Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μουμου...ειλικρινα δεν προλαβαινεις με τομωρο αλλα θα παρω βαρακια και χαλακι κοιλιακοι,ραχιαιοι ,μηροι, δικεφαλοι τρικεφαλοι τετρακεφαλοι και οκ...και μενει ενα περπατημα ποτε με το καροτσι,ποτε με το κυνηγητο....αλλα μη σε απασχολει ολα γινονται

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μουμου...ειλικρινα δεν προλαβαινεις με τομωρο αλλα θα παρω βαρακια και χαλακι κοιλιακοι,ραχιαιοι ,μηροι, δικεφαλοι τρικεφαλοι τετρακεφαλοι και οκ...και μενει ενα περπατημα ποτε με το καροτσι,ποτε με το κυνηγητο....αλλα μη σε απασχολει ολα γινονται

εγω εχω διαδρομο στο σπιτι και κανω,τουλαχιστον 4-5 φορες την εβδομαδα, παω και 2 φορες στο γυμναστηριο....

παιδι δεν βλεπω να κανω....!!! :-(:sad::-(

Καλά μούμου άσε τις βλακείες και παιδί θα κάνεις.Στην τελική δεν ξέρω και αν προσπαθείς όλο αυτό τον καιρό αλλά αν δεν βλέπετε φως στο τούνελ πάτε για εξετάσεις για να ηρεμήσετε.Το πιο πιθανό είναι ότι είναι ψυχολογικό...

Όσο για τα κιλά στο χέρι μας είναι όλα.Στο γιο είχα πάρει 10 κιλά και τώρα τελειώνω με -6 κιλά και φαντάζομαι έχω χάσει κι άλλα θα σας πω αφού γεννήσω με πόσα κιλά μείον τελείωσα αυτή την φορά.Ειδικά αν έχεις κορίτσι στάνταρ δεν θα πάρεις κιλά είναι πολύ ταλαιπωρία.Όπως είπε και η Κίσσα μέχρι τον 5 δεν μπορούσα επίσης να φάω τίποτα μόνο ψωμί τυρίο και αυτό ελάχιστο.Άσε που από τον 7ο ξανακάνω εμετούς και να μαι τώρα να κοντεύω να γεννήσω με μείον 6 κιλάκια.Δε με χάλασε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

εγω εχω διαδρομο στο σπιτι και κανω,τουλαχιστον 4-5 φορες την εβδομαδα, παω και 2 φορες στο γυμναστηριο....

παιδι δεν βλεπω να κανω....!!! :-(:sad::-(

πανω στην ωρααααααααααααα ηρθαααα....ΤΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...:tongue:

Γιαδικιαρογλου αυθαδιαζεις....λες χαζα....αυριο με τον κηδεμονα σου !!! :tongue::tongue::tongue:

τι κανετε ομορφες εγκυμονουσες και μη?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλά μούμου άσε τις βλακείες και παιδί θα κάνεις.Στην τελική δεν ξέρω και αν προσπαθείς όλο αυτό τον καιρό αλλά αν δεν βλέπετε φως στο τούνελ πάτε για εξετάσεις για να ηρεμήσετε.Το πιο πιθανό είναι ότι είναι ψυχολογικό...

Όσο για τα κιλά στο χέρι μας είναι όλα.Στο γιο είχα πάρει 10 κιλά και τώρα τελειώνω με -6 κιλά και φαντάζομαι έχω χάσει κι άλλα θα σας πω αφού γεννήσω με πόσα κιλά μείον τελείωσα αυτή την φορά.Ειδικά αν έχεις κορίτσι στάνταρ δεν θα πάρεις κιλά είναι πολύ ταλαιπωρία.Όπως είπε και η Κίσσα μέχρι τον 5 δεν μπορούσα επίσης να φάω τίποτα μόνο ψωμί τυρίο και αυτό ελάχιστο.Άσε που από τον 7ο ξανακάνω εμετούς και να μαι τώρα να κοντεύω να γεννήσω με μείον 6 κιλάκια.Δε με χάλασε....

αυτο εσυ πως το κανες τωρα?!?!?:shock::shock::shock:

και εξετασεις καναμε και ολα τα καναμε...ουφ...

πανω στην ωρααααααααααααα ηρθαααα....ΤΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...:tongue:

Γιαδικιαρογλου αυθαδιαζεις....λες χαζα....αυριο με τον κηδεμονα σου !!! :tongue::tongue::tongue:

τι κανετε ομορφες εγκυμονουσες και μη?

που εισαι Ξανθοπουλου?

μην ακουσεις εσυ και δεν πεταχτεις σαν την τστσ!

Διαφημίσεις

Οπότε φαντάζομαι ότι βγήκαν καλές.Είναι θέμα χρόνου τότε ρε μουμάκι..Ίσως να κάνετε πιο εντατικές προσπάθειες και να το πάτε όμως πιο χαλαρά από την άποψη ότι εντάξει κάνετε αλλά ότι γίνει....Τώρα θα λες ότι λέω χαζά αλλά πραγματικά όταν το δεν το σκέφτεσαι τότε σκάει μύτη το σπόρι....

Ρε σου λέω έχει πέσει πείνα εδώ τόσους μήνες ότι τρώω τα βγάζω στο πεντάλεπτο.Αφού αυτό λέω μόλις γεννήσω θα φάω ότι δεν μπορώ τώρα και σκέψου ότι λίγα πράγματα μπορώ να φάω...

Οπότε φαντάζομαι ότι βγήκαν καλές.Είναι θέμα χρόνου τότε ρε μουμάκι..Ίσως να κάνετε πιο εντατικές προσπάθειες και να το πάτε όμως πιο χαλαρά από την άποψη ότι εντάξει κάνετε αλλά ότι γίνει....Τώρα θα λες ότι λέω χαζά αλλά πραγματικά όταν το δεν το σκέφτεσαι τότε σκάει μύτη το σπόρι....

Ρε σου λέω έχει πέσει πείνα εδώ τόσους μήνες ότι τρώω τα βγάζω στο πεντάλεπτο.Αφού αυτό λέω μόλις γεννήσω θα φάω ότι δεν μπορώ τώρα και σκέψου ότι λίγα πράγματα μπορώ να φάω...

κοιτα, καναμε οτι επρεπε να κανουμε.... εμενα μου χει μπει,τελευταια ιδιως , οτι κατι τρεχει...και θα το βρουμε με την επομενη επισκεψη στο γιατρο,(σεπτεμβρη)

γενικοτερα δεν το κουβεντιαζουμε ουτε το κυνηγαμε, (δηλαδη ελα γιατι εχω αυγο...) εγω βεβαια ξερω ποτε ειναι το αυγο, απλα δεν του το λεω..φροντιζω απλα.. ισως να ειναι ψυχολογικο,δεν εχεις αδικο, γιατι ουσιαστικα το αυγο το χουμε πετυχει..αν δεν ειναι ψυχολογικο,ειναι κατι αλλο....

πωπω, πεινα ε? φοβερο μου ακουγεται παντως τοσους μηνες να εισαι ετσι....

Και εμένα στην αρχή μου φαινόταν φοβερό τώρα έχω συνηθίσει πλέον.

Ωραία τότε κάντε ότι πρέπει και θα γίνουν όλα...Αλλά μη σε παίρνει με τίποτα από κάτω...

και δε μου λες? απο την αρχη ησουν ετσι? αρχη αρχη ή σιγα σιγα σ'επιασε? αργοτερα?

οχι,δεν με παιρνει ακριβως απο κατω.... εξαλλου μετα απο 2 χρονια (=24 μηνες) με συμπτωματα εγκυμοσυνης καθε μηνα...ε πια δεν μπορω να πω οτι με παιρνει απο κατω..με πηρε , μια δυο...θυμασαι και τις καθυστερησεις που ειχα.... και κοντευα να γεννησω....οποτε τωρα απλα ειναι αλλη μια περιοδος...οχι τοσο τραγικο...

οχι οτι δεν με στενοχωρει αλλα δεν ειναι τραγικο!

Λοιπόν πήγα 8 εβδομάδες και είδα ότι είμαι έγκυος και μέχρι τότε ήμουν μια χαρά.Ε από την επόμενη μέρα εμετούς,μου μυρίζαν όλα και πονούσε τρελά το στομάχι μου.Δεν μπορούσα να φάω τίποτα παρά μόνο λίγο ψψωμάκι 2 μπουκιές και λίγο τυράκι, άντε και μισή φρυγανιά αν το έριχνα έξω και αυτά όλη την μέρα.Κάθε φορά που έκανα απόπειρα να φάω μέσα στο 5 λεπτο το έβγαζα.Και είχα μια μόνιμη ναυτία...

Αυτό μέχρι 23 εβδομάδες...Μετά κάπως έστρωσα δεν μπορούσα πάλι να φάω τα πάντα αλλά μπορούσα να φάω και κανένα φρούτο μερικά φαγητά κάτι καλύτερα τέλος πάντων.Ε αυτό κράτησε μέχρι τις 27 εβδομάδες...Μετά φτου ξανά από την αρχή μέχρι τώρα.Να για σήμερα έφαγα μια ντομάτα με μισό αγγούρι σαλάτα χωρίς λάδι γιατί με πειράζει και είμαι ας πούμε εντάξει...Δράμα σου λέω...

Αλλά η μικρή πριν 2 εβδομάδες έβγαινε 3 κιλά θρεφτάρι όπως βλέπεις...

Διαφημίσεις

Λοιπόν πήγα 8 εβδομάδες και είδα ότι είμαι έγκυος και μέχρι τότε ήμουν μια χαρά.Ε από την επόμενη μέρα εμετούς,μου μυρίζαν όλα και πονούσε τρελά το στομάχι μου.Δεν μπορούσα να φάω τίποτα παρά μόνο λίγο ψψωμάκι 2 μπουκιές και λίγο τυράκι, άντε και μισή φρυγανιά αν το έριχνα έξω και αυτά όλη την μέρα.Κάθε φορά που έκανα απόπειρα να φάω μέσα στο 5 λεπτο το έβγαζα.Και είχα μια μόνιμη ναυτία...

Αυτό μέχρι 23 εβδομάδες...Μετά κάπως έστρωσα δεν μπορούσα πάλι να φάω τα πάντα αλλά μπορούσα να φάω και κανένα φρούτο μερικά φαγητά κάτι καλύτερα τέλος πάντων.Ε αυτό κράτησε μέχρι τις 27 εβδομάδες...Μετά φτου ξανά από την αρχή μέχρι τώρα.Να για σήμερα έφαγα μια ντομάτα με μισό αγγούρι σαλάτα χωρίς λάδι γιατί με πειράζει και είμαι ας πούμε εντάξει...Δράμα σου λέω...

Αλλά η μικρή πριν 2 εβδομάδες έβγαινε 3 κιλά θρεφτάρι όπως βλέπεις...

πωπω!!!!

φοβερο μου ακουγεται....

και δεν πειναγες?!?!?!?

χα χα χα

τι ρωταω ε?

βρε μουμουκα θα ερθει θα δεις! αλλωστε στις περισσότρες απο εμας εκανε καιρό να ερθει..

σκεψου εγω σε 2 χρόνια ειχα και τρεις αποβολές εκει να δεις καταθληψη.. και άλλα κορίτσια απο εδω ειχαν παρομοια..

όσο βαρετό και αν ακουγεται και το λεμε συνεχεια, οταν παψεις να ασχολεισαι τοτε βρισκει το δρομο του..πραγματικά σου το λεω.. και δεν το λεω μονο εγω..

καντε και τις εξετάσεις σας αλλά χωρίς αγχος !!!

βρε μουμουκα θα ερθει θα δεις! αλλωστε στις περισσότρες απο εμας εκανε καιρό να ερθει..

σκεψου εγω σε 2 χρόνια ειχα και τρεις αποβολές εκει να δεις καταθληψη.. και άλλα κορίτσια απο εδω ειχαν παρομοια..

όσο βαρετό και αν ακουγεται και το λεμε συνεχεια, οταν παψεις να ασχολεισαι τοτε βρισκει το δρομο του..πραγματικά σου το λεω.. και δεν το λεω μονο εγω..

καντε και τις εξετάσεις σας αλλά χωρίς αγχος !!!

Η πλάκα είναι ότι δεν πεινάω κιόλας.Μάλλον έμαθε το στομάχι μου τι να πω...Σας αφήνω κόρες πάω για ύπνο...

ευχαριστω βρε κοριτσια...

σας φιλω κι εγω..να μαζεψω λιγο τα χαρτια μου και να φυγω.

καλο σκ να εχετε!!!!

φιλια πολλα πολλα...!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...