Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!! τι ηταν αυτο ρε μαρακι μου???πως εγινε αυτο απ οτι θυμαμαι ειχε παρει και προαγωγη ο αντρας σου ετσι δεν ειναι???τι να πω ρε γμτ !!! υπομονη κουκλα κατι θα βρεθει!!!! καλημερα σε ολες !!!!!

xpcZp2.png

καλημερα τονια μου καλα ειμαστε ησυχα ειμασταν χθες ευτυχως αντε να δουμε σημερα...εγω παντως ποναωωωωωωωωωω λεμε!!!τα ποδια μου με εχουν πεθανει καλεεεεε τι πραγμα ειναι αυτο???ολο το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω...αγυμνασια φουλ!!!!!εσεις τι κανετε ?

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Τόνια ακόμα είμαι -4 από - 6 δηλαδή από αυτά που έχασα πήρα 2.Αλλά όταν με το καλό γεννήσω θα πρέπει να μπω σε πρόγραμμα πάνε μετά οι δικαιολογίες για άλλο παιδί...

γιατι εχασες πουλακι μου?? τωρα στην εγκυμοσυνη ή πριν εννοεις?

δεν τα αφηνετε αυτα να κερασω κατι καταπληκτικα μηλοπιτακια?????????

εσυ μη χασεις!!!

καλημερα τονια μου καλα ειμαστε ησυχα ειμασταν χθες ευτυχως αντε να δουμε σημερα...εγω παντως ποναωωωωωωωωωω λεμε!!!τα ποδια μου με εχουν πεθανει καλεεεεε τι πραγμα ειναι αυτο???ολο το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω...αγυμνασια φουλ!!!!!εσεις τι κανετε ?

καλημερα μπουκιτσα! οταν μιλαω εγω δεν μ'ακουτε!!

αλλα ειπα δεν θα ξαναπω τιποτα!!!

:|:-|:|:-|:|

Ναι μούμου τώρα τα έχασα είχα τρελό πρόβλημα με το στομάχι αυτή τη φορά.έχω καμιά εβδομάδα που ηρέμησα.Δεν μπορούσα να φάω σχεδόν τίποτα λέμε.Τώρα τρώω μεν με επιφύλαξη ακόμα όμως φοβάμαι μη με ξαναπιάσει τώρα που άρχισα και τον σίδηρο.Άσε ζόρι η κόρη θέλει να μου κάνει κορμάρα χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

γιατι εχασες πουλακι μου?? τωρα στην εγκυμοσυνη ή πριν εννοεις?

εσυ μη χασεις!!!

καλημερα μπουκιτσα! οταν μιλαω εγω δεν μ'ακουτε!!

αλλα ειπα δεν θα ξαναπω τιποτα!!!

:|:-|:|:-|:|

μουμου θα σου λεγα τωρα καμια κουβεντα αλλα εχε χαρη που σ αγαπω χαχαχαχαχα εσυ κανονικα εδω επρεπε να πεις οτι μπουκι μου ειναι πολυ φυσιολογικο να πονας κουκλα μου γιατι η ανηφορα ειμαι σιγουρη πως ηταν τεραστια και ακομη και μια αθλητρια θα κουραζοταν....ακους ????ΑΥΤΑ επρεπε να πεις!!!χαχαχαχα

xpcZp2.png

Ναι μούμου τώρα τα έχασα είχα τρελό πρόβλημα με το στομάχι αυτή τη φορά.έχω καμιά εβδομάδα που ηρέμησα.Δεν μπορούσα να φάω σχεδόν τίποτα λέμε.Τώρα τρώω μεν με επιφύλαξη ακόμα όμως φοβάμαι μη με ξαναπιάσει τώρα που άρχισα και τον σίδηρο.Άσε ζόρι η κόρη θέλει να μου κάνει κορμάρα χαχαχα

και να φανταστεις ξανθη μ οτι λενε πως τα αγορια κανουν τετοια συμπτωματα ειδες τελικα καλα κανω και δεν τα πιστευω αυτα...

xpcZp2.png

μουμου θα σου λεγα τωρα καμια κουβεντα αλλα εχε χαρη που σ αγαπω χαχαχαχαχα εσυ κανονικα εδω επρεπε να πεις οτι μπουκι μου ειναι πολυ φυσιολογικο να πονας κουκλα μου γιατι η ανηφορα ειμαι σιγουρη πως ηταν τεραστια και ακομη και μια αθλητρια θα κουραζοταν....ακους ????ΑΥΤΑ επρεπε να πεις!!!χαχαχαχα

αντε φαε ενα μηλοπιτακι τωρα να σου περασει!!!

χα χα χα

εγω τετοια δεν λεω!!!

:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

πωπω!!! ζορι ε?? δεν πεινας???

Το Χαμόγελο του Παιδιού».... Το Χαμόγελο του δικού μας παιδιού.... Χρειάζεται σήμερα παρά ποτέ τη βοήθεια μας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 31 Μαρτίου 2011

«Το Χαμόγελο του Παιδιού».... Το Χαμόγελο του δικού μας παιδιού....

Χρειάζεται σήμερα παρά ποτέ τη βοήθεια μας!

Χρειαζόμαστε τα σπίτια μας

Χρειαζόμαστε τα ασθενοφόρα για τα παιδιά και τα νεογνά

Χρειαζόμαστε το AMBER ALERT

Χρειαζόμαστε την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS1056

Χρειαζόμαστε τις ομάδες δημιουργικής απασχόλησης στα νοσοκομεία παίδων

Χρειαζόμαστε τις δωρεάν υπηρεσίες του Χαμόγελου για κάθε παιδί, γονιό, εκπαιδευτικό

Για να γίνονται όλα αυτά πραγματικότητα.... Χρειαζόμαστε ανθρώπους που με επαγγελματισμό και αστείρευτη διάθεση δουλεύουν νύχτα-μέρα για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή για όλα τα παιδιά!

Τι από τα παραπάνω μπορούμε να κόψουμε;

Στη φετινή Γενική Συνέλευση του Χαμόγελου του Παιδιού αποφασίστηκε να μην κόψουμε τίποτα.

Σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει μόλις 1,5 μήνα «ζωής».

Παρά τη δεινή οικονομική κατάσταση του Χαμόγελου και τη γενικότερη δύσκολη κοινωνικο οικονομική περίοδο που διανύουμε, συνεχίζουμε δυναμικά.

Από σήμερα ξεκινάει, σε πανελλήνια κλίμακα, εκστρατεία ενημέρωσης, συμμετοχής και εξεύρεσης πόρων για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».... για Το Χαμόγελο του δικού μας παιδιού!

Ανδρέας Γιαννόπουλος

Καλέστε στο 14545

από όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, με χρέωση 2,27 ευρώ ανά κλήση

και από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE, VODAFONE, WIND), με χρέωση 2,46 ευρώ ανά κλήση

Στείλετε SMS στο 54020

τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO

από κινητό τηλέφωνο (COSMOTE, VODAFONE, WIND) χρέωση 2,46 ευρώ ανά SMS

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Μινάκι καλά εκανες και μας το εστειλες, θεωρουσα οτι ειναι ευνοημενοι με δωρεες εννοω απο θεμα συμμετοχης του κοσμου.. ειναι απο τα πρωτα που σου ερχεται στο μυαλο για να δωρισεις... τουλαχιστον ενα τηλ ολοι να κανουμε θα μαζευτουν αρκετα

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...