Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Εμι δεν πειράζει να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι βοηθάει το περπάτημα και τόσο.Αλλά έλα που δεν μου κάθεται ο άντρας μου.Τον απειλώ πως μετά δεν θα του κάθομαι εγώ.Αφού το σπέρμα τους μας βοηθάει γιατί είναι τόσο αρνητικοί επιτέλους;;;

γιατι δεν σου καθεται??? τσ τσ τσ

ναι εκανα καθε μηνα εξετάσεις! ενω κανονικά ανα εξαμηνο ή χρόνο αναλόγως..

ευχαριστω για τις πληροφοριες

χαχαχαχα!!! εμενα με παρακαλάει τωρα μου λεει αφου μπηκες στο μηνα σου να κανω και εγω το καθηκον μου.. αν ειναι να βοηθησω..θυσία!!!!! χαχαχαχχαχαχα αλλά εγω θελω να περάσει και αυτή η εβδομάδα να δούμε οτι η μικρή πηρε και άλλο βαρος και μετά βουρρρρρρρ

αντε πες της,τρωγε γιατι .... α!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας αφήνω και εγω.. παω για φαί! :) φιλάκια σε όλες τις κούκλες.. και το καφεδάκι να το κανονισουμε ε? μην ξεχαστει.. ά και τελικά ξερω και ενα καφε που εχει τα τραπεζάκια σε διαφορα επίπεδα! εγώ διαλέγω το πιο ψηλό!:)

μακιααα!

Διαφημίσεις

χα χα χα χα χα χα!!!

αντε εμακι μου να φας να φαει και η μικρη για να.... (ξερεις..μην με κοψουνε)

φιλια πολλααααα!!!

να σε κοψουνε???...αποκλειεται!!!...η μουμου ειναι κατι σαν το σεξ :tongue:...ΚΟΒΕΤΑΙ το ΣΕΞ??? :tongue::tongue::tongue:

καλη ορεξη Εμυ :D:D:D

ξανθηηηηηηηηηηηηηηηηηη...δεν σου καθεται????:shock::shock::shock:....μπορεις να ακολουθησεις τοτε τη συμβουλη της μουμου χαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

φιλια τσουπρες την κανωωωω γιατι ολοι τους τωρα θυμηθηκαν να βαλουν παραγγελιες...τελευταια μερα.....δλδ θα τραβηξω τα κοτσιδια μου...στο πλοιο θα μπαινω και θα ειμαι ον λαιν μπας και θελει και κανενας αλλος...:confused:

φιλια πολλαααααααααααααααααααααααααααα

και καλες διακοπες :D:D:D

Υ.Γ: Εμυ κρατα μου θεση στο πιο ψηλο τραπεζακι...με θες παρεα??? :tongue::tongue::tongue:

ΞΑΝΘΗ και Εμυ...αν δε σας προλαβω...ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...με το καλοοοο

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

να σε κοψουνε???...αποκλειεται!!!...η μουμου ειναι κατι σαν το σεξ :tongue:...ΚΟΒΕΤΑΙ το ΣΕΞ??? :tongue::tongue::tongue:

α πα πα πα!!! σιγα μην κοβεται!! χα χα

καλη ορεξη Εμυ :D:D:D

ξανθηηηηηηηηηηηηηηηηηη...δεν σου καθεται????:shock::shock::shock:....μπορεις να ακολουθησεις τοτε τη συμβουλη της μουμου χαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

φιλια τσουπρες την κανωωωω γιατι ολοι τους τωρα θυμηθηκαν να βαλουν παραγγελιες...τελευταια μερα.....δλδ θα τραβηξω τα κοτσιδια μου...στο πλοιο θα μπαινω και θα ειμαι ον λαιν μπας και θελει και κανενας αλλος...:confused:

φιλια πολλαααααααααααααααααααααααααααα

και καλες διακοπες :D:D:D

Υ.Γ: Εμυ κρατα μου θεση στο πιο ψηλο τραπεζακι...με θες παρεα??? :tongue::tongue::tongue:

ΞΑΝΘΗ και Εμυ...αν δε σας προλαβω...ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...με το καλοοοο

Καλες διακοπες ΜΑρακι..να περασετε τελεια...

να βουτηξεις και για μας....

φιλια πολλααααα

ααααα

καλημερα οοολη μερα!

παρασκευη σημερα...που ειστε?

κισακι σουπερ η φωτογραφιες. να ζησετε και να ζησει και μικρη σας !!

εμακι τι κανεις?ξανθουλα?τι νεα?

το ριτακι που ειναι?

η συνταξιουχα ουτε φωνη ουτε ακροαση? στην αιδηψο θα χει παει...

η μαρια την εκανε?

εγω γιατι ειμαι εδω αφου ολες λειπετε?

καλημεραααααααααααα!κιεγω εδωωωωωωωωωωωωωωω!κι εχει δουλιτσα κι εχω τοση βαρεμαρααααααα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλα κοπελα μου περιμενω να παω χαλκιδικη σημερα για σαβ-κο!να βουτηξω τη μικρη στη θαλασσα να πλατσουρισουμε!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

νασαικαλα εμακι ευχαριστω πολυ!ειχ απολυ υλικο....κι εβαλακαι καποιες απλα για ανδειτ εγιατι το στολισμο τον εκανε ημαμαμουμε μια φιλημου τα μπουκετα στα κωλονακι εννοω1μονο αυτα ειχα,τα υπολοιπα λουλουδια τα ειχε η εκκλησια ηταν γιορτη...επισης τα ακλαθακια με τα ρυζια, τιςμπουμπουνιερες-προσκλητηρια ολα εμεις

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

το σβησα γιατι δε γουσταρω να μιλαω γιαυτα!τελος παντωνννννννν!πολυ βαριεμαι ν αεργαστω σας το παααααααααα?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...