Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Μινάκι κουκλίτσα μου τι ΥΠΕΡΟΧΑ νέα είναι αυτά????????????

Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω, συγχαρητήρια κοπελάρα μου!!!!!!!!!!!!!Είμαι πάρα πάρα πάρα πολύ χαρούμενη για σένα!!!!! Η μανούλα σου σου έστειλε το καλύτερο δώρο του κόσμου!!!! Μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις κουκλίτσα μου, χωρίς έγνοιες, χωρίς άγχη και με ένα γερό Χριστουγεννιάτικο μπεμπέ σε λίγους μήνες!!!!!!! Στείλε μπεμπεδόσκονη και στα υπόλοιπα κοριτσάκια τώρα που είσαι φρεσκοεγκυούλα, ναι??????? Να προσέχεις πολύ πολύ και να κάνεις πολλά γλυκά χαδάκια στην κοιλίτσα σου...Αχ συγκινήθηκα κοπέλα μου...

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα φιλενάδες! τι κάνετε;

κουκλιτσες ευχαριστω το απογευμα θα σας γραψω και το αποτελεσμα της χοριακης!!!!!

Μινάκι τι έγινε; δεν μας είπες τιποτα τελικα.

Καλησπέρα Μινακι,

τουρμπο η χοριακη, μπραβο κοριτσακι μου τελεια αρχη, τελεια συνεχεια να εχεις.. να σου πω ομως μην το ξανακανεις και καθυστερησεις να μας ανακοινωσεις νέα μας τρομαξες!!

Τζουλάκι τι κάνεις μικρούλα μου? Το μωρό οι εξετάσεις, πες τα νέα σου.

Καλησπέρα και πολλά φιλιά σε ολες

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλησπερα!ειμαι καινουρια εδω και θελω επειγοντως βοηθεια.εχω αστατο κυκλο γενικα.τον προηγουμενο μηνα εφτασα τις 48 μερες.αυτην την φορα αφου εφτασα ξανα στις 48 εκανα τεστ και βγηκε αρνητικο.παιρνω τηλ την γιατρο και μου ειπα να παρ duphaston για να ερθει η πειοδος.Τα πηρα,τελειωσαν η περιοδος αφαντη ακομη και αποσυμπτωματα τιποτα τωρα.πριν παρω τα χαπια ειχα πονους χαμηλα οι οποιο τωρα εξαφανηστηκαν.πηγα χθες και επιασα το τεστ που ειχα κανει και βλεπω οτι ειχε βγει μια λεπτη καθετη γραμμη η οποια σχηματιζε το +!!τρελαθηκα.πηρα αλλο τεστ το εκανα και ξανα αρνητικο.τι να κανω!!εχω τρελαθει.εφτασα τις 57 μερες και ακομα τιποτα!!!

κοριτσακια καλησπερα!ειμαι καινουρια εδω και θελω επειγοντως βοηθεια.εχω αστατο κυκλο γενικα.τον προηγουμενο μηνα εφτασα τις 48 μερες.αυτην την φορα αφου εφτασα ξανα στις 48 εκανα τεστ και βγηκε αρνητικο.παιρνω τηλ την γιατρο και μου ειπα να παρ duphaston για να ερθει η πειοδος.Τα πηρα,τελειωσαν η περιοδος αφαντη ακομη και αποσυμπτωματα τιποτα τωρα.πριν παρω τα χαπια ειχα πονους χαμηλα οι οποιο τωρα εξαφανηστηκαν.πηγα χθες και επιασα το τεστ που ειχα κανει και βλεπω οτι ειχε βγει μια λεπτη καθετη γραμμη η οποια σχηματιζε το +!!τρελαθηκα.πηρα αλλο τεστ το εκανα και ξανα αρνητικο.τι να κανω!!εχω τρελαθει.εφτασα τις 57 μερες και ακομα τιποτα!!!

μαριακι καλησπερα πρωτα απο ολα να σου πω οτι το τεστ μετα τα 10 λεπτα το αποτελεσμα μπορει να αλλαξει απο αρνητικο σε θετικο αλλα ειναι ψευδες το αποτελεσμα απο την στιγμη που το 2ο τεστ δειχνει αρνητικο μαλλον δεν εισαι εγκυουλα αλλα θα σου ελεγα να πας σε καποιον γιατρο η να ξαναμιλησεις με τον γιατρο σου!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!

μινάκι οι χοριακές σου είναι πολύ καλές μπράβο! άρχισες να το συνειδητοποιείς ή όχι ακόμα?

εμείς πήγαμε χτες για β επιπέδου! το μωράκι ήταν σε πολύ άβολη στάση δυσκολεύτηκε αρκετά ο γιατρός να το εξετάσει όλα δείχνουν καλά, 401γρ βαρος , μόνο που δεν μπορούσε να δει καλά το ένα νεφρό οπότε θα επαναλάβω την εξέταση μετά από 2 εβδομάδες. αγχωθηκα λιγάκι. ελπίζω απλά να μην φαινόταν λόγω στάσης και να μην είναι κάτι άλλο ..πάντως ο γιατρός δεν έδειξε ιδιαίτερη ανησυχία.

επίσης μας είπε ότι τελικά είναι κοριτσάκι!!

mary13 αγορακι 11/8/2010

kisha κοριτσακι 26/10/2010

georgia1974 κοριτσακι 5/11/2010

Αngeliki αγορακι 29/11/2010

Μariaefi αγορακι!!!!!!!!!!!!! 11/12/2010

bookie κοριτσακι 12/02/2011

Μανουλες to be!

julie8 ΠΗΤ 08/05/2011 κοριτσάκι

xanp ΠΗΤ 15/8/2011 κοριτσάκι

emi ΠΗΤ 21/8/2011 κοριτσάκι

minaki !!!!!!!!

Εν αναμονη ++++++++ (στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!)

mpap ....

margotte .....

rita_mavro ...

gina gr......

moumou 08/04

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααα !!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Μινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!

σουπερ οι χοριακες σου!!!!

να εχεις μια ΥΠΕΡΟΧΗ εγκυμοσυνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!

αχ παλι μεγαλοβδομαδιατικα θα σουβλισουμε εμεις οι

αμαρτωλεςςςςςς !!! χαχαχχαχαχχαχχαχχαχχααχχα

πες τα ολαααα !!!

πως νιωθεις???

στηθος???

πες τα ολα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :D:D:D

οι υπολοιπες τι κανετε???

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααα !!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Μινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!

σουπερ οι χοριακες σου!!!!

να εχεις μια ΥΠΕΡΟΧΗ εγκυμοσυνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!

αχ παλι μεγαλοβδομαδιατικα θα σουβλισουμε εμεις οι

αμαρτωλεςςςςςς !!! χαχαχχαχαχχαχχαχχαχχααχχα

πες τα ολαααα !!!

πως νιωθεις???

στηθος???

πες τα ολα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :D:D:D

οι υπολοιπες τι κανετε???

να σου πω την αληθεια δεν εχω και πολλα πραγματα ψιλοαναγουλες κι αυτες οταν ειναι αδειο το στομαχι καλα υπνηλιες αστο δεν συμμαζευομαι χαχαχχαχαχχαχα το στηθος φαγουριζει ποτε ποτε οχι συνεχειατρομερες κραμπες στα ποδια φιλεναδα αφου μου εδωσε μαγνησιο απο τωρα!!!!!:shock::shock::shock:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...