Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μολις την κοιμισα δεν ξερω για ποσο γιατι κοιμαται 9,30-10 κια ξυπναει 23,00-01,00-03,00-06,00-08,00 οπου και φευγπυμε για δουλεια,εκτος αν μπορεσω να δουλεψω με το τιμ βιουερ απο το σπιτι μπαινοντας στο πισι της δουλειας,βεβαια εφυγαν καποιοι σ εκεθεση και πρεπει να ανεβω εγω στη δουλεια εχω και τα ζωα μου εκει ιδιως τα σκυλια θελουνκαθημερινη φροντιδα και γυρισε και ο γατος μου !!μετα απο 1,5 χρονο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααα!!!

εμακι μπραβο που βρηκατε τον νεφρο σας και ειναι ολα καλα!!! χα χα χα χα!!!

πφιου!

κισακι τι κορη ειναι αυτη που εχεις?

α πα πα πα!

μηπως να της εδινες λιγη απο την μπυρα σου ??? να κοιμηθει ολο το βραδυ?

ντουρασελ ετσι?

και δουλεια και τα πετ και ο γατης...και ολα μαζι!

ευγε!!ευγε!!!

τι κανουν τα αλλα κοριτσια?

Ριτακι μου τι κανεις??? ολα καλα?>

το μινακι?

το μπαπ?

οι αλλες οι μωρομανες?

ουφ....

Διαφημίσεις

καλημερα ριτακι μου καλά παμε η μπεμπα μεγαλωνει:)

εσυ πως εισαι?

παρασκευούλα ζαχαρη, παρασκευούλα μέλι, ε??? χαχχαχαχα..

Μπράβο! δεν πιστέυω να σε κουράζει? ενοχλησεις κλπ έχεις ?

από υγεία καλά αν και περασα ενα καλο κρυωμα αλλά τωρα είμαι καλά, μονο λιγο βήχα εχω ακόμα.

Από ψυχολογικής άποψης είμαι γενικά καλά, αν και έχω τα σκαμπανεβάσματα μου πότε πότε.

Παρασκευή:D:D:D αν και θα έχω λίγο τρέξιμο το ΣΚ γιατί παντρεύεται 1ος μου ξάδερφος (είναι καλά τρεξίματα αυτά) .αλλά πως τα καταφερνω πάντα τελευταία στιγμή, χθες πήρα ρούχα και παπούτσια.

η μεση μου με ποναει μερικες φορες, ανοιγει η λεκανη σε αυτη τη φαση. εχω και λιγες συσπάσεις αλλά γενικά καλά. ειναι πολύ ζωηρούλα και με ξυπναει το βραδυ. ο μικρος ήταν πιο ηρεμος στην κοιλια.

σε καμια εβδομαδα θα εχω και καποια αποτελεσματα απο εξετασεις για θρομβοφιλία μηπως και σταματήσω επιτέλους με τις ενεσεις... βαρεθηκα πια

με το καλό ο γαμος. ωραια τρεξιματα οντως..

Διαφημίσεις

καλημερα Ριτακι,τι κανεις?

εγω εδω..ηρθε η κοκκινη..και με βασανιζει...ουφ... ταλαιπωρια σημερα ....

εσυ τι κανεις? πως παει?

γεία σου μουμούκα, υπομονή κοριτσάκι, αναγκαίο κακό....

εγώ καλά στη δουλειά βαριέμαι και νυστάζω παααάρα πολυ. περιμένω πως και πως να παω στο σπίτι μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...