φοβασαι την καισαρικη και δεν φοβασαι τον φυσιολογικο????

δεν ειναι κατι...μην αγχωνεσαι βασικα..να εισαι ηρεμη...να γεννησεις ενα γερο μωρακι και να εισαι καλα!!

ολα καλα θα πανεεε....ελαααα...που εισαι να ρθω να σε παρω να παμε για καφεεεεεε!!!!

εκει μεσα που θα μπεις, με οποιον τροπο κι αν γεννησεις, να σκεφτεσαι την τρελη την μουμου με τις βλακειες που λεει και να γελας....

ελααααα!!!

εγω θα σε σκεφτομαι..τι ωρα γενναμε?!?!? 8??9??

και να στειλεις λιγη ζουζουνοσκονη... και μετα το Εμακι την τεταρτη το πρωι... που θα χασω το εμακι με την κοιλιτσα του..να στειλει λιγη ζουζουνοσκονη κι εκεινη... (για να δωσω και στο Μαρακι οταν γυρισει απο τις διακοπες της...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...