Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

αχαχα οχι ρε θα τα λεμε!εκει δενεχω ιντερνετ αλλα μεχρι να φυγω θα τα λεμε και μετ απου θα γυρισωπαλι εδω θα σε βρω!γιαπου λετ εμουμακι?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχαχα οχι ρε θα τα λεμε!εκει δενεχω ιντερνετ αλλα μεχρι να φυγω θα τα λεμε και μετ απου θα γυρισωπαλι εδω θα σε βρω!γιαπου λετ εμουμακι?

δεν εχουμε καταληξει πουθενα γιατι θεωρητικα δεν θα εχουμε προβλημα να βρουμε τον σεπτεμβρη. Κυκλαδες ομως.... αυτο ειναι το μονο σιγουρο....

για να ειμαι ειλικρινης δεν ειναι κακα και στην Αθηνα αυτες τις μερες. ειναι ησυχα... και για να κανεις δουλειες και ψωνια και τα παντα. ολοι λειπουν...ησυχια εχουμε... και καποιοι που ειναι εδω, τους βλεπουμε κι αυτους... αυτο το σκ δηλαδη εχουμε κατι παρε δωσε.

την αλλη βδομαδα νομιζω οτι θα ειμαστε ακομα πιο ησυχα... αν και εχω μεγαλη αναγκη απο ησυχια και ξεκουραση στο σπιτι....

και βεβαια θ αβρειτε!και η κυπρος νεδυκνειται το σεπτεμβρη αν καιλιγο τσουχτερηνομιζω σε τιμες....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

οχι αυτητην εβδομαδα εχει δροσια τοπρωικαι το απογευμα,λιγο το μεσημερι εχει απνια

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤ!εγω ειχα δουλιτσα!και ναι τσιμπολογαωωωωωωωωωω!συνεχεια!!!!1

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλά είμαστε πήγαμε χτες για υπερηχο όλα καλά! 2730 η μπέμπα! κλεισαμε ραντεβού για 10/08! 8 το πρωί! σε 5 μέρες θα γεννησω!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ειμαι πολυ συγκινημενη!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΜΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!

ΠΩΠΩ!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!

θα μπεις Τριτη!?!?

πωπωπωπω!! δεν το πιστευωωωω!!

ευχαριστώ μουμουκα μου!!!!!!!!!

θα μπω τετάρτη πρωί στις 8!! θα ξεκινήσει η διαδικασία και οση ωρα μας παρει.. άν δεν έχω παει βέβαια νωριτερα με πόνους..

οπως καταλαβαίνεις ο συζυγος εχει παει τωρα ζεστά το ρόλο ;);)του οπότε παιζει να παω και νωρίτερα!! θα δειξει..

ευχαριστώ μουμουκα μου!!!!!!!!!

θα μπω τετάρτη πρωί στις 8!! θα ξεκινήσει η διαδικασία και οση ωρα μας παρει.. άν δεν έχω παει βέβαια νωριτερα με πόνους..

οπως καταλαβαίνεις ο συζυγος εχει παει τωρα ζεστά το ρόλο ;);)του οπότε παιζει να παω και νωρίτερα!! θα δειξει..

αντε με το καλοοοοο!!!!

κι αφου ο συζυγος (εσκασε πια ο ανθρωπος)...κανει οτι μπορει... μπορει να ερθει η ζουζουνα και νωριτερα!!

μπραβο βρε Εμακι, πολυ χαρηκα... (θα μου πεις, δεν θα γινοτανε?? χα χα ..θα γινοτανε....αλλα οταν τ'ακους πια....)

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλά ουτε εγω το πιστευω παντως ..ξαφνικά συνειδητοποιησα ποσο κοντά ειμαι στο να δω την μπουμπουκα που με παιδευει τοσο καιρό....με το που κλεινουμε την ημερομηνία μου ηρθε να βαλω τα κλάματα.. οδηγούσα βουρκωμενη μεχρι το σπίτι απο την συγκινηση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...