Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

τεμπελες αισχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αισχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι μου το παιζετε θεουσες??????????????? αντε καλε στρωθητε στην δουλεια! και μετα κατακορυφα θυμαστε στους απαταδεκτους την δημητρα που μετα το σεξ εκανε κατακορυφα???????????????????????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαα

κατακορυφα?!?!?!?

ολα τα μυστικα τωρα τα λετε?

ΜΑρη Μαρια ακους? ηξερες εσυ για κατακορυφα?

γι αυτο ολες το τσιμπησανε κι εμεις εχουμε μεινει με το λιλι στο χερι!!!!

νυχτερινα κατακορυφα ειναι το μυστικο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φευγω αγαπες....

σας φιλω στη μουρη! Μαιρουλα καλα να περασετε!!! να ξεκουραστειτε...και μην ξεχασεις να λουσεις το παιδι!!!!

Μαρακι εμεις τα λεμε μεχρι να φυγεις..και μετα..θα μεινω μονη σαν το λεμονι..

οχι θα ειναι η ξανθουλα εδω..μεχρι να βγει το μπεμπε της....

χα χα χα χα χα χαχα χα χα χα χα χαχα χα χα χα χα χαχα χα χα χα χα χαχα χα χα χα χα χαχα χα χα χα χα χαχα χα χα χα χα χαχα χα χα χα χα χαχα χα χα χα χα χαχα χα χα χα χα χαχα χα χα χα χα χαχα χα χα χα χα χα

θα πεθανω!!!!

χα χα χα .... :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:....δεν παθαινεις τιποτα....απλα θα κανεις κ μαμω τους κοιλιακους...κατσε θα πω κ αλλα :tongue::tongue::tongue:

τεμπελες αισχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αισχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι μου το παιζετε θεουσες??????????????? αντε καλε στρωθητε στην δουλεια! και μετα κατακορυφα θυμαστε στους απαταδεκτους την δημητρα που μετα το σεξ εκανε κατακορυφα???????????????????????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαα

ε ΟΧΙ κ στον πλυθηντικο καλε κυριααααα....η Γιαδικιαρογλου=(μουμου) τεμπελιαζει.....εγω κανω αγρυπνίες :tongue::tongue::tongue:

κατακορυφα?!?!?!?

ολα τα μυστικα τωρα τα λετε?

ΜΑρη Μαρια ακους? ηξερες εσυ για κατακορυφα?

γι αυτο ολες το τσιμπησανε κι εμεις εχουμε μεινει με το λιλι στο χερι!!!!

νυχτερινα κατακορυφα ειναι το μυστικο!!!

ωραια...ειχαμε τα παραθυρατα....τα τζακατα....τωρα κ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ???...ποσα πια να αντεξω...θα παθω καμια εξαρθρωση ....το ΚΑΤ εφημερευει σημερα???:tongue::tongue::tongue:

φευγω αγαπες....

σας φιλω στη μουρη! Μαιρουλα καλα να περασετε!!! να ξεκουραστειτε...και μην ξεχασεις να λουσεις το παιδι!!!!

Μαρακι εμεις τα λεμε μεχρι να φυγεις..και μετα..θα μεινω μονη σαν το λεμονι..

οχι θα ειναι η ξανθουλα εδω..μεχρι να βγει το μπεμπε της....

αντε καλη ξεκουραση....κοιμησου το μεσημερακι λιγο...γιατι το βραδυ εχει ξενυχτια...κατακορυφους κτλ κτλ...και σε ενα μηνα θα σε εξετασουμε :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

αχαχχα ειστε τρελες!!!μαιρουλα ευχαριστω για τις ευχες!μπαπακι ,μαιρουλα τι κανετε????

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

χα χα χα .... :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:....δεν παθαινεις τιποτα....απλα θα κανεις κ μαμω τους κοιλιακους...κατσε θα πω κ αλλα :tongue::tongue::tongue:

ε ΟΧΙ κ στον πλυθηντικο καλε κυριααααα....η Γιαδικιαρογλου=(μουμου) τεμπελιαζει.....εγω κανω αγρυπνίες :tongue::tongue::tongue:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ!!????

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ωραια...ειχαμε τα παραθυρατα....τα τζακατα....τωρα κ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ???...ποσα πια να αντεξω...θα παθω καμια εξαρθρωση ....το ΚΑΤ εφημερευει σημερα???:tongue::tongue::tongue:

αντε καλη ξεκουραση....κοιμησου το μεσημερακι λιγο...γιατι το βραδυ εχει ξενυχτια...κατακορυφους κτλ κτλ...και σε ενα μηνα θα σε εξετασουμε :tongue::tongue::tongue:

ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ....

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙΣΑΚΙ..ΚΑΤΣΕ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝΜΟΥΡΛΗ ΚΑΝΕΙς ΚΑΝΟΥΡΙΟ ΣΥΚΩΤΙ!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ

ΦΙΙΛΙΑ ...

Διαφημίσεις

αχαχχα ειστε τρελες!!!μαιρουλα ευχαριστω για τις ευχες!μπαπακι ,μαιρουλα τι κανετε????

χαχαχαχα....ειμαστε ειμαστε...ΕΥχαριστουμεεεεε :tongue::tongue::tongue:

καλα ρε συ κισακι...εδω περιμενω πως και τι την Παρασκευη να ΦΥΓΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ :D:D:D

ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ....

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙΣΑΚΙ..ΚΑΤΣΕ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝΜΟΥΡΛΗ ΚΑΝΕΙς ΚΑΝΟΥΡΙΟ ΣΥΚΩΤΙ!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ

ΦΙΙΛΙΑ ...

ναι ρε εσυ εισαι η ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχαχαχαχα

ειδες μ αυτα κ μ αυτα...το τσεπωσες το καινουργιο συκωτακι :tongue::tongue::tongue:...

αντε καλη ξεκουραση....κ το βραδυ....ξερεις....κανε κατακορυφους, ροδες....και οτι αλλο εμαθες στο δημοτικο....εαν ΠΡΟΣΕΧΕΣ τη δασκαλα....ειδες ποσο χρησιμες ειναι οι γνωσεις στις πρωτες ταξεις του σχολειου...Γιαδικιαρογλου???? :tongue::tongue::tongue:

αν δενεχεις χωρο για κατακορυφο κανε τριγωνικη στηριξη....εισιακιακινητη αν δε σκασεις σαν τοκαρπουζι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αν δενεχεις χωρο για κατακορυφο κανε τριγωνικη στηριξη....εισιακιακινητη αν δε σκασεις σαν τοκαρπουζι

ακους μουμου????...να και η ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑΑΑΑ στη μεση!!!!...πφφφφ...αυτα στο γυμνασιο δεν τα καναμε??? :tongue::tongue::tongue:...πω ρε φουστη μου ...στα μαθηματικα ημουν σκραπας..θα προσπαθησω με την μεθοδο Α' :tongue::tongue::tongue:

αντε την κανω κ εγω...εχω πολυ διαβασμα αποψε...θα πεταχτω απο κατω στο Γιαννακη που θα παει 3η Γυμνασιου να δανειστω κανα βιβλιο τριγωνομετριας :tongue:

καλη συνεχεια κοριτσιααααααααααα...αντε κ να μη χανομαστε

ΟΧΙ ΡΕ δνεεχεισχεση με την τριγωνομετρια,σχηματιζιες τριγωνο με το κεφαλι και τα 2 χερια στοπατωμα και σηκωνεις τον κορμο σου!και εισια σαν αναποδο κερακι!μην πω σαν ορθιο γαμωτο

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ΟΧΙ ΡΕ δνεεχεισχεση με την τριγωνομετρια,σχηματιζιες τριγωνο με το κεφαλι και τα 2 χερια στοπατωμα και σηκωνεις τον κορμο σου!και εισια σαν αναποδο κερακι!μην πω σαν ορθιο γαμωτο

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα....κλαιωωωωω απο τα γελια ετσι???? χαχααχχααχχαχαχαχαχχααχα...Κισαααααααααααααααααα :tongue::tongue::tongue:...εισαι ΘΕΑ!!!!

α ρε Κισααααααα !!!!...το ξερω ρεεεε....απλα πειραζω τη μουμου :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχα ξυπνησε ο μικρος και εχασα ολα τα ωραια φευφω ξεμιακθστρες καλα να περασετε θα τα πουμε μουατσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ σε οοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

ακους μουμου????...να και η ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑΑΑΑ στη μεση!!!!...πφφφφ...αυτα στο γυμνασιο δεν τα καναμε??? :tongue::tongue::tongue:...πω ρε φουστη μου ...στα μαθηματικα ημουν σκραπας..θα προσπαθησω με την μεθοδο Α' :tongue::tongue::tongue:

αντε την κανω κ εγω...εχω πολυ διαβασμα αποψε...θα πεταχτω απο κατω στο Γιαννακη που θα παει 3η Γυμνασιου να δανειστω κανα βιβλιο τριγωνομετριας :tongue:

Τον Γιαννακη να τον αφησεις ησυχο...αμεσως...να τρεξεις στο Γιαννακη...

καλη συνεχεια κοριτσιααααααααααα...αντε κ να μη χανομαστε

χα χα χα τετοια κανεις εσυ μαρη???

χαχαχαχαχα ξυπνησε ο μικρος και εχασα ολα τα ωραια φευφω ξεμιακθστρες καλα να περασετε θα τα πουμε μουατσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ σε οοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πως μας αποκαλεσε?!?!?!

καλημερα καλημερα!!

γελαγα χθες μονη μου..αληθεια σας λεω...σαν τη χαζη....

και το βραδυ επεσα ξερη.... δεν ειχε ολονυχτια....

μολις εφτιαξα καφε να ανοιξει ο ματις.....

ελατε

το καταλαβα, μην νομιζεις....

Εγώ κύριε καθηγητά, κοιτούσα την Ξανθοπούλου, που κοιτούσε τη Χριστοπούλου, που μιλούσε με τη Γιαδικιάρογλου....

γι αυτο εχασα το δρομο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...