Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πεινάγα αλλά μπροστά στον πόνο προτιμούσα να μείνω νηστική, άσε που μου μύριζαν όλα.Και τώρα πεινάω αλλά τρώω λίγο λίγο.

Μπούκι ο γιος δεν με παίδεψε καθόλου.Αυτή με έχει ταράξει....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ΕεεεεεεΠΠπππππ !!!

σας τσακωσα !!! :tongue:

καλημερα στην παλιο-παρεααααα !!!

τι κανετε?????????????????????????????????

Τονιαααααααααααα ΟΒΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

αχ χαθηκαμεεεεε .....νομιζω πηρες τη σωστη αποφαση στο θεμα της ουλειας παντως....θα χαρεις το παιδι σου!!!...αυτο και μονο φτανει :D

τι κανει ο μκρος????

ευχαριστουμε για την πληροφορηση για τη Τζουλη!!!.....φιλια πολλα να της δωσεις κ ολες τις ευχες !!!!

Μαρακι....ψυχραιμια....! αν μπορουμε να βοηθησουμε με καποιο τροπο να μας πεις....!

οι υπολοιπες τι κανετε???

αφηστε κατω τα μηλοπιτακια και τα χαζα...οριστε μας....ξερετε ΠΟΣΕΣ θερμιδες εχουν??? :tongue::tongue::tongue:....φατε ενα μηλο σκετο με λιγο μελι απο πανω να δειτε νοστιμια.... :cool::cool::cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

αρε ξανθη τσαουσα παιδι μου θα βγει!!!χαχαχαχα γι αυτο σου λεω δεν ισχυουν αυτα που λενε τελικα γιατι και εγω αν το παρεις ετσι ειχα μυτερη κοιλια και ολοι με ρωτουσαν αγορακι ε??? αλλα χεχε τους ξεγελασα και εκανα την κορακλα!!!κοιτα το καλο ειναι οτι μεχρι να γεννησεις δεν θα παρεις πολλα κιλα και μετα θα εισαι σουπερ μανουλα!!!σεξυ με δυο παιδια ποιος την χαρη σου!!!

xpcZp2.png

Μαράκι που είσαι κούκλα;;;;Σε έχω χάσει τελείως....Και εγώ μυτερή κοιλιά έχω και καθόλου περιφέρεια αλλά θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα σωματότυπου.Είμαι μήλο οπότε πάντα πάνω παίρνω ποτέ δεν είχα περιφέρεια και χοντρά πόδια.Αλλά από κοιλιά και χέρια καλά πάμε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

χαχαχαχχααχα...διαιτης εεε???? :tongue::tongue::tongue:

το νου σας οσες εχετε γεννησει ειΘΕ υπο επιτηρηση :tongue::tongue::tongue:

το ΔΝΤ του καφε μας θα γινω....θα σας παιρνω τις μπουκιες απο το στομα :tongue::tongue::tongue:

τσαουσα η μικρη δλδ ε???χαχαχα μια χαρα!!! και εμενα οταν ημουν εγκυος ειχα μυτερη κοιλια και μου ελεγαν ολοι οτι θα κανω γιο αλλα τελικα εκανα την κορακλα!!τπτ δεν ισχυει απο αυτα που λενε!!!ειναι σαν τα συμπτωματα ενα πραγμα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

οτι να ναι το φορουμ σημερα...δεν μου βγαζει της απαντησεις σας δεν μου ποσταρει της δικες μου και μου λεει αποτυχια συνδεσης κτλ τα ξανα γραφω και μετα τα βλεπω διπλα οοοοοοοοτι να ναι

xpcZp2.png

Μαράκι που είσαι κούκλα;;;;Σε έχω χάσει τελείως....Και εγώ μυτερή κοιλιά έχω και καθόλου περιφέρεια αλλά θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα σωματότυπου.Είμαι μήλο οπότε πάντα πάνω παίρνω ποτέ δεν είχα περιφέρεια και χοντρά πόδια.Αλλά από κοιλιά και χέρια καλά πάμε...

Ξανθη !!!! με το καλο κοριτσακι μου!!!

ποσο μηνων εισαι???

μη σκεφτεσαι κιλα τωραααα θα σε μαλωσω !!!

με το καλο να γεννησεις κ οτι χρειαστεις εδω ειμαι....και ολες σας δλδ...οτι χρειαστειτε πειτε μου...σας το εχω ξαναπει εκμεταλλευτειτε με ;)

μαρακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανεις κοπελουδα????? εμενα να με μαλωνεις οταν θα εχω το μπεμπε θα πρεπει να μπω σε διατροφη απο την πρωτη μερα καλα???????? οποτε ασε με να φαω λιγοοοο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μαρακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανεις κοπελουδα????? εμενα να με μαλωνεις οταν θα εχω το μπεμπε θα πρεπει να μπω σε διατροφη απο την πρωτη μερα καλα???????? οποτε ασε με να φαω λιγοοοο

καλως το Μινακι μας!!!!

τι κανεις ??? η μικρη???

απο τωρα θα σε μαλωνω...ακους εκει?!!! :tongue::tongue::tongue:

απο τωρα να μπις σε διατροφη κυρια μου για να εισαι ΟΚ οταν ερθει με το καλο το μπεμπε :D:D:D

Μαράκι στον 6ο είμαι τώρα...Περνάει ο καιρός τελικά...

Πωωωωωωωωω !! στον 6ο!!!

περναει οντως πολυ γρηγορα ο καιρος....καμια φορα σκεφτομαι τις ανακοινωνσεις σας πως ειστε εγκυουλες....και οι μισες εχουν γεννησει ηδη :D:D:D....της Κισσας μας...της Αγγελικουλας...της Μαριαεφη...της Τζουλης.....περναει ο καιροςςςςςςςςςςςς :D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...