Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

na mai pali mpeika gia ligo na sas pw ta nea 1 m diakopike h periodos den xerw ean einai kalo h kako peira thl ton giatro m htan xeirourgio tha doume tha me parei k 2 erxonte ta petherika ftou sou k den exw kanei tpt apolitos xaxaxaxaxxaxa tha exoume soou

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

κοιτα αφου δεν ειναι εντατικα μην φοβασαι τιποτα...δεν ετυχε απλα...!!!! θα ερθει και για σας το μπεμπακι και θα σας βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι!!!!χεχεχε

προσπαθουσαμε και στο παρελθον πριν 4 χρονια περιπου κ τοτε τζιφος....

τι να πω?...αν ειναι να ερθει θα ερθει αλλιως ... ειμαστε ανοιχτοι και σε αλλες λυσεις (εξωσωματικη και υιοθεσια);)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

τι να πω?...αν ειναι να ερθει θα ερθει αλλιως ... ειμαστε ανοιχτοι και σε αλλες λυσεις (εξωσωματικη και υιοθεσια);)

Με τον γυναικολόγο σου το έχετε συζητήσει.

Θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες πρώτες εξετάσεις και αν ειναι ολα οκ (που θα είναι!!!!!!!), θα ξεαγχωθείτε και τότε θα έρθει το μωράκι!!

Αλλά ακόμη και κάτι να προκύψει, θα το λύσετε και πάλι θα μεινεις έγκυος!

Σήμερα πια υπάρχουν λύσεις για όλα!

Απλά ίσως να το προσπαθούσατε πιο εντατικά για ένα διάστημα! Κι εγώ νομίζω πάντως πως απλώς δεν έτυχε αφού δεν παρακολουθείτε τις μέρες και δεν προσπαθείτε εντατικά!

Διαφημίσεις

Με τον γυναικολόγο σου το έχετε συζητήσει.

Θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες πρώτες εξετάσεις και αν ειναι ολα οκ (που θα είναι!!!!!!!), θα ξεαγχωθείτε και τότε θα έρθει το μωράκι!!

Αλλά ακόμη και κάτι να προκύψει, θα το λύσετε και πάλι θα μεινεις έγκυος!

Σήμερα πια υπάρχουν λύσεις για όλα!

Απλά ίσως να το προσπαθούσατε πιο εντατικά για ένα διάστημα! Κι εγώ νομίζω πάντως πως απλώς δεν έτυχε αφού δεν παρακολουθείτε τις μέρες και δεν προσπαθείτε εντατικά!

στο γιατρο καποιες φορες ειχα παει τις γονιμες για να δει αν εχω αυγουλακι....και το ειχαμε πετυχει...εεε αυτες τις φορες ειχαμε επαφες...αλλα ΔΕΝ...

πρωτη φορα ανοιχτα μιλησαμε χθες για εξετασεις και ειπαμε οτι αν και την επομενη φορα δεν ερθει το μωρακι...θα παμε να κοιταξουμε και αυτο το ενδεχομενο , καποιος απο τους 2 να εχει προβλημα και να δουμε τι θα γινει

καλα ειναι ποολυ νωρις και δεν υπαρχει λογος να σκεφτεσαι αυτα προς το παρον....υπομονη και επιμονη θελει

xpcZp2.png

na mai pali mpeika gia ligo na sas pw ta nea 1 m diakopike h periodos den xerw ean einai kalo h kako peira thl ton giatro m htan xeirourgio tha doume tha me parei k 2 erxonte ta petherika ftou sou k den exw kanei tpt apolitos xaxaxaxaxxaxa tha exoume soou

τι εννοεις διακοπικε??τιποτα εντελως??

xpcZp2.png

Όλα θα πάνε καλά!

Από πολύ κοντινές μου περιπτώσεις, έχω να πω πως η ψυχολογία και το άγχος παίζουν σημαντικό ρόλο!!

Ενα πολύ στενό φιλικό μας ζευγάρι έκανε εξετάσεις, θεραπείες ένα κάρο και τον μήνα πριν την 1η σπερματέγχυση η κοπέλα έμεινε έγκυος κανονικότατα.

Βέβαια ίσως να βοήθησαν την κατάσταση και οι θεραπείες, αλλά μόλις είπαν "ασ' το δεν πειράζει, ας κάνουμε σε 2-3 μήνες σπερματέγυχηση", ήρθε το μωρούλι.

Πάντως είναι καλό που το συζητήσατε νομίζω!!

Διαφημίσεις

Όλα θα πάνε καλά!

Από πολύ κοντινές μου περιπτώσεις, έχω να πω πως η ψυχολογία και το άγχος παίζουν σημαντικό ρόλο!!

Ενα πολύ στενό φιλικό μας ζευγάρι έκανε εξετάσεις, θεραπείες ένα κάρο και τον μήνα πριν την 1η σπερματέγχυση η κοπέλα έμεινε έγκυος κανονικότατα.

Βέβαια ίσως να βοήθησαν την κατάσταση και οι θεραπείες, αλλά μόλις είπαν "ασ' το δεν πειράζει, ας κάνουμε σε 2-3 μήνες σπερματέγυχηση", ήρθε το μωρούλι.

Πάντως είναι καλό που το συζητήσατε νομίζω!!

να σαι καλα κοριτσι :D

θα δειξει ....ελπιζουμε :D

καλησπερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς εφαγα και ηρθα κανενα νεο????????? μπουκι μου εχουμε τιποτα??????????

καλως τη Μαιρουλα μας !!!!

η boukie μας τπτ ακομα Yeahhhhhhhhhhhhhh :D:D:D :D:D:D

Καλώς τη Μαίρη!!

Έχουμε και μία εγκυούλα μεταξύ μας τώρα!! Τι καλά!

δεν πιστευω να πεσατε??????????????????????????????? κατι τετοιο καταλαβαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...