Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελλαδα ειναι, δεν ξερω που θα γεννησει, δεν την ρωτησα

εεε....αμα ειναι ελλαδα τωρα...ελλαδα θα γεννησει ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ελα ρε μαρακι βρηκε καινουργιο αμορε η αδερφη ?? μια χαρα θυμαμαι περσυ δεν ηταν που χωριζε και ειχατε τρεχαματα???ποπο

κισα που εισαι εσυ καλε??πως πανε τα δοντια σας????? εχω βαλει μοτσαρτ στην μικρη και εχει αποχαυνωθει ποιοτητα παιδι μου!!!

xpcZp2.png

Καλε κοριτσια τι κανετε?

Μα να μην πετυχενω καμια μεσα ?????

Κισα βγαλατε δοντακια ?? Εμεις προσπαθουμε φουσκωσανε τα ουλη της και την πονανε και οτι βρει το βαζει στο στομα....και εγω αποστειρωνω μπιμπερα και πιπιλες !!!!

Εχουμε αρχισει να τρωμε και κρεμουλες εδω και μια βδομαδα και τα παμε καλα !

Τα αλλα κοριτσακια τι κανετε???

Φιλακια

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες αντε την αλλη εβδομαδα ειναι μεγαλοβδομαδα ερχεται το πασχα!!!εχω και γενεθλια ε?κανονιστε τα δωρα μου χαχαχαχα φιλακια

xpcZp2.png

καλημέρα καλή εβδομάδα! τι κάνετε;

Αχ... δύσκολη μέρα σήμερα... έχω περίεργη και μαλκισμένη δουλειά μπλιαχ!

κατα τα άλλα ετοιμάζω ολοταχώς τα πράγματα για το χωριό.Περιμένω πως και πως να παω να τακτοποιήσω το σπιτι μου, έχω πάρει και 2 μερουλες άδεια και το καλό ; την Τρίτη του Πάσχα είναι κλειστή η εταιρεία (το κάνουν εδώ και πολλά χρόνια) γιούπιιιιιιιιι θα έρθω Μ.Δευτέρα και Μ Τρίτη για δουλειά και μετά κάθομαι και ξανάρχομαι Τετάρτη μετά το Πάσχα:D:D:D:D:D:D:D

Μαριαεφάκι μου, Τονια, Μουμάκι, Μινάκι, Ξανθούλα, Πορτοκαλάκι μου σας ευχαριστω μία μία ξεχωριστά για τα λόγια σας και τις ευχούλες σας.

Η αλήθεια είναι πως ένα μήνα τώρα δεν μπορώ να ηρεμήσω καθόλου και δεν έχω ενέργεια για τίποτα. Όλο κάτι βρίσκουν στο μωρό..ανησυχώ πολύ αλλά ελπίζω κι έυχομαι πως όλα τελικά θα πάνε καλά!Κρατείστε και μια προσευχούλα για την μπεμπούλα μου κοριτσάκια μου. Να μου είστε όλες καλά...

Μαριαεφάκι μου έπαθα σοκ!Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου πολύ σύντομα ο άντρας σου να βρει μια άλλη δουλειά. Αν χρειαστείς κάτι να μας πεις αγάπη μου.

Πολλά φιλιά και σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Μαριαεφάκι μου, Τονια, Μουμάκι, Μινάκι, Ξανθούλα, Πορτοκαλάκι μου σας ευχαριστω μία μία ξεχωριστά για τα λόγια σας και τις ευχούλες σας.

Η αλήθεια είναι πως ένα μήνα τώρα δεν μπορώ να ηρεμήσω καθόλου και δεν έχω ενέργεια για τίποτα. Όλο κάτι βρίσκουν στο μωρό..ανησυχώ πολύ αλλά ελπίζω κι έυχομαι πως όλα τελικά θα πάνε καλά!Κρατείστε και μια προσευχούλα για την μπεμπούλα μου κοριτσάκια μου. Να μου είστε όλες καλά...

Τζουλακι κρατα γερα! θα πανε ολα καλα για σενα και τη μικρουλα σας!!! μην στενοχωριεσαι και να εισαι δυνατη! εδω ειμαστε!

Πολλά φιλιά και σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!

μπηκα αργα αλλα εχω ευχαριστα μεσα στην μαυριλα

ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

θα μας τρελανειιιιιιις!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΝΑΚΙΙΙΙ!!!!

καλημέρα καλή εβδομάδα! τι κάνετε;

Αχ... δύσκολη μέρα σήμερα... έχω περίεργη και μαλκισμένη δουλειά μπλιαχ!

κατα τα άλλα ετοιμάζω ολοταχώς τα πράγματα για το χωριό.Περιμένω πως και πως να παω να τακτοποιήσω το σπιτι μου, έχω πάρει και 2 μερουλες άδεια και το καλό ; την Τρίτη του Πάσχα είναι κλειστή η εταιρεία (το κάνουν εδώ και πολλά χρόνια) γιούπιιιιιιιιι θα έρθω Μ.Δευτέρα και Μ Τρίτη για δουλειά και μετά κάθομαι και ξανάρχομαι Τετάρτη μετά το Πάσχα:D:D:D:D:D:D:D

Ριτακι μια χαρα σε βρισκω...αδειουλα ε???

Καλημερα κοριτσακια, τι κανετε?

αντε Μινακι πες νεααααα...θα με σκασεις?

εγω κοριτσια εχω φαει φρικη με τις ορμονες μου, φευγει η κοκκινοπουτ@νιτσα σημερα αυριο..αλλα αυτη τη φορα με τρελανε! εχω κατι νευρα..ανεξελεγκτα... ψυχολογια χαλια...

ηθελα να φυγουμε μερικες μερες το Πασχα αλλα ο δικος μου δεν ξεκουναει...αδεια βεβαια θα παρει ... αλλα δεν εχει σημασια

αντε πειτε κανα ευχαριστο γιατι θα σφυριξω σε λιγο

θα μας τρελανειιιιιιις!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΝΑΚΙΙΙΙ!!!!

Ριτακι μια χαρα σε βρισκω...αδειουλα ε???

Καλημερα κοριτσακια, τι κανετε?

αντε Μινακι πες νεααααα...θα με σκασεις?

εγω κοριτσια εχω φαει φρικη με τις ορμονες μου, φευγει η κοκκινοπουτ@νιτσα σημερα αυριο..αλλα αυτη τη φορα με τρελανε! εχω κατι νευρα..ανεξελεγκτα... ψυχολογια χαλια...

ηθελα να φυγουμε μερικες μερες το Πασχα αλλα ο δικος μου δεν ξεκουναει...αδεια βεβαια θα παρει ... αλλα δεν εχει σημασια

αντε πειτε κανα ευχαριστο γιατι θα σφυριξω σε λιγο

ιχιχιχιιχιχιιχιχιιχιιχι να μαζευτειτε ολες και μετα δεν θα τα λεω 100 φορες χαχαχαχχαχχαχαχαχχαχχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα!

τι κανετε ομορφες? μινακι τι νεα ειναι αυτα???????????????? μπραβο κοριτσαρα μου συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πεσ μας ολες τις γαργαλιστικες λεπτομερειες!

ttc72e7.aspx

καλημέρα!!!!! Μπράβο Μινάκι χαίρομαι πάρα πολυ :-)

με το καλό, τώρα προσέχουμε ετσι;

Συγκινήθηκα πρωι πρωι και με ρωτανε τι έπαθα.

Τελικά κάθε Πάσχα έχουμε λόγω να σουβλίσουμε :-)

Τζουλάκι υπομονή και αισιοδοξία. ΟΛΑ καλά θα πάνε στο τέλος, θα δεις. στέλνω όλες μου τις προσευχές στη μπεμπούλα σου, σε λίγο καιρό θα έχεις τη μπεμπα σου στην αγκαλιά σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...