Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

δεν εχουμε αποφασισει ακομα..αλλα εχει αδεια ο αντρας..και γενικα δεν νομιζω οτι θα εχουμε προβλημα να βρουμε

τι διαβαζεις παλι??? ουφ..δεν βαρεθηκες??

ο μπαμπας σας τι λεει με το χταποδι?

Ο μπαμπάς μας έχει ξετρελαθεί...ωχ μου την επέστρεψε την μικρή γιατί άρχισε να στριγκλίζει και δεν ξέρει τί να την κάνει . Αν μπορέσω θα επανέλθω αργότερα!!!!Σίγουρα θα βρείτε για Σεπτέμβρη!!!!!!!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΧΑΧΧΑ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΝΕΥΡΙΚΟ Ε?κι εγω ηθελα κι αλλο οτανγεννηθηκε!μετα μου περασε!τωρα την εφαγα αχαχαχχαχα!μουμακιιιιιιιιιιιιιι βαστα γερα!αχαχατζουλακι εχω και βοηθεια τωρ απου ανεξαρτητοποιηθηκε και βυζοαπεξαρτητοποιηθηκρε για την ακριβεια,την εχει η πεθερα μου ερχεται σπιτι,την κραταει,εγωθ αγυρισω αργα,να φαω να παιζουμε να την παω βπλτα ν ατην μπανιαρισω,να τηβαλω για υπνο,να κανωντουζ να δω τον καλομου,να συμμαζεψω...το χειροτερο ειναι οτι πλεον εχω παλι αυπνιες....δεν κοιμαμαικαθολου

κισακι,(ερωτηση) και στις αλλες μωρομανες...

τι ωρα πανε για υπνο τα ζουζουνια???

(ενταξει το τζουλακι ειναι μικρουλη ακομα...)

ΑΧΑΧΧΑ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΝΕΥΡΙΚΟ Ε?κι εγω ηθελα κι αλλο οτανγεννηθηκε!μετα μου περασε!τωρα την εφαγα αχαχαχχαχα!μουμακιιιιιιιιιιιιιι βαστα γερα!αχαχατζουλακι εχω και βοηθεια τωρ απου ανεξαρτητοποιηθηκε και βυζοαπεξαρτητοποιηθηκρε για την ακριβεια,την εχει η πεθερα μου ερχεται σπιτι,την κραταει,εγωθ αγυρισω αργα,να φαω να παιζουμε να την παω βπλτα ν ατην μπανιαρισω,να τηβαλω για υπνο,να κανωντουζ να δω τον καλομου,να συμμαζεψω...το χειροτερο ειναι οτι πλεον εχω παλι αυπνιες....δεν κοιμαμαικαθολου

Το να μην κοιμάσαι είναι μεγάλο πακέτο μέσα σε όλα αυτά...ελπίζω να περάσουν οι αυπνίες ρε Κισάκι. Από στομαχικά είσαι καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη εγκυμοσύνη?

6237481d19.png

κισακι,(ερωτηση) και στις αλλες μωρομανες...

τι ωρα πανε για υπνο τα ζουζουνια???

(ενταξει το τζουλακι ειναι μικρουλη ακομα...)

Εμένα το μικρούλι πάει κατά τις 11, και ξυπνάει κατά τις 10 το πρωί, εννοείται με ένα διάλειμμα κατά τις 6 τα ξημερώματα για ανεφοδιασμό...

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εμένα το μικρούλι πάει κατά τις 11, και ξυπνάει κατά τις 10 το πρωί, εννοείται με ένα διάλειμμα κατά τις 6 τα ξημερώματα για ανεφοδιασμό...

ενα μονο διαλειμμα?? τι λες τωρα???

μαγικο....!!!!

ενα μονο διαλειμμα?? τι λες τωρα???

μαγικο....!!!!

Ναι αυτή ξυπνάει μόνο μία φορά, εγώ ξυπνάω κάθε μία ώρα γιατί έτσι όπως χτυπιέται (σαν χταπόδι που λέγαμε) από ίσια που την βάζω στην κούνια γυρνάει στο πλάι/κάθετα κι επειδή δεν χωράει έτσι, χτυπάει στα κάγκελα την κεφάλα της κι ακούω μέσα στον ύπνο μου γκντουπ γκντουπ γκντουπ και σηκώνομαι και την ισιώνω (αυτό κάθε ώρα , μην σου πω και κάθε μισάωρο άμα είναι σε τρελά κέφια!) Άσε το άλλο που καμιά φορά μιλάει, γελάει ή και κλαίει κοιμισμένη...

6237481d19.png

Ναι αυτή ξυπνάει μόνο μία φορά, εγώ ξυπνάω κάθε μία ώρα γιατί έτσι όπως χτυπιέται (σαν χταπόδι που λέγαμε) από ίσια που την βάζω στην κούνια γυρνάει στο πλάι-κάθετα κι επειδή δεν χωράει έτσι, χτυπάει στα κάγκελα την κεφάλα της κι ακούω μέσα στον ύπνο μου γκντουπ γκντουπ γκντουπ και σηκώνομαι και την ισιώνω (αυτό κάθε ώρα , μην σου πω και κάθε μισάωρο άμα είναι σε τρελά κέφια!) Άσε το άλλο που καμιά φορά μιλάει, γελάει ή και κλαίει κοιμισμένη...

χα χα χα...παρτυ δηλαδη εχετε καθε βραδυ!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΥΟΜΟΥ ΚΙΕΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΟΤΑΝ 11-12 το βραδυ μεχρι τις 10-11 το πρωι αλλα ξυπνουσε ενδιαμεσα γιατι θηλαζ επολυ!πολες φορες!τωρα κατα τις 9 νυσταζει αλλαε φορες θακοιμηθει κατευθειαν αλλες μεχρι τις 11 το παει. αλλα 7 ειναι ξυπνια!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

GENIKA EXOYN STANTA RPTOGRAMMAΤΑ ΜΙΚΡΑ...ΕΚΤΟς ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΖΕΣΤΗ,ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ,ΔΟΝΤΙΑ....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

u akleisoyme 15-19 aygoystoy χαλκιδικη θα ειμαι και την επομενη εβδομαδα παιρνει αδεια ο αντρα ςμου καιμαλλον θα κατσω 2 εβδομαδες..........

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

u akleisoyme 15-19 aygoystoy χαλκιδικη θα ειμαι και την επομενη εβδομαδα παιρνει αδεια ο αντρα ςμου καιμαλλον θα κατσω 2 εβδομαδες..........

αντε να ξεφυγετε κι εσεις λιγακι....

μονη μου θα μεινωωωωω!!!!!

:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...