Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Κισσάκο γιατί δεν είναι και ακριβώς ισχιακό είναι εγκάρσιο προς ισχιακό.Κεφάλι έχει κάτω από το αριστερό μου στήθος για να καταλάβεις και πόδια διαγώνια απέναντι.Δηλαδή πάει να βγει πρώτα ο κορμός της...Βασικά από ότι διάβασα εδώ σε μεγάλο ποσοστό(πάνω από 70%) γεννιούνται με πρόβλημα ορθοπεδικό ή και εγκεφαλικό και είναι πολύ πιθανή και η πρόπτωση ομφάλιου λώρου...Όσο τολμηρή και αν είμαι δεν θέλω να είμαι η αιτία για ένα μόνιμο πρόβλημα στο παιδί μου αργότερα...Αν γυρίσει έχει καλώς αλλιώς με ότι βρούμε την Κυριακή θα πορέψουμε..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οκ ξανθουλι σου λεω απλ αοτιμας ελεγαν οι μαιες στ αμαθηματα ανωδυνου τοκετου και το τονιζαν κιολας!προεχει η ασφαλεια σου και του παιδιου!την ατιμη!θα γυρισει!!!!περπατημα,σκαλες και οκλαδον καθισμα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μωρέ και εγώ τα διάβασα αλλά πολύ μεγάλο το ποσοστό για μόνιμο πρόβλημα.Δεν ξέρω πραγματικά αν αξίζει τον κόπο.Θα δούμε μου είπε ότι θα προσπαθήσει να μου το γυρίσει κιόλας.Δεν βοηθά και ότι ο πλακούντας είναι πρόσθιος είναι όλα εναντίον μας...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ολα καλα θα παν και τζαμπα αγχωνεσαι!απλα η μικρη ειναι τσαλιμτζου!!!!θα γυρισει μονη της πιστευω!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Έλα βρε Ξανθούλι μου!!!!!!!! Το είπαν και τα κοριτσάκια : Πάνω και πέρα απ'όλα να είναι καλά το μωράκι σου και να είσαι καλά κι εσύ! Όλα τ'άλλα έρχονται μετά...εννοείται πως καταλαβαίνω ότι σε στενοχωρεί...κι εμένα ο τοκετός μου δεν ήταν καθόλου όπως τον ήθελα και τον είχα φανταστεί , αλλά μόλις είδα το μωρό μου τα ξέχασα όλα κι έκανα το σταυρό μου που όλα πήγαν μια χαρά κι έχω τώρα ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά μου!Γιατί στην τελική ΜΟΝΟ αυτό μετράει...

6237481d19.png

Κισάκι πώς πάει η κοιλίτσα? Τώρα αν πω ότι ζηλεύω θα με πείτε τρελή???? Θέλω κι εγώ κι άλλο!!!!!!!!!(Αν και σε εμάς θα αργήσει...) Πάντως πώς τα καταφέρνεις με μωρό στο σπίτι, μωρό στην κοιλιά και δουλειά κι από πάνω πραγματικά σε θαυμάζω...

6237481d19.png

Ξανθουλα μην αγχωνεσαι...αν υπαρχει και η παραμικρη πιθανοτητα να γινει κατι κακο (που δεν το νομιζω) να γεννησεις με καισαρικη!!!!

τωρα λοξυγγα που εχει,ετσι που την μελεταμε, εχει λοξυγγα το παιδι!!!

Κισακοοοο τι κανεις αγαπηηηη???

Τζουλακιιιι?? τι κανει το ζουζουνι? θες και 2ο??? βρε εχετε μουρλαθειιιιι?!?!?!?

κραταω θερμοπυλες.... ευτυχως που ειναι το εμακι εδω, η ξανθουλη και το κισακι..τι να κανω....περιμενω να μαζευτουνε οι αλλες για να φυγω εγω (σεπτεμβρη δηλαδη)

εσυ τι κανεις?!?!?!

για πες νεα?που βρισκεσαι?

Διαφημίσεις

Ξανθουλα μην αγχωνεσαι...αν υπαρχει και η παραμικρη πιθανοτητα να γινει κατι κακο (που δεν το νομιζω) να γεννησεις με καισαρικη!!!!

τωρα λοξυγγα που εχει,ετσι που την μελεταμε, εχει λοξυγγα το παιδι!!!

Κισακοοοο τι κανεις αγαπηηηη???

Τζουλακιιιι?? τι κανει το ζουζουνι? θες και 2ο??? βρε εχετε μουρλαθειιιιι?!?!?!?

Ξανθούλα συμφωνώ με την μουμού!!!

Το ζουζούνι είναι το πιο νευρικό μωρό ever! Έχει τα νεύρα του από 5 ημερών περίπου, ακόμα και στον ύπνο της χτυπιέται πάνω κάτω σαν χταπόδι...

6237481d19.png

κραταω θερμοπυλες.... ευτυχως που ειναι το εμακι εδω, η ξανθουλη και το κισακι..τι να κανω....περιμενω να μαζευτουνε οι αλλες για να φυγω εγω (σεπτεμβρη δηλαδη)

εσυ τι κανεις?!?!?!

για πες νεα?που βρισκεσαι?

Πού θα πας τον Σεπτέμβρη?

Εγώ κατα τ'άλλα μια χαρά!!Προσπαθώ να ξεκινήσω διάβασμα (και τώρα υποτίθεται πως πασσαρα την μικρή στον μπαμπά της για λίγο για να διαβάσω αλλά όπως βλέπεις δεν...). Αθήνα είμαστε, από Σεπτέμβρη κι εμείς την κάνουμε για Αγγλία:cool:

6237481d19.png

Ξανθούλα συμφωνώ με την μουμού!!!

Το ζουζούνι είναι το πιο νευρικό μωρό ever! Έχει τα νεύρα του από 5 ημερών περίπου, ακόμα και στον ύπνο της χτυπιέται πάνω κάτω σαν χταπόδι...

χταποδι στο φουρνο στη λαδοκολλα εχεις φαει?!?!?

κολαση σου λεω!!!

Πού θα πας τον Σεπτέμβρη?

Εγώ κατα τ'άλλα μια χαρά!!Προσπαθώ να ξεκινήσω διάβασμα (και τώρα υποτίθεται πως πασσαρα την μικρή στον μπαμπά της για λίγο για να διαβάσω αλλά όπως βλέπεις δεν...). Αθήνα είμαστε, από Σεπτέμβρη κι εμείς την κάνουμε για Αγγλία:cool:

δεν εχουμε αποφασισει ακομα..αλλα εχει αδεια ο αντρας..και γενικα δεν νομιζω οτι θα εχουμε προβλημα να βρουμε

τι διαβαζεις παλι??? ουφ..δεν βαρεθηκες??

ο μπαμπας σας τι λεει με το χταποδι?

ΑΧΑΧΧΑ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΝΕΥΡΙΚΟ Ε?κι εγω ηθελα κι αλλο οτανγεννηθηκε!μετα μου περασε!τωρα την εφαγα αχαχαχχαχα!μουμακιιιιιιιιιιιιιι βαστα γερα!αχαχατζουλακι εχω και βοηθεια τωρ απου ανεξαρτητοποιηθηκε και βυζοαπεξαρτητοποιηθηκρε για την ακριβεια,την εχει η πεθερα μου ερχεται σπιτι,την κραταει,εγωθ αγυρισω αργα,να φαω να παιζουμε να την παω βπλτα ν ατην μπανιαρισω,να τηβαλω για υπνο,να κανωντουζ να δω τον καλομου,να συμμαζεψω...το χειροτερο ειναι οτι πλεον εχω παλι αυπνιες....δεν κοιμαμαικαθολου

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...