Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μονο μαγνησιο ε?παλικαλα!εγω 6 γιουτοπαρ τη μερα,6 μαγνησια 2 σιδηρα και να μετραω το σακχαρο 4 φορες τη μερα 2 ωρες μετα το γευμα...ασε μονιμα υπενθυμισεις στο κινητο!μονιμα!το βραδυ ξυπνουσα 4 φορες ενδιαμεσα για ολα αυτα!και ν αοι ταζυκαρδιε ςαπο τα χαπια,και να ο ιδρωτας να τρεχει καλοκαιριατικα με ερκοντισιον και ανεμιστηρα να με χτυπανε!αχαχχαχα!

ελα ρε! πωωω μεγάλο ζορι περασες.. εγω ειχα στην αρχή πολλά χαπια. ουτρο 6, πρεζολον 2, σαλοσπίρ ..ειχα και τις ινοχεπ.. τα εκοψα σιγα σιγά και εμεινα με ινοχεπ σιδηρο ασβεστιο και μαγνησιο μεχρι πριν απο 1 μηνα περιπου τωρα μονο σιδηρο ασβεστιο.. ευτυχως με το ζαχαρο ήμουν καλά μονο για μια εβδομάδα εκανα μετρἠσεις 3 φορες τη μερα και ηταν πολύ κουραστικό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασβεστιο δε δινει ο δικοςμου χωρις λογο!!!!μου ελεγε οσο μπορω γαλακτοκομικα,γιατι αν ο οργανσισμος εχει προδιαθεση για συσπασεις ειιναι σα να ριχνεις λαδι στη δωτια...μηπως να τον ρωτουσες ?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

οι τεχνητοι ειναι λιγο θεμα τυχης,αν ειναι ετοιμος ο οργανισμος μια χαρα,αν οχι δυσκολευει λιγο η κατασταση!ο μικρος τι λεει για τηνεα αφιξη?

ο μικρος ξετρελαμενος. ειναι και σε ηλικια που καταλαβαινει αρκετά πραγματα.. τρελαινεται οταν τον κλωτσαει η μπέμπα σκαει στα γέλια! ελπιζω να ειναι ετσι και οταν ερθει το μωρο στο σπίτι! φυσικά τον προετοιμαζω και εγω με καθε τροπο..

και σκαλες εμακι.....σκαλες!

σκάλες ε? χτες παντως που περπατησα για 40 λεπτά περιπου οταν επεστρεψα σπίτι δεν μπορουσα να κουνηθω.. πρεπει να αρχίσω και τα μασαζ για τον θηλασμο.. βοηθανε και στον τραχηλο λενε..

ασβεστιο δε δινει ο δικοςμου χωρις λογο!!!!μου ελεγε οσο μπορω γαλακτοκομικα,γιατι αν ο οργανσισμος εχει προδιαθεση για συσπασεις ειιναι σα να ριχνεις λαδι στη δωτια...μηπως να τον ρωτουσες ?

δεν το ηξερα αυτό.. αλλά ετσι και αλλιώς τωρα τις θελουμε τις συσπάσεις.. θα ρωτήσω πάντως..

Διαφημίσεις

και τελικά δε σε βρίσκει; αχα μαρακι χώρας όλοι οι καλοί χωράνε. Αγγελικη μου ο μικρός καλά;χάσαμε τη γεωργία ε;

Όχι φυσικά χαχαχαχαχαχ ψάξε ψάξε δεν θα με βρεις!!!!! Μωρε δεν είναι ότι δεν θέλω καθόλου αλλα να... Είναι επικινδυνος Ο άνθρωπος αυτός χιχιχιχιχι

κουκλες μου!!!!!!!!!!!

καλε εχουμε εγκυμοσυνη βλεπω!!α ρε Κισα!! αξια κουκλιτσα μου μπραβο!!με τοκαλο!!τ

Η Μινα μας τι κανει?με την αποκολληση ολα καλα?

Τονινο?Μαρακι? Μουμου μου? τι θα γινει κοριτσια ?κανετε κατακορυφα

εμεις καλα γυρισαμε απο Χιο ε σχετικα περασαμε καλα αλλα σαν το σπιτι σου τιποτα ,η Εφη εμεινε εκει με την γιαγια κ την παππου

μου λειπει απιστευτα ...χμμμ κακως την αφησα

επισης ο αντρας μου αποφασισε να ταξιδεψει στΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ναι ναι αποφασισε να εξασκησει το επαγγελμα που σπουδασε δηλ μηχανικος εμπορικοναυτικου..και μαλιστα εκτος Ελλαδος..

ειμαι καπως θα ζοριστω πολυ...

Καλώς ορισατε κοριτσάκι!!!! Για το θέμα ναυτικός γνωρίζω πολλά ο μπαμπάς μου κ τα 2 αδέλφια μου ασε πίκρα....αλλα απο την άλλη πολυ καλή ποιότητα ζωής

που εισαι εσυ καλεεεε?!?!?! χαθηκεεεες? ελα ρε Αγγελικουλλαααααα!!!τι κανει ο παιδαρος?!?!?!

Μουμουδιτσα μου και μένα μου λειπετε μωρεεεεεεε αλλα ώρες ώρες τρέχω σαν τον Βεγγο!!!! Ο παιδαρος έχει βγάλει δυο δοντακια μου κάνει τρελλα ναζια και αγκαλιές και καμία ώρα θα τον σφιξω τόσο πολυ στην αγκαλιά μου που θα τον λιωσω!!!!! Αααααα ξέχασα να σας πω...με φιλαει κιόλας...ανοίγει το στόμα του και με ρουφαει...αχ αχ αχ. Έρωτας....

καλημερα σας λοιπον...και παλι εδω... (οπως καθε μερα)

με νυστα πολυ (γιατι νυσταζω αφου ψοφησα χθες το βραδυ )??

και βαρεμαρα πολυ... τουλαχιστον εχει δροσιτσα!!!

ελατε..θα χτυπησε τι κουδουνι... μια μερα εμεινε , μετα θα πατε διακοπες... (αυτη η ξανθια που με βασανιζει)

βρεεεεεεεεεεεεεεεε καλως το λουκουμααααααααααα :D:D:D

που σαι συ????...καλημεραααααααααααααααα !!!

τι κανει το μικρο αντρακι σου?????

διακοπες???

ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ!!!!:tongue:

Πορτοκαλακι μου γλυκό!!!!!!! Καλημέρα και σε σενααααααα αχ τι να κάνει είπαμε με τρελαινειιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Διακοπές πρώτα ο θεός το Σάββατο θα παμε στις Σπετσες και μάλλον θα κάτσουμε εκεί όλο τον Αύγουστο εσείς κοριτσουδια μου;

καλημερα Κισααααα !!! πως εισαι?...οι ζαλαδες???

η μουμου ρωτησε αν χωραει στο σπιτακι οχι εγω ...:tongue:

και ΟΧΙ μουμου δεν χωρας:tongue:....εκτος αν εισαι σκυμενη...αλλιως δεν υπαρχει τροπος...και στανταρ χωρις πλατφορμες ΟΚ???!!!! :tongue::tongue::tongue:

καλως το κοριτσι μας!!!

τι κανεις Μαρακι μου????

τελος οι διακοπες???

ποτε ερχεται η μικρη σου????

ο μικρος κουκλος σου???...καλα ειδα φωτο στο φβ...πως μεγαλωσε ετσι???!!!!...ΓΛΥΚΑΣ!!!

Μαρακι μου αυτη τη στιγμη οπως ειναι η κατασταση στη χωρα ...δουλεια να ειναι εστω κ ετσι!!!...εσυ θα φας ζορια...ειναι μεγαλη αποφαση....ελπιζω να πανε ολα κατ ευχην !!!

παλι νυσταζεις εσυ Γιαδικιαρογλου????:tongue::tongue::tongue:....ειχατε κοσμο στο σπιτΙ χθες βραδυ???...(βλεπε Βουγιουκλακη που πηγαινε κρυφα σχολειο):tongue::tongue::tongue: χαχαχαχα

ποια ξανθια σε βασανιζει?????:tongue::tongue::tongue:...μια κοντη???:tongue::tongue::tongue:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Πάντως εγώ θυμάμαι έκανα πολυ κατακόρυφο χιχιχιχιχιχι το συνιστώ ανεπιφύλακτα Γιαδικιαρογλου και λοιπές ατακτες μαθητριουλες χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχχαχααχαχχαχαχα....ε ρε γυμναστικες επιδειξεις στην κρεββατοκαμαραααααα :tongue::tongue::tongue:

κοριτσάκια εβαλα νεες φωτο :)

αγγελική ετοιμες οι βαλίτσες?? :)

παω να δωωωωωωωωωω :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

κοριτσάκια εβαλα νεες φωτο :)

αγγελική ετοιμες οι βαλίτσες?? :)

Αύριο θα τις ετοιμασω φιλενάδα αλλα μου φαίνεται βουνό να μαζεψω όλα αυτά τα τζετζεμπλεκια ξέρεις τώρα.. τι κάνει το φιλαράκι μας ο Γιάννης; Μα όσο το σκέφτομαι γελαω με τον δικό...τι πασπατεμα τι αγκαλιά και ο μικρός μου εκεί κουβέντα μόνο χαμογελά στον Γιαννάκη χαχαχαχαχαχαχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Αύριο θα τις ετοιμασω φιλενάδα αλλα μου φαίνεται βουνό να μαζεψω όλα αυτά τα τζετζεμπλεκια ξέρεις τώρα.. τι κάνει το φιλαράκι μας ο Γιάννης; Μα όσο το σκέφτομαι γελαω με τον δικό...τι πασπατεμα τι αγκαλιά και ο μικρός μου εκεί κουβέντα μόνο χαμογελά στον Γιαννάκη χαχαχαχαχαχαχα

ε ναι! στις πρωτες διακοπες με τον μικρό πολύ τσουμπλεκαρία βρε παιδί μου!! ενα αμάξι γεματο με πραγματα για το μωρό! χαχαχα!! καλά εινα ι ο Γιάννης! ρε δεν τα βγάλαμε καιμια φωτό κρίμα.. next time!

ε ναι! στις πρωτες διακοπες με τον μικρό πολύ τσουμπλεκαρία βρε παιδί μου!! ενα αμάξι γεματο με πραγματα για το μωρό! χαχαχα!! καλά εινα ι ο Γιάννης! ρε δεν τα βγάλαμε καιμια φωτό κρίμα.. next time!

Έλα ντε τι χαζομαρα μας απο Σεπτέμβριο πλέον να είμαστε καλά!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...