Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ναι ρε κοριτσια περσυ η αγγελικουλα φετος εγω

λοιπον πηγα χθες φαρμακειο να παρω ενα απλο τεστ να το εκανα αυριο μου λεει εχω μονο διπλο την ταδε μαρκα λεω απαπαππαπαππα αυτο βγαζει εγκυμοσυνες χωρις να υπαρχουν χαχαχχαχαχχαχα μου λεει μονο το κλιαρμπλου το ηλεκτρονικο εχω

ε καλα δωστο μια ψυχη που ειναι να βγει!!!!!!!!

περνω το τεστ παω ψωνια για καφε και μετα γυριζω σπιτι το αντρακι μου ξυπνιο λεω αντε ας το κανω ε και το πολυ πολυ να βγει αρνητικο

κανω το τεστ και περιμενω περιμενω τιποτα μετα απο κανενα 2 λεπτα εγκυος

πιανω μια μπλουζα που ειχα αγορασει για τον αντρα μου που γραφει be nice to me my wife is pregnant του την δινω την κοιταει και μου λεει και ποιος το λεει αυτο???? το δινω το τεστ και του λεω αυτο!!!! και ειναι σωστο????????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον πηγα χθες φαρμακειο να παρω ενα απλο τεστ να το εκανα αυριο μου λεει εχω μονο διπλο την ταδε μαρκα λεω απαπαππαπαππα αυτο βγαζει εγκυμοσυνες χωρις να υπαρχουν χαχαχχαχαχχαχα μου λεει μονο το κλιαρμπλου το ηλεκτρονικο εχω

περνω το τεστ παω ψωνια για καφε και μετα γυριζω σπιτι το αντρακι μου ξυπνιο λεω αντε ας το κανω ε και το πολυ πολυ να βγει αρνητικο

πιανω μια μπλουζα που ειχα αγορασει για τον αντρα μου που γραφει be nice to me my wife is pregnant του την δινω την κοιταει και μου λεει και ποιος το λεει αυτο???? το δινω το τεστ και του λεω αυτο!!!! και ειναι σωστο????????

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

συγκινηθηκα ρε μινακιιιιιι

χαχαχαχαχα μπραβο ρε αγαπη !!!!!!!!!!!!!!!!!!! και τι σου ειπε??????????

εμεινε ο ανθρωπος??????????????

ttc72e7.aspx

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????

ΤΙ ΧΑΡΕΣ ειναι αυτες?????? :D:D:D

αχ Παναγια μου συγχωρε σε μας τις αμαρτωλες....παλι πριν το Πασχα θα σουβλισουμε τα αρνιααααααααααααααααααααα :tongue::tongue::tongue:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μας !!!

με το καλο να χεις μια ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!! :D:D:D

εχω παθει τωρα ετσι???? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχχαχαχααχαχχα

πολυ μ αρεσε η ανακοινωση στον αντρα σου χαχαχαχαχαχαχαχαχα εισαι ΘΕΟΜΟΥΡΛΗ!!! :tongue::tongue::tongue:

αντε Μουμου και Ριτακι και στα δικα μας οι λευτερες :tongue::D:D:D

Τζουλακι μας !!!! ολα καλα θα πανεεεε....εχω καλο ενστικτο εγω.....Ohhhhhhmmmmmmmmmm :cool:....εσυ να ξεκουραζεσαι , να κανεις οτι λεει ο ντοκτορ και ολα καλα θα πανε!!!.....κ εννοειται οτι ολη μας η θετικη ενεργεια πανω σουυυυυυυυυυυυυυυυ :D:D:D

Μαρακι??? ειχατε καποιο νεο απο το κοριτσι μας???

Γιωργιαααα που χαθηκες καλεεε????...φιλια στη μικρη σου!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

μινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!ποσο χαρηξκα μπραβο κουκλα μου μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!να εχει ςμια τελειομηνη κι ευκολη εγκυμοσυνη,με το καλο!!!μαριαεφη εχασα επεισοδια τι εγινεμε τη δουλει ατου αντρα σου!καλημερα κουκλες,η μικρη ζοριζεται εστρβσε 2 μερες κοιμηθηκε 7 ωρες σερι χτε ς παλι ξυπνησε και πεινουσε στις 9 κοιμηθηκε και ξυπνησε 11-1,30-4-6,30-8...καταλαβαινετε πως ειμαι αλλα οκ!μωρακι ειναι αυτο !εσεις τι αλλα?δνεπρολαβαινω δενκοιμαται τη μερα παω και δουλει ατηνκουβαλαω...ειναι αυπνη θελει την προσοχη μας γιατι γυριζεικι εχει γινει επικινδυνη αλλα δε σας ξεχνω?!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

...

Η αλήθεια είναι πως ένα μήνα τώρα δεν μπορώ να ηρεμήσω καθόλου και δεν έχω ενέργεια για τίποτα. Όλο κάτι βρίσκουν στο μωρό..ανησυχώ πολύ αλλά ελπίζω κι εύχομαι πως όλα τελικά θα πάνε καλά!Κρατείστε και μια προσευχούλα για την μπεμπούλα μου κοριτσάκια μου. Να μου είστε όλες καλά...

...

τζουλάκι μου εύχομαι όλα να πάνε καλά! Έλα, λίγο έμεινε! σε περιμένουν μεγάλες στιγμές! λίγες μέρες πια μείνανε για το πρώτο ραντεβού με την κόρη σου!!! όλα θα πάνε τέλεια!!!! σε σκεφτόμαστε όλες!!! πολλά φιλάκια..

μπηκα αργα αλλα εχω ευχαριστα μεσα στην μαυριλα

ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!

ΜΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΎΥΥ!!!! ΕΎΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΈΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙς ΥΠΟΛΟΙΠΕς!!!!

mary13 αγορακι 11/8/2010

kisha κοριτσακι 26/10/2010

georgia1974 κοριτσακι 5/11/2010

Αngeliki αγορακι 29/11/2010

Μariaefi αγορακι!!!!!!!!!!!!! 11/12/2010

bookie κοριτσακι 12/02/2011

Μανουλες to be!

julie8 ΠΗΤ 08/05/2011 κοριτσάκι

xanp ΠΗΤ 15/8/2011 κοριτσάκι

emi ΠΗΤ 21/8/2011 αγοράκι

minaki !!!!!!!!

Εν αναμονη ++++++++ (στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!)

mpap ....

margotte .....

rita_mavro ...

gina gr......

moumou 08/04

βρήκα και τη λίστα μας!!

καλημερααααα!!καλε θα τρελαθωωωω 2 μερες δεν μπηκα και εγινε χαμος!! Μινακι μου συγχαρητηριαααααααααααααααααααααα με το καλο μια τελειομηνη και υπεροχη εγκυμοσυνη αντε να ξεκινανε τα μωρακια του 2011 σιγα σιγα!!!καλε τι ειναι αυτο το θαυμα καθε πασχα αρνια θα σουβλιζουμε ζητωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!μπραβο κουκλα μου!!!

τζουλακι μου γλυκο μην μου στεναχωριεσαι η μπεμπα σου ειναι μια χαρα ολα καλα θα πανε!!!!!εσυ να εχεις θετικη σκεψη και ολα θα ειναι τελεια!!!σε σκεφτομαστε και περιμενουμε νεα σου με την πρωτη ευκαιρια!!!! κισα μου υπομονη ρε κουκλα ετσι ειναι τα δοντια εχω και εγω μια φιλη που κοιμαται συνολο 3 ωρες την ημερα αυτην την περιοδο του δοντιου!!!!οταν ερθει και η ωρα τησ μπουμπους θα σε παρω να μου πεις κανενα κολπο να την ηρεμω!!!χιχιχιχιχι μαρουλα χαθηκες κουκλα μην επαναληφθει αντε μπραβο!!!χαιρετισματα σε ολες !!!!! ποπο πολυ χαρηκα!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

ΜΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ειμαι ταβλα στο κρεββατι με πυρετο και ιωση γαστρεντεριτιδας και πεταχτηκααααααα

Κοριτσαρα πολυ χαρηκα.. ειδες που σου ελεγα νεα εποχη ξημερώνει??!!!!!!!

Φιλιαααααααααα

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...