Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλησπέρα κούκλες. Είχα τη μικρή μαζί μου στη δουλειά και δεν μπήκα καθόλου. Αύριο παω να γράψω προγεννητικο στο ικα τούμπας γιατι στη δελφών σου ανήκω πέθανε η γυναικολόγος και δε θα φέρουν άλλη και τρέχω στου διαόλου τη μάνα. γαμώ tο ικα μου γαμώ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας σας αγαπω ολες πολυ

σημερα πηγα γιατρο μαλλον ετσι θα συνεχιστει η κατασταση μεχρι τελους ξαπλα δηλαδη τα υπολοιπα αυριο που θα μπω το πρωι να τα πουμε λιγακι μην λειπει καμιαααααααααααααααααα φιλακιααααααααααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μινακι δεν πειραζει ας ειναι η ξαπλα το μονο! κανε τον σταυρο σου κ το φασολακι σου θα γινει ενα μωρακι τοσσσοοοοο μεγαλοοοοοο!!!!

κισακι πρεπει να ξανακανεις ολο τον ελεγχο παλι?

καλησπέρα κούκλες. Είχα τη μικρή μαζί μου στη δουλειά και δεν μπήκα καθόλου. Αύριο παω να γράψω προγεννητικο στο ικα τούμπας γιατι στη δελφών σου ανήκω πέθανε η γυναικολόγος και δε θα φέρουν άλλη και τρέχω στου διαόλου τη μάνα. γαμώ tο ικα μου γαμώ

βαζεις τη μικρη στο κλιμα της δουλειας?!

κανε κουραγιο...δεν λες που ειναι Αυγουστος και εχει ησυχια? (σε σχεση με αλλες εποχες?)

κοριτσακια μου ευχαριστω για τις ευχες σας σας αγαπω ολες πολυ

σημερα πηγα γιατρο μαλλον ετσι θα συνεχιστει η κατασταση μεχρι τελους ξαπλα δηλαδη τα υπολοιπα αυριο που θα μπω το πρωι να τα πουμε λιγακι μην λειπει καμιαααααααααααααααααα φιλακιααααααααααααααα

κουραγιο Μινακιιιι!! γυρισες σπιτι????

μινακι δεν πειραζει ας ειναι η ξαπλα το μονο! κανε τον σταυρο σου κ το φασολακι σου θα γινει ενα μωρακι τοσσσοοοοο μεγαλοοοοοο!!!!

γεια σου Μαρακιιι..τι κανεις? τα ζουζουνια?

κισακι πρεπει να ξανακανεις ολο τον ελεγχο παλι?

καλημεραααααα!!

χαιρομαι που βρηκα 2 ανθρωπους μεσα,εστω και μετα απο μενα...τι κανετε?

ολα καλα?

μουμου καλα ειμαστε...ο μικρος εδω στην στρατα γυρναει τον κοσμο!η Εφη μου διακοπαρει κ μου λειπει τρελα!!!

ρε συ μην απογοητευεσαι θα ερθει το μπεμπε απλα οπως εχω ξαναπει το αγχος ειναι ανασταλτικος παραγοντας λεμεεεεε! κ να σου πω κ κατι ποδια ψηλααααααα!!!

κοριτσια μηπως γεννησατε??

Διαφημίσεις

μινακι όλα σούπερ θα πάνε. Αφήστε κούκλες πολύ ταλαιπωρία στο ικα δεν έχει και ταξί δε βολεύει και λεωφορείο. Αύριο πρέπει να ξαναπάω για εξετάσεις καποιες στο κέντρο και καποιες την παρασκευή στο παναγία tο νοσοκομείο. Όσο για θυροειδη μόνο ενδοκρινολογος. Χεσέ μέσα.όχι όλες εκτός από tο τεστ δρεπανωσεως και ηλεκτροφορησης και ομάδα αίματος.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημέρα !χαθηκα γιατι ειχα ενα σωρό εκκρεμοτητες να τακτοποιήσω. οχι δε γεννήσα ακόμα!

εχω αρκετες συσπάσεις αλλά το παει σιγά σιγά... αυριο κανω επαναλ. ντοπλερ, αν ειναι σωστό το βάρος της μικρούλας αυτή τη φορά πιθανό να ορίσουμε ημερα για προκληση αν και εγω θα ξεσκιστω στο περπάτημα ...και όχι μόνο;) ..μηπως και προλάβω να παω εντελως φυσιολογικά!

οταν ειναι παντως η μεγάλη μερα θα το μαθετε..:)

καλημέρα !χαθηκα γιατι ειχα ενα σωρό εκκρεμοτητες να τακτοποιήσω. οχι δε γεννήσα ακόμα!

εχω αρκετες συσπάσεις αλλά το παει σιγά σιγά... αυριο κανω επαναλ. ντοπλερ, αν ειναι σωστό το βάρος της μικρούλας αυτή τη φορά πιθανό να ορίσουμε ημερα για προκληση αν και εγω θα ξεσκιστω στο περπάτημα ...και όχι μόνο;) ..μηπως και προλάβω να παω εντελως φυσιολογικά!

οταν ειναι παντως η μεγάλη μερα θα το μαθετε..:)

καλημερα Εμακι.... περπατημα και σουξ σουξ σου... εεε.......ξερεις εσυ

Κισακι,κουραγιο.... εγω κουραστηκα και μονο που τ'ακουσα...αλλα κανε κουραγιο..

ηρθε η κοκκινοπουτ@νιτσα.... χωρις πολλες φασαριες και προβληματα.....

νυσταζω πολυ αλλα τουλαχιστον δροσισε....

μουμακιμου...καλημερα!ναι δροσισε!εμακι ...κουραγιο!εγω ξεμεπρδεψα παλιτην παρασκευη τωρα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μόλις γύρισα από την γιατρό....Είμαι λίγο στεναχωρημένη.Ενώ την Δευτέρα η μικρή ήταν με το κεφάλι κάτω σήμερα είδαμε στον υπέρηχο ότι γύρισε σε ισχιακό το μωρό δηλαδή με τα πόδια κάτω.Πήγα για nst έψαχνε καρδιά, ξαναέψαχνε την είδα να χλομιάζει της λέω είναι ζωντανό με κλωτσάει σίγουρα.Ψάχνει και βρίσκουμε καρδιά πάνω από τον αφαλό.Με σηκώνει πάμε στον υπέρηχο και βλέπουμε κεφάλι πάνω και πόδια κάτω...Με άφησε τώρα μέχρι την Κυριακή να δούμε μπας και ξαναγυρίσει αλλιώς μου είπε ότι την Κυριακή αν δεν γυρίσει πάω για καισαρική...Δεν το φανταζόμουν με τίποτα ότι μπορεί να μου συμβεί αυτό σε αυτή την εβδομάδα.Ελπίζω σε ένα θαύμα μπας και γυρίσει....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα Ξανθουλα......

ενταξει εχεις δικαιο...αλλα να σου πω κατι? αφου ειναι ενα γερο παιδακι.... και εφτασε ο χρονος να ερθει στον κοσμο...ας ερθει κι ετσι...δεν πειραζει. αρκει να εισαι και εσυ και εκεινο καλα!!

μην στενοχωριεσαι! εξαλλου μεχρι την κυριακη δεν ξερεις τι τσαλιμια θα σου κανει....

μιλα της εσυ.... χαιδευε...βαλε και τον πατερα της...γυναικα ειναι,μπορει να θελει τα χαδια της....

((ξανθουλα))

Καλημέρα μούμου μου...Σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση.Ήδη σήμερα είναι πιο καλά και δεν το βάζω κάτω ίσως και να γυρίσει.Αλλιώς ας βγει από μέσα καλά και ας είναι και με καισαρική....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ξανθηηηηηηη!!!καλημερα κουκλε ςκαταρχην!γιατι καισαρικη??ανετα στο δευτερο μπορεις να γεννησεις φυσιολογικα με ισχιακη προβολη!!!στανταρ ειναι αυτοπου σου λεω!!!!μονο στο πρωτο δεν το ριψοκινδυνευοθν και στο παιρνουν με καισαρικη αν ειναι ισχυακη προβολη!στο δευτερο ανετα γεννας με οτι προβοληκι αν εχει φυσιολογικοτατα!μημασας!αν και θα γυρισειςη μικρη!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...