Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

xzaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxxaxa

ξερατε κυριες μου οτι το καναρινι ειναι το χρωμα που δηλωνει την βασιλικη καταγωγη?????

και επισης οτι το καπελο δηλωει το κοινωνικο σου υποβαθρο

ε κι εγω απο αυριο καπελο θα φοραω αμμμμμ πως

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xzaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxxaxa

ξερατε κυριες μου οτι το καναρινι ειναι το χρωμα που δηλωνει την βασιλικη καταγωγη?????

και επισης οτι το καπελο δηλωει το κοινωνικο σου υποβαθρο

ε κι εγω απο αυριο καπελο θα φοραω αμμμμμ πως

καλως την !!!

χαχαχαχαχχαχα....ειπαμε να ανεβασουμε το καφε μας να το κανουμε royal σημερα να τιμησουμρ το ζευγος και να χαχανισουμε :tongue::tongue::tongue:

αααααααααααα......για το καπελο δεν το γνωριζα.....να βαλω ενα τζοκευ??? θα ειμαι ΟΚ??? :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχαχα....μουμου εσυ τι θα βαλεις???:tongue::tongue::tongue:

λοιπον τσουπρες αρκετα χαχανισα ....παει η δουλειααααααααααααααααα Παναγια μου μεχρι να κανει παιδι το νιοπαντρο εδω θα ειμαι :tongue::tongue::tongue:

φιλια στα μουτρα σας!!!...και στα καπελα σας αμα λαχει :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

φουρτουνα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !!! απαπαπαπαπαππαααααα :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχχα

μαρη παλι καλα που εισαι κ εσυ εδω και εχει αρχισει να ανεβαινει η πιεση μου χαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

ενταξει..εκανα το καθηκον μου....σαφηνω φιλεναδα ηρθε ο μπος...τελευταιες δουλειες και δρομο

ευχομαι η pippa να μας δειξει τον δρομο...

ο harry να βρει την pippa του...

κι εμεις να μαστε καλα με pippes και χαρες...

μ'εχει πιασει αιντεεεε!!

θα με εξορισουν ολοι εδω μεσα!!!

ενταξει..εκανα το καθηκον μου....σαφηνω φιλεναδα ηρθε ο μπος...τελευταιες δουλειες και δρομο

ευχομαι η pippa να μας δειξει τον δρομο...

ο harry να βρει την pippa του...

κι εμεις να μαστε καλα με pippes και χαρες...

μ'εχει πιασει αιντεεεε!!

θα με εξορισουν ολοι εδω μεσα!!!

χαχαχαχαχχχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχααχχα

σατ απ μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη χαχαχαχαχαχαχα κλαιωωωω απο τα γελια χαχαχαχαχαχαχχαχαχα

αντε και στα δικα μας....ο νοων νοειτω...το σκοτωσα??? :tongue::tongue::tongue:

καλο απογευμαααααααααααααααααααααααααααααααα

σι γιου αυριος!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Τσα! να μαι και εγώ δεν εφυγα κοριτσι, αλλά δεν σε πρόλαβα.τυχερο πλάσμα και εγω θέλω να παω γρήγορα σπίτι αλλά έχω ακομα.

εγω έμεινα πίσω δεν είδα τίποτα από το βασιλικό γάμο , μάλλον γιαυτό είμαι πεσμένη τις τελευταίες μέρες...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες σας!!! :P

Ευχομαι κ ελπίζω να είστε όλες πολύ καλά και να περάσατε υπέροχα το Πάσχα!!!!

Μινάκι μου το πόσο στεναχωρήθηκα είλικρινά δεν μπορείς να φανταστείς, όμως σε θαυμάζω απίστευτα για την στάση σου αυτή που μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στο μέλλον και σου μιλάω εκ πείρας διότι τα έχω περάσει!!! Φιλάκια στο κοριτσάκι σου κ μια αγκαλίτσα απο μας :)

Γεωργία μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ κορίτσι μου να σε χαίρεται η οικογενειά σου να μου φιλήσεις το γλυκό σου νινάκι!!!!! Καλή επιτυχία με την βάπτιση καταλαβαίνω το τρέξιμο που θα εχεις..

Μακια πολλά κ στο πορτοκαλάκι μου, την μουμουδένια, το Εμάκι, το Ριτάκι και ελπίζω να μην ξέχασα καμία!!!!! φιλιααααααααααααα :P:p:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερααααα!!

τι κανετε?

Ριτακι τι κανεις αγαπη? Μινακι?

Αγγελικουλααααα..... !!!

η Μπαπ που ειναι?κυνηγαει τον Harry????

εγω εδω...περιφερομαι ασκοπως... συννεφιασε,θα βρεξει,θελω να παω σπιτι μου...

ημουν λιγο πεσμενη ψες...αλλα σημερα ειναι καλυτερα τα πραγματα

που πηγατε ολες?!

οεο?

γεια σας κορίτσια.

μινάκι μου τι να πω.. καλή δύναμη ευχομαι και συντομα να εχεις ευχαριστα.

οι υπολοιπες καλά?

εμεις καλά είμαστε. ο μικρός θελει βόλτες, η μικρη κλοτσαει και με ξυπναει τη νυχτα..

εκανα και επαναλ β επιπέδου γιατί δεν φαινόταν ο ενας νεφρος την πρωτη φορά αλλά τελικά ήταν λόγω θεσης την μπεμπας και όλα ειναι καλά..

αυτά τα νεα μας ..

φιλάκια σε όλες

γεια σας κοριτσιυδια ...η μικρη ειναι αυπνο παιδι,αμερ ανυχτα αλλα ευτυχως δεν γκριθνιαζει γιατο τη γκρινια δεν την αντεχω!μαζι της κι εγω αυπνη,σε κανενα ξεχασμενο δεκαλεπτο αν κοιμηθει προσπαθω να κανω καμια δουλεια σπιτι ,γιατι πηγαινω και στη δουλεια με το μωρο και καταλαβαινετε!τελικα εχουμε απιστευτες ικανοτητες,δεξιοτητες και αντοχες...!αυτο καταλαβα με το μωρο!σημερα ενιωσα κι ενα δοντακι να σκαει σιγα σιγα κατω προς το κεντρο!σκαλωνει τοδαχτυλο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...