Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημεαραααααασε ΟΥλες!!! :D

τι γινεται???

Τζουληηηη μουυυυυυυυυυυυ....υπομονηηηη ολα θα γινουν...ελπιζω να ειναι τωρα ολα καλυτερα.....να ξερεις πως σε σκεφτομαστε κ εσενα και το μπεμπε σου :D

Κισα????....παντρευτηκες???:shock:...ΠΟτε???...ΠΟυ????...εβαλες νυφικο και δεν εχουμε δει ακομα φωτο???...βαφτησες την Κισοκορη???....ελαααααααααααααα....ενημερωσε μας !!!!

Τονιααααααααααααα οβερρρρρρρρρρρρρ :D

πως πας κοριτσαρα?...πως ειναι η ζωη πλεον χωρις το βασανιστικο 8ωρο του γραφειου?:tongue:...ο μικρος???

Ξανθη μου φτιαχτετε δωμματιο για το μπεμπε??? ΤΙ ωραια!!!...με το καλο να ερθει η νεα ενοικος :D

εμυ πως πας?...κλωτσαει???? :tongue:

ΜΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙι ολα καλα θα πανε...το εξιζεις αλλωστε!!!!...περιμενουμε τα νεα απο ντοκτορ!!! :D:D:D...στη μικρη το ειπατε ή οχι ακομα?

μαριαεφη μου??? τι κανεις??? τα παιδια????....εχω δει στο φβ φωτο του μικρου κ εχω παθει πλακα...τελειος!!!

Ριταααααα....Ριτακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λαλα αλαλαλαλαλαλλαα....τι κανεις ? πως εισαι?

Μουμου???....εργαζεσαι??? :tongue:

τι κανεις 3μετρο πλασμα???

απο μαργκοττ ειχε καμια σας κανα νεο???

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερεσ σε ολες τις ομορφεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

καλε ! ποσα νεα τζουλακι μου να σουζησει καρδουλα μου περιμενουμε λεπτομερειες!

μινακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στο ειπα ηρθε και θα μεινει μπραβο αγαπη συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξανθουλα εμακι τι γινετε ετοιμαζοντε τα λιονταρακια????????? χεχε αντε αντε τον φαγατε τον γαιδαρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τονια!!!!!!!!!! σου αφιερωνω το τραγουδι δεν μπορει δεν μπορει καπου θα συναντηθουμε!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχ

μπαπακι που εισαι ορε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μουμακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υπολοιπες κουκλες τι κανετε ????????????

εμεις τρεχουμε με την βαφτηση 24 ιουλιου και ολο τρεχω και ολο τιποτα δεν κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

καλως τα κοριτσιαααα!!!!!

μπαπακι.... τι να κανω..μονο διπλωσου ξεδιπλωσου τρωω 2 ωρες! και αντε να πιασω μετα να δουλεψω!! δεν σου λεω τιποτα

Μαιρουλα τι κανειιιιις?!?! αντε με το καλο η βαφτιση!!!!

το κισακι παντρευτηκε?βαφτισε?

ρε πειτε νεα....

πειτε να μαθαινουμε και να χαιρομαστε....

καλως τα κοριτσιαααα!!!!!

μπαπακι.... τι να κανω..μονο διπλωσου ξεδιπλωσου τρωω 2 ωρες! και αντε να πιασω μετα να δουλεψω!! δεν σου λεω τιποτα

Μαιρουλα τι κανειιιιις?!?! αντε με το καλο η βαφτιση!!!!

το κισακι παντρευτηκε?βαφτισε?

ρε πειτε νεα....

πειτε να μαθαινουμε και να χαιρομαστε....

ευχαριστουμε μουμακι διατι καλε διπλωνεσαι ξεδιπλωνεσε? τι εχω χασει παλι? χαχαχαχαχααχ

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα!

Μινακι μου τελεια θα κανεις ενα γιοκαρινι!!! ωμμμμμμ!!!

Μαρακι μου καλα ειμαστε μεγαλωνουμε ο αντρας μου τιποτα απο δουλεια εγω δεν ξερω αν θα εχει αυτος λεφτα να με πληρωνει 12/9 πρεπει να γυρισω για δουλεια..

Ξανθη καλα κανατε τωρα κ το φτιαξατε!

εμεις παλι σαν την Εμι μαζι τα εχω τα κουτσουνια μου αν κ εχω κ αλλο δωματιο η Εφη ηθελε να ειναι μαζι με τον αδελφο της!

mary, με το καλό η βάφτιση!! πωωω 9 μηνων το μωρακι σου! μεγαλώσατε και εσεις ε?

μπαπακι τι κανεις?ναι, απο κλοτσια αλλο τιποτε χαλαει το κοσμο .. καμια σχεση με τον μικρο. μαριαεφη ευχομαι γρηγορα να βρεθει κατι για τον αντρα σου! τα περασαμε και εμεις και σε καταλαβαινω ειναι πολύ δυσκολα..

και εγω το ιδιο ξανθη. εχω μαζεψει διάφορα απο δωράκια, την αδελφή μου κλπ αλλά λέω να τα πλύνω μεσα Ιουλίου λιγο πριν μπω στον μήνα μου δηλαδή. φυσικά ούτε για βαλίτσα εχω κάνει τπτ.. παντως φαντάζομαι οτι τα μωρακια μας με ενα τιραντακι θα τα πάρουμε σπίτι ε?

Την προηγούμενη φορά τον γιο μου με την πάνα τον γύρισα αλλά είχε 44 βαθμούς την μέρα που βγήκαμε τώρα μπορεί να φοράνε και εσώρουχο...

Και εγώ κατά τις 10 Ιουλίου λέω να τα κάνω.Σιγά πόση ώρα θα πάρει να φτιάξουμε βαλίτσα;

Με φυσιολογικό γεννάς;Μια κοπέλα από το καφέ ξέρει ήδη πότε θα γεννήσει αυτά είναι...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...