Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

να σου πω την αληθεια δεν εχω και πολλα πραγματα ψιλοαναγουλες κι αυτες οταν ειναι αδειο το στομαχι καλα υπνηλιες αστο δεν συμμαζευομαι χαχαχχαχαχχαχα το στηθος φαγουριζει ποτε ποτε οχι συνεχειατρομερες κραμπες στα ποδια φιλεναδα αφου μου εδωσε μαγνησιο απο τωρα!!!!!:shock::shock::shock:

εχεις γινει Παμελα??? :tongue::tongue::tongue:

οι φλεβες??? φαινονται???

ποτε υπολογιζει την ημερομηνια συλληψης???...ΠΗΤ????....πες μαρηηηη θα με γκαστρωσεις εσυ στο τελος χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

δεν πειραζει ...οτι σου δινει θα το παιρνεις και δεν θα ρωτας....γκλουυυυπππ θα το καταπινεις :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχεις γινει Παμελα??? :tongue::tongue::tongue:

οι φλεβες??? φαινονται???

ποτε υπολογιζει την ημερομηνια συλληψης???...ΠΗΤ????....πες μαρηηηη θα με γκαστρωσεις εσυ στο τελος χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

δεν πειραζει ...οτι σου δινει θα το παιρνεις και δεν θα ρωτας....γκλουυυυπππ θα το καταπινεις :tongue::tongue::tongue:

ασε ρε ημουν παμελα τωρα θα γινω αγελαδα χαχαχαχαχχαχα οι φλεβες μου εμενα γενικα φαινονται

να σου πω πητ υπολογιζω γυρω στις 22 - 24 /12

καλα παιρνω ηδη 4 χαπακια την ημερα τι να κανω δεν μιλαω!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Χριστουγεννιατικο δωρακι το μπεμπεεεεεεε !!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!! :D:D:D

στη δουλεια πηγαινεις??? ή εχεις καμια αδεια?

γιατρο για υπερηχο κτλ ποτε θα πας???

η μικρη τι κανει???

πασχαλινο και χριστουγεννιατικο 2 σε 1 ειναι δουλεια ερχομαι κανονικα προς το παρον και βλεπουμε στην συνεχεια γιατρο θα παω την αλλη Τριτη ηθελε να παω αυτη την βδομαδα αλλα της ειπα να το αφησουμε για την αλλη ειναι ασκοπο να παω απο τωρα!!!! Το φυστικι χαιδευει την κοιλια και μιλαει με το μωρακι μας αχχαχαχχαχαχ(χταποδι κατα την Ελισαβετ) χαχχαχαχχαχχαχχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

πασχαλινο και χριστουγεννιατικο 2 σε 1 ειναι δουλεια ερχομαι κανονικα προς το παρον και βλεπουμε στην συνεχεια γιατρο θα παω την αλλη Τριτη ηθελε να παω αυτη την βδομαδα αλλα της ειπα να το αφησουμε για την αλλη ειναι ασκοπο να παω απο τωρα!!!! Το φυστικι χαιδευει την κοιλια και μιλαει με το μωρακι μας αχχαχαχχαχαχ(χταποδι κατα την Ελισαβετ) χαχχαχαχχαχχαχχα

ναι οντως!!! Πασχαλινο-Χριστουγεννιατικοο μωρακιιιι :D:D:D

της το ειπατε κιολας της μικρης????

πως της το ειπατε??? για λεγε!!!!

ρε κοριτσια να ρωτησω...εχει μιλησει καμια σας με τη Μαριαεφη???....

Διαφημίσεις

ναι οντως!!! Πασχαλινο-Χριστουγεννιατικοο μωρακιιιι :D:D:D

της το ειπατε κιολας της μικρης????

πως της το ειπατε??? για λεγε!!!!

ρε κοριτσια να ρωτησω...εχει μιλησει καμια σας με τη Μαριαεφη???....

η μικρη το ξερει απο την πρωτη μερα δεν μπορουσαμε να κοψουμε τις αγκαλιες και προτιμησα να της πω την αληθεια

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλως την Κισααααα

τι κανεις μαρηηηηηηηηηηη????

η μικρη??????

που ειναι οι υπολοιπες οεο??

οταν μπαινω εγω σκορπιζετε καλεεε???/ :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

τι να κανω μινακι μας βγηκε μαλλον αυπνη...ξυπναει 3 φορες το βραδυ εκτος απο αλλα βραδι απου δεν κοιμαται καθολου!πχ προχτες ξυπνησε 11-1,30-3-4,30-6-7-...και τη μερα δε ν κοιμηθηκε καθολου ενω αλλες φορες σηκωνεται 1-4-7!ξεκινησαμε φρουτακια και τον αλλο μηνα ρυζαλευρο!πολυ χαρηκα μινακι μουμε τα νεα σου ,ετα τη στεναχωρια με τη μαμα σου ηταν οτι επρεπε ειδε ςπως ερχονται καμια φορα?!μαρα κι κανενα νεο απο εξετασεις μαθαμε απο τι το πρηξιμο...?κατα τα αλλα η δουλιτσα ο εγγαμος βιος?η αδερφη σου?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

τι να κανω μινακι μας βγηκε μαλλον αυπνη...ξυπναει 3 φορες το βραδυ εκτος απο αλλα βραδι απου δεν κοιμαται καθολου!πχ προχτες ξυπνησε 11-1,30-3-4,30-6-7-...και τη μερα δε ν κοιμηθηκε καθολου ενω αλλες φορες σηκωνεται 1-4-7!ξεκινησαμε φρουτακια και τον αλλο μηνα ρυζαλευρο!πολυ χαρηκα μινακι μουμε τα νεα σου ,ετα τη στεναχωρια με τη μαμα σου ηταν οτι επρεπε ειδε ςπως ερχονται καμια φορα?!μαρα κι κανενα νεο απο εξετασεις μαθαμε απο τι το πρηξιμο...?κατα τα αλλα η δουλιτσα ο εγγαμος βιος?η αδερφη σου?

θα στρωσει κουκλα μου αλλα παιδια νωρις αλλα πιο αργα θα βρει τον ρυθμο της!!!! αυτο ειπα κι εγω ηρθε για να δωσει μια νοτα χαρας σε ολους μας

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μινακι μαλλον αυπνημου βγηκε,ενω μωρο κοιμοταν τωρα ουτε το βραδυ και τη μερα συνολο κανενα μισαωρο να κοιμηθει οσο κουρασμενη και να ειναι!δεν πειραζει υγιες να ειναι το μωρο κι ας ειναι αυπνο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μινάκι μου??????????? τι νέα ειναι αυτά κορίτσι μου???? δεν εχω λόγια να σου περιγράψω την συγκίνηση μου ειλικρινά σου μιλάω....

Με το καλό ...η ώρα η καλή... να υποδεχτείς το αδελφάκι της Ελισάβετ σου..να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και η παναγίτσα να σας προστατεύει όλους!!!

Πέρισυ τέτοια εποχή ευχαριστούσα τον θεό για το δώρο που μου έκανε...φέτος η σειρά σου1|!!!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλησπέρα,

Καλή Ανάσταση με Υγεια, να χαιρεστε τις οικογενειες σας και να περασετε τέλεια οτι και αν κάνετε.

Οι εγκυμονούσες μας με το καλο τα μπεμπακια, οι εγκυμονούσες to be γρήγορα τα σπορακια στην κοιλιτσα τους.

Φιλια πολλα.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...