Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλησπερα,

να μαι και εγω η συνταξιουχα :tongue: :tongue:

Τι κάνετε κοριτσάκια μου? εγω παροτι χαιρομαι τον γιοκα μου νομιζω οτι ειμαι σε αδεια και σε λιγο θα επιστρεψω στην δουλεια... μου φαινεται πολυ περιεργο να ειμαι εκτος

Φιλιά πολλα σε όλες.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσια να ρωτησω κατι? θελω να παρω ενα τεστ εγκυμοσυνης...προτινετε καποιο συγκεκριμενο για σιγουρα? αλλοι μου λενε να παρω οποιοδηποτε αρκει να εχει 2 μεσα για να ειμαι σιγουρη...και αλλοι μου λενε ενα το οποιο περιεχει μονο ενα μεσα αλλα αν εισαι και βγει θετικο σου δειχνει και ποσο εβδομαδων εισαι...τι λετε?

γεια σου nansy123!

υπαρχει η αποψη οτι τα clearblue ειναι τα πιο αξιοπιστα σε αντιθεση με τα πρεντικτορ. προσωπικη που αποψη ειναι οτι τα τεστακια ειναι μεν μια ευκολη λύση αλλά προσωπικά θα πηγαινα κατευθειαν για χοριακή άν είχα υποψίες. περιμενεις καποιες ωρες αλλά εχεις σιγουρο αποτέλεσμα στα χερια σου. με τα τεστακια την εχω πατησει και εγω και η αδελφή μου και διαφορες φίλες μου. και επισης η χοριακή κοστίζει και φθηνοτερα. ελπίζω να βοηθησα :)

Διαφημίσεις

α ωραια κι εμενα η καημενη ολο ρωταει μανουλα τωρα που το μωρακι μας πηγε στον ουρανο ποτε θα κανεις αλλο????

καλα ειμαι οκ με πιανουν οι μαυρες μου ποτε ποτε αλλα ολα καλα σε γενικες γραμμες περιμενω να αδιαθετησω για να ξαναβαλω μπρος

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ναι ρε μινακι να ξερεις ποσο σε σκεφτομαι.. τρεις φορες ειμαι παθουσα και καθε φορα ηταν το ιδιο αλλά πιστεψε με θα ερθει η ανταμοιβη.. η Παναγια προστατευει τα μωρακια. θα ερθει και το δικό σου συντομα.

και εγω τωρα που περιμενουμε την μικρη καμια φορα δεν το πιστευω.. σκεφτομαι την μαυριλα που περασα 2 χρονια με τις αποβολές αλλά να που όλα τελειωνουν καποτε και εχει ο καιρος γυρίσματα που λένε. όλα καλά θα πανε.. :) χαιρομαι που εισαι δυνατη κοπέλα και δεν το βαζεις κατω. εγω κοντεψα να παραιτηθω..

ναι μινακι μου ξερω πολύ καλά. οταν περνουσα αυτά γενικά υπηρχαν ανθρωποι γύρω μου που δεν καταλαβαιναν και μου ελεγαν ελα μωρε στο κατω κατω τοσο νωρις ηταν δεν εγινε τπτ. μονο ο καλος μου η μαμα μου και μια θεια μου με καταλαβαιναν. μαλιστα η θεια μου μου ειχε πει μην τους ακους ειναι μια περιοδος πενθους και θα κλαψεις και θα θυμωσεις και θα ξεσπασεις και ετσι θα ηρεμησεις και μετα ολα θα γίνουν. ειχε πολύ δικιο.

να σου πω την αληθεια κατω απο της συγκεκριμενες συνθηκες μπορω να πω οτι συνηλθα πολυ γρηγορα τι να πω ισως να μου ηρθε πιο ευκολο γιατι εχω χασει την μανουλα μου και εχω μαθει να διαχειριζομαι αλλιως το πενθος πλεον

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

και ξερεις και κατι άλλο? δεν το είδα καν σαν προσπαθεια ..απο ενα σημειο και μετα τη ζωή μου έκανα και περνουσα καλά με τον αντρα μου και ηρθε και η μικρή. γιατι οταν ελεγα οτι προσπαθουσα η δεν ερχοταν η ερχοταν και εφευγε.. την φορα που εμεινα εγκυος μονο την εγκυμοσυνη δεν ειχα κατα νου ελεγα οτι θα χαλαρωσουμε λιγο και μετα βλεπουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...