Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

χαχαχαχαχχαααχχαχαχα...ελα ρε το πρωινο περπατημα με τη δροσουλα ειναι οτι πρεπει!!! αναζωογωνιτικο !!!

Χαχαχα σήμερα το πρωί πήγα για περπάτημα μέχρι τις 7 που είχε δροσιά...

τα βλεπεις ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ?????....:tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχα σήμερα το πρωί πήγα για περπάτημα μέχρι τις 7 που είχε δροσιά...

δεν εχω λογια και για σενα.... δεν εχω....

χαχαχαχαχχαααχχαχαχα...ελα ρε το πρωινο περπατημα με τη δροσουλα ειναι οτι πρεπει!!! αναζωογωνιτικο !!!

παρε κανα παυσιπονο κ φαε κατιτις !!!!

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχααχχα

χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα....:tongue::tongue::tongue:

ΟΧΙ δεν τελειωσαμε....:cool::cool::cool:

να βαλω μασκα τοτες?!?!?!?!

χα χα χα χα....

δεν περναει η ωρα....

να βαλω μασκα τοτες?!?!?!?!

χα χα χα χα....

δεν περναει η ωρα....

βαλε γιατι βλεπω μεχρι το ξημερωμα να σε φτυνουμε :tongue:

τι αλλο να κανουμε να περασει ευχαριστα η ωρα σου???:tongue::tongue::tongue:

Αφού πρέπει να περπατάω και το βράδυ είμαι οφ πάω το πρωί και τελειώνω....Καλά γενικά μου την έχει δώσει οπότε δεν με παρεξηγείτε έτσι;;;

καλα κανεις Ξανθη μου!!! ΕΥΓΕ...το πρωι ειναι η καλυτερη ωρα...εισαι κ ξεκουραστη απο το βραδινο υπνο...εχεις ενεργεια να καταναλωσεις κ δεν κουραζεσαι ευκολα οπως στο βραδινο περπατημα ;)

και γιατι να σε παρεξηγησουμε???...εδω δεν μας εχετε παρεξηγησει εσεις....θελω να πιστευω δηλαδη ...που ειμαστε σουργελα....:tongue:

Διαφημίσεις

βαλε γιατι βλεπω μεχρι το ξημερωμα να σε φτυνουμε :tongue:

τι αλλο να κανουμε να περασει ευχαριστα η ωρα σου???:tongue::tongue::tongue:

παντα κατι βρισκεις εσυ και με απασχολεις, δεν εχω παραπονο!

:tongue::tongue:

καλα κανεις Ξανθη μου!!! ΕΥΓΕ...το πρωι ειναι η καλυτερη ωρα...εισαι κ ξεκουραστη απο το βραδινο υπνο...εχεις ενεργεια να καταναλωσεις κ δεν κουραζεσαι ευκολα οπως στο βραδινο περπατημα ;)

και γιατι να σε παρεξηγησουμε???...εδω δεν μας εχετε παρεξηγησει εσεις....θελω να πιστευω δηλαδη ...που ειμαστε σουργελα....:tongue:

εμενα δεν θα επρεπε να μου μιλατε....

χι χι χι

εγω πάλι ξανθη μου το πρωι ειμαι οφ. ειμαι τοσο πιασμενη απο τον υπνο..αργω πολύ να συνελθω μεχρι να πανε η μεση,τα ποδια, η κοιλιά στη θεση τους..

ενταξει μεση ποδια το κατλαβαινω, να μπουνε στη θεση τους

η κοιλια σου που παει??σε ποια θεση παει?!?!?!

α χα χα χα χα!!

σορυ!!!!

εμενα δεν θα επρεπε να μου μιλατε....

χι χι χι

ενταξει μεση ποδια το κατλαβαινω, να μπουνε στη θεση τους

η κοιλια σου που παει??σε ποια θεση παει?!?!?!

α χα χα χα χα!!

σορυ!!!!

ε δεν παει και πολύ μακρυα μη φανταστεις χαχαχχχα...

με πιεζει στο στομαχι το πρωι και ανακατευομαι.. μεχρι να παρω το χαπακι του θυρεοειδους και να φαω κατιτις χρειαζομαι μιση ωρα τουλαχιστον να συνελθω..

ε δεν παει και πολύ μακρυα μη φανταστεις χαχαχχχα...

με πιεζει στο στομαχι το πρωι και ανακατευομαι.. μεχρι να παρω το χαπακι του θυρεοειδους και να φαω κατιτις χρειαζομαι μιση ωρα τουλαχιστον να συνελθω..

α για πες...εχεις θυρεοειδη? τι παιρνεις?

εχεις κανει εγχειρηση? ή τωρα στην εγκυμοσυνη...

για πες γιατι εχω και γω..δηλαδη εγω δεν εχω, παιρνω χαπι χροοονια τωρα...

α για πες...εχεις θυρεοειδη? τι παιρνεις?

εχεις κανει εγχειρηση? ή τωρα στην εγκυμοσυνη...

για πες γιατι εχω και γω..δηλαδη εγω δεν εχω, παιρνω χαπι χροοονια τωρα...

τελικα Γιαδικιαρογλου...εχεις ή δεν εχεις???:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ναι εχω υποθυρεοειδισμό Hasimoto τον οποιο απέκτησα οταν γεννησα τον γιαννη δηλ εδω και 3 χρόνια. παιρνω θυροξίνη και θα την παιρνω ισοβίως και εγω ..δεν εχω κανει εγχειρηση. στην εγκυμοσύνη απλά αυξησα την δόση και μετά θα κανω επανέλεγχο οπου αναμενουμε να εχει επιρεαστει και άλλο και να αυξησω τη δόση.. αυτά

εσυ τον εχεις αφαιρεσει εδω και πολλά χρόνια?

και ποσο χαλια ήταν για να τον βγάλεις??

ναι εχω υποθυρεοειδισμό Hasimoto τον οποιο απέκτησα οταν γεννησα τον γιαννη δηλ εδω και 3 χρόνια. παιρνω θυροξίνη και θα την παιρνω ισοβίως και εγω ..δεν εχω κανει εγχειρηση. στην εγκυμοσύνη απλά αυξησα την δόση και μετά θα κανω επανέλεγχο οπου αναμενουμε να εχει επιρεαστει και άλλο και να αυξησω τη δόση.. αυτά

ααααααα.....μαλιστα....και σ'αυτη την εγκυμοσυνη εκανες εξετασεις συχνοτερα? ή απλα αυξησατε τη δοση?

Εμι δεν πειράζει να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι βοηθάει το περπάτημα και τόσο.Αλλά έλα που δεν μου κάθεται ο άντρας μου.Τον απειλώ πως μετά δεν θα του κάθομαι εγώ.Αφού το σπέρμα τους μας βοηθάει γιατί είναι τόσο αρνητικοί επιτέλους;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εμι δεν πειράζει να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι βοηθάει το περπάτημα και τόσο.Αλλά έλα που δεν μου κάθεται ο άντρας μου.Τον απειλώ πως μετά δεν θα του κάθομαι εγώ.Αφού το σπέρμα τους μας βοηθάει γιατί είναι τόσο αρνητικοί επιτέλους;;;

χαχαχαχα!!! εμενα με παρακαλάει τωρα μου λεει αφου μπηκες στο μηνα σου να κανω και εγω το καθηκον μου.. αν ειναι να βοηθησω..θυσία!!!!! χαχαχαχχαχαχα αλλά εγω θελω να περάσει και αυτή η εβδομάδα να δούμε οτι η μικρή πηρε και άλλο βαρος και μετά βουρρρρρρρ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...