Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι με φυσιολογικό. τελικά έχω πητ 19 -08 αλλά βαριέμαι να με αλλάξω στη λίστα χαχα..

τον γιο μου τον έκανα 14 μέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο και η γυναικολόγος λέει ότι είναι πολύ πιθανό και σε αυτό να γίνει το ίδιο η και νωρίτερα.ναι το είδα για τη μαριλου.. τυχερή που ξέρει ακριβώς.. εγώ σκέφτομαι θα τύχει 15αυγουστο και θα τρέχουμε χρονιάρα μέρα χαχαχα.

KOYKLΕςΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ θρησκευτικα και βαφτισαμε την γκαυλιτσα μου Ηλιανα!

να ζησετε κισαααα! να σας ζήσει και η ηλιάνα (πολύ ωραιο ονομα!!)

περιμενουμε φωτοοοοο !!! εχεις βαλει??

Παρούσα και η συνταξιουχα!!!

χαχαχαχααχααχαχχαα καλοοοο σας διαβαζα και θυμηθηκα λιγο τις παλιες καλες μέρες.

Κισακι να ζησετε κοριτσακι μου, να χαιρεστε την Ηλιαννα σας (τελειο ονομα!!) να ειναι παντα γερη και καλοτυχη.

Αχ τι ωραια οι εγκυουλες μας ετοιμαζεστε για τα μωρακια σας, βαλτε φωτο δωματια

Μαιρη οντως ευστοχη η αφιερωση που θα παει θα τα πουμε...!! Με το καλο να βαφτισεις τον γλυκα σου

Μαρια εφη φιλιαααα πολλα και στα ζουζουνακια σου καθως και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

κισα μου να ζησετε κουκλα μου!!κ τι τελειο ονομα!να σας ζησει η νεοφωτιστη!!

Κοριτσια μηπως να φτιαξετε κανα πραγματακι γιατι θα πιασουν ζεστες κ δεν θα μπορειτε να κουνηθειτε! εγω εχω τρελο θεμα με την ζεστη...

καλημεραααα!!! ζωντανεψαμε τι χαρα!!

Κισακι να ζησετε να σας ζησει και η ζουζουνα!!! οντως ωραιο ονομα!

εσεις ετοιμογεννες καντε καμια δουλειααααα!!

Τονινα-συνταξιουχα.... χε χε χε...καλα?

Το μινακι που ειναι?

Καλημέρα....

Κισσάκο να ζήσετε και από εδώ κάθε ευτυχία και να χαίρεστε την νεοφώτιστη Ηλιάννα.

Καλά τέλειο το όνομα σας.Αλλά πάει Σωτήρης-Ηλιάννα συμπεθέρα;;;

Μούμου τι κάνεις;

Μαρία πάντως ακόμα δεν με έχουν πιάσει οι ζέστες είμαι χαλαρά.Αλλά μένουμε κοντά στο βουνό και έχουμε δροσιά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

γεια σας κουκλιτσες μου τι μου κανετε??? μου λειψατε καλε αντε και τωρα που σιγα σιγα το καφε μας ξαναζωντανευει να μαι και εγω!! δεν σας ξεχνω αλλα περναω πολυ καιρο στην μαμα μου σ αλλη πολη και ιντερνετ γιοκ εκει χαχαχαχα..κισακι μου να ζησετε παντα ευτυχισμενοι και καλους και αλλους πολλους απογονους χιχιχιχι να σας ζησει η Ηλιαννα σας να την χαιρεστε και να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!! Τελειο ονομα οντως!!!!! εμεις μαλλον Αναστασια θα την βγαλουμε την μικρη οταν κλεισουμε για βαφτιση κατα τον Οκτωβριο!!!Μινακι μου συγχαρητηρια καλη μου ολα να πανε τελεια να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να γεννησεις ενα γερο μωρο Φεβρουαριο ου σαν την μπουμπου μου Φεβρουαριο γεννηθηκε και αυτη!!! οι υπολοιπες τι κανετε?εμεις καλα ειμαστε γεννηκα η μικρη θα κλεισει τον 4ο την κυριακη τον προηγουμενο μηνα ηταν 7 κιλα και 66ποντους θηριουλα ζωη να χει το καλο μου!!! καναμε και το δευτερο εμβολιο μας και ολα καλα βεβαια μας ταλαιπωρη μια βουλωμενη μυτουλα αλλα το παλευουμε με φυσιολογικους ορους και παιδικα οτριβιν φιλακια πολλα σε ολες οποτε μπορω θα μπαινω και ελπιζω να πετυχω και καμια σας !!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

εμακι που ειναι οι φωτογραφιεεεες?

Μπουκιτσααααααααα!! τι κανεις ???

μια χαρα η μπουμπου σου...κι αφου εισαι με τη μαμα σου μια χαρα σε βρισκω!!!

εγω εδω ψιλοδουλεια σημερα...κατι χαζοτηλεφωνα..κατι επιταγες...οφφφφ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...