Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

χρονια πολλα!!!

χαθηκα δεν με εβαζε το συστημα μεσα ειχαμε παει κ Αθηνα.ο μικρος καλα ειναι ευτυχως ο μλκας γιατρος εδω μας αγχωσε τσαμπα........

μινακι μου το εχω περασει σε νιωθω αλλα σκεψου θετικα μπορεις να μεινεις εγκυος κ τιο μωρακι σου εχει παρεα την γιαγιουλα του κ το δικο μου μωρακι!!!

σε φιλω πολυ κ σου στελνω ολη μου την αγαπη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μινάκι μου λυπάμαι τόσο πολύ για το αγγελουδάκι σου...πραγματικά δεν έχω λόγια...είσαι δυνατή όμως κοπέλα μου, γιατί ξέρεις πως σύντομα θα φουσκώσει η κοιλίτσα σου για τα καλά. Μια τεράστια αγκαλιά από μένα!!

6237481d19.png

Κοριτσακια μας γεια σας και απο εμας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ εστω και καθυστερημενα

Μινακι μου λυπαμε για αυτο που σας συνεβκε κοριτσι μου σου στελνω μια αγκαλια να εισαι δυνατη φιλεναδα και συντομα ενα νεο ζουζουνακι στην κοιλιτσα σου θα σου απαλινει τον πονο ...

Ευχομαι να περασατε ομορφα τις γιορτες με τις οικογενιες σας !!!!

Εμεις ψιλοτρεχουμε λιγο για τις ετοιμασιες τις βαφτισης ( τελος Μαιου πρωτα ο Θεος )

Φιλακια πολλα σε ολες και ελπιζω οσο μεγαλωνει το ζουζουνι μου να μπορω να μπενω πιο συχνα να μιλαμε και να μεθενω νεα σας !!!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Ριτακι μου τι κανεις???? εγω παντως δεν τον επιασα .........τον Μαη

Καλά είμαι σε γενικές γραμμές βηχα εδω και μια βδομάδα και μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Ψυχολογικά, θα μπορούσα και καλήτερα, είμαι λίγο πεσμένη αλλά θα το ξεπεράσω.

Εσύ πως είσαι?

κΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!

Μινακι μου πως εισαι???...σε εχω στο μυαλο μου....

οταν νιωθεις ενα σφιξιμο να ξερεις οτι εγω ειμαι καπου εκει και σε σφιγγω στην αγκαλια μου....δεν ειναι κατι αλλο μην ανησυχησεις :tongue:;););):D:D:D

Ριτακι μου περαστικουλιαααααα.....ελαααα μη μου πεφτεις!!!....ανοιγει και ο καιρος....λιακαδες κτλ....ευκαιρια για βολτες με τον καλο σου :D:D:D

Τονινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μου τι κανεις???....πως παει η ζωη χωρις δουλεια???ο μικρος????

οι υπολοιπες ολες καλα?????

εγω πηζω αρκετα με τη δουλεια....ετοιμαζομαστε για μια εκθεση και τρεχωωωωωωωωωωωωω.....αντε να τελειωσει να ξεκουραστουμε λιγοοοο

φιλια στα μουτρα σας :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

λίγο κρυωμένη είμαι αλλά θα στρωσει που θα παει.

η περίοδος μπει σε ρυθμό, είναι πιο στθερή από πρίν. Αλλά είμαι ψυχολογικά λίγο πεσμένη δεν έχω όρεξη για τίποτα, το μόνο που με ευχαριστεί είναι να είμαι αραχτή και να ασχολούμε με χαζοδουλιτσες χωρίς νόημα στο σπίτι μου... ίσως είναι κουραση γιατί το Πάσχα στο χωριό δεν ξεκουράστηκα καθολου.

Διαφημίσεις

Καλημερα, Καλη εβδομάδα και Καλο μηνα.

Μινακι μου, οφειλω να ομολογησω οτι με εχεις εκπληξει με την δυναμη σου και την ψυχραιμια σου.. οταν το πρωτοεμαθα φοθηθηκα πως θα το παρεις. Μπραβο κοριτσακι μου.

Μαρακι μου ειμαι ακομη στην δουλεια, δεν μ'αφηνουν σνιφ σνιφ, ειπαμε να κατσω μεχρι την Τεταρτη ελπιζω να μην μου ζητησουν και αλλη παραταση.. δεν εχει. Εσύ τι κάνεις?

Ριτακι σιγουρα κουραση ειναι αφού δεν ξεκουραστηκες καθόλου σου βγαινει τώρα.

Τζουλακι φιλια πολλα στην κοιλιτσα.

Κισακι τι κάνει η μπουμπου πως πατε με τον ύπνο?

Γιωργια, συγνωμη κοριτσακι μου δεν σου ευχηθηκα και για την γιορτη σου. Πολυχρονη οτι επιθυμεις να χαιρεσαι την οικογενεια σου. Με το καλο η βαφτιση!!

Μουμου, Μαιρη που ειστε??

Μαρια εφη, μην χανεσαι

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Mαράκι χαλαρά το τρέξιμο ναι? μην κουράζεσαι πολύ και τρέχεις αλλου μετά. να προσέχεις και να προσπαθεις να βρησκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι.

Μινάκι μια χαρά θα είναι όλα θα έχει πέσει μόνη της και θα είσαι οκ.

Καλημερα, Καλη εβδομάδα και Καλο μηνα.

Μινακι μου, οφειλω να ομολογησω οτι με εχεις εκπληξει με την δυναμη σου και την ψυχραιμια σου.. οταν το πρωτοεμαθα φοθηθηκα πως θα το παρεις. Μπραβο κοριτσακι μου.

Μαρακι μου ειμαι ακομη στην δουλεια, δεν μ'αφηνουν σνιφ σνιφ, ειπαμε να κατσω μεχρι την Τεταρτη ελπιζω να μην μου ζητησουν και αλλη παραταση.. δεν εχει. Εσύ τι κάνεις?

Ριτακι σιγουρα κουραση ειναι αφού δεν ξεκουραστηκες καθόλου σου βγαινει τώρα.

Τζουλακι φιλια πολλα στην κοιλιτσα.

Κισακι τι κάνει η μπουμπου πως πατε με τον ύπνο?

Γιωργια, συγνωμη κοριτσακι μου δεν σου ευχηθηκα και για την γιορτη σου. Πολυχρονη οτι επιθυμεις να χαιρεσαι την οικογενεια σου. Με το καλο η βαφτιση!!

Μουμου, Μαιρη που ειστε??

Μαρια εφη, μην χανεσαι

βρε Τονινο πεφτουν οι βραχοι????????? ειπαμε μια αναποδια πανω στις πολλες αλλες δεν θα σκασουμε!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

βρε Τονινο πεφτουν οι βραχοι????????? ειπαμε μια αναποδια πανω στις πολλες αλλες δεν θα σκασουμε!!!!!

Ετσι μπραβο κουκλιτσα μου.. συμφωνω απόλυτα και ετσι ενεργώ

Κατα τα αλλα τι κάνετε, η μικρή?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...