Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλησπερα..θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις..πριν 9 μερες μου τελειωσε η περιοδος..και πριν 7 μερες(δηλαδη 2 μερες μετα την περιοδο),ηρθαμε με το αγορι μου σε επαφη χωρις προφυλαξεις..και τελειωσε μεσα μου..αυτο απαναληφθηκε και πριν 4 μερες και σημερα..!!υπαρχει περιπτωση να μεινω εγκυος??? και επισης σημερα μετα την σεξουαλικη μας επαφη,μετα απο 3 ωρες σχεδον ειδα 2-3 σταγονες αιμα...γιατι συνεβει αυτο???ανησυχω πολυ..:(:(:( ελπιζω να παρω συντομα μια απαντηση απο οποιον γνωριζει και θελει να με βοηθησει...!!!Ευχαριστω..!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα..θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις..πριν 9 μερες μου τελειωσε η περιοδος..και πριν 7 μερες(δηλαδη 2 μερες μετα την περιοδο),ηρθαμε με το αγορι μου σε επαφη χωρις προφυλαξεις..και τελειωσε μεσα μου..αυτο απαναληφθηκε και πριν 4 μερες και σημερα..!!υπαρχει περιπτωση να μεινω εγκυος??? και επισης σημερα μετα την σεξουαλικη μας επαφη,μετα απο 3 ωρες σχεδον ειδα 2-3 σταγονες αιμα...γιατι συνεβει αυτο???ανησυχω πολυ..:(:(:( ελπιζω να παρω συντομα μια απαντηση απο οποιον γνωριζει και θελει να με βοηθησει...!!!Ευχαριστω..!!!:D

κουκλα μου καλημερα θ8α ηθελα να σου πω οτι υπαχει μεγαλη πιθανοτητα να μεινεις εγκυος αν δεν χρησιμοποιεις προφυλαξεις γιατι ποτε δεν ξερεις σε ενα κυκλο ποτε γινετε η ωορηξια!!! οι σταγονιτσες που ειδες μπορει να ειναι πολλα πραγματα οπως ωορηξια η καποιος μικροτραυματισμος κτλ!!!! αν δεν θες μωρακι μην παιζεις και εξαλλου υπαρχουν και τα σεξουαλικος μεταδιδομενα νοσηματα ποσο σιγουρη μπορεις να εισαι για το αγορι σου??????????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Μινάκι μου??????????? τι νέα ειναι αυτά κορίτσι μου???? δεν εχω λόγια να σου περιγράψω την συγκίνηση μου ειλικρινά σου μιλάω....

Με το καλό ...η ώρα η καλή... να υποδεχτείς το αδελφάκι της Ελισάβετ σου..να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και η παναγίτσα να σας προστατεύει όλους!!!

Πέρισυ τέτοια εποχή ευχαριστούσα τον θεό για το δώρο που μου έκανε...φέτος η σειρά σου1|!!!!!!!

ειδες Αγγελικουλα μου παλι Μ Εβδομαδα ψηναμε αρνια;););) σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

θελουμε ενα μωρο πολυ κι οι 2 μας...αλλα σημερα ειδα παλι αιμα οχι σταγονες ομως...πολυ περισσοτερο και δεν ξερω για ποιο λογο....και ακομα μια ερωτηση...το τεστ εγκυμοσυνης ποτε μπορω να το κανω? πρεπει να περιμενω την καθορισμενη ημερομηνια περιοδου για να δω αν εχω καθυστερηση η' μπορω και νωριτερα?γιατι κανονικα η περιοδος μου ερχεται σε 15 μερες απο σημερα..πρεπει να περιμενω ως τοτε??

Διαφημίσεις

θελουμε ενα μωρο πολυ κι οι 2 μας...αλλα σημερα ειδα παλι αιμα οχι σταγονες ομως...πολυ περισσοτερο και δεν ξερω για ποιο λογο....και ακομα μια ερωτηση...το τεστ εγκυμοσυνης ποτε μπορω να το κανω? πρεπει να περιμενω την καθορισμενη ημερομηνια περιοδου για να δω αν εχω καθυστερηση η' μπορω και νωριτερα?γιατι κανονικα η περιοδος μου ερχεται σε 15 μερες απο σημερα..πρεπει να περιμενω ως τοτε??

εγω θα σου ελεγα να δεις τον γιατρο σου να σου πει γιατι βλεπεις το αιμα και να υπολογιζεις οτι οι γονιμες ειναι 14 με 16 ημερες πριν την επομενη περιοδο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Χρονια ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ !!!

Χριστος Ανεστη !

Οτι επιθυμειτε για εσας και τις οικογενειες σας παντα με υγεια και πολλες πολλες χαρες!!!!

Να πω ιδιαιτερως Χρονια ΠΟλλα στην εορταζουσα Γιωργια μας!!! Οτι επιθυμεις κοριτσακι μου!!!!

Πως περασατε?????....οι εγκυουλες μας τι κανουν????

εγω περασα πολυ καλα...ξεκουραστηκα...πηγαμε στο χωριο....πολυ ομορφα ηταν....τωρα τα κεφαλια μεσα παλι....κλαψψψψ κλαψψψ....

φιλια σε ολες σας!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...