Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μινακι Ξανθούλα και εγω νομιζω οτι ειναι καλυτερο.. ειδικα με την συμπεριφορα που εχει το παιδι οταν δεν ειμαι εκει.. εχει γινει επιθετικος οξύθυμος, ζωηρος πολυ, δεν ακούει.. ενώ ειναι καλο παιδι πολυ γλυκος, τρυφερος και κοινωνικος.. ευτυχως 31.12 συμπληρωσα τα ενσημα με σύνταξη λογω ανηλίκου μειωμένη στα 50 ολοκληρη στα 55 αν δεν τα ξαναλλαξουν βέβαια.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Μινακι Ξανθούλα και εγω νομιζω οτι ειναι καλυτερο.. ειδικα με την συμπεριφορα που εχει το παιδι οταν δεν ειμαι εκει.. εχει γινει επιθετικος οξύθυμος, ζωηρος πολυ, δεν ακούει.. ενώ ειναι καλο παιδι πολυ γλυκος, τρυφερος και κοινωνικος.. ευτυχως 31.12 συμπληρωσα τα ενσημα με σύνταξη λογω ανηλίκου μειωμένη στα 50 ολοκληρη στα 55 αν δεν τα ξαναλλαξουν βέβαια.

καλημερα τονινο,καλα θα κανεις..για το παιδακι σου. αφου εχεις συμπληρωσει τα ενσημα..θα κανεις πολυ καλα και μετα βλεπεις. φανταζομαι οτι σε κανα 2 χρονια θα χει αλλαξει η κατασταση (προς το καλυτερο) οποτε θα βρεις κατι αν θες!!

Διαφημίσεις

καλημερα τονινο,καλα θα κανεις..για το παιδακι σου. αφου εχεις συμπληρωσει τα ενσημα..θα κανεις πολυ καλα και μετα βλεπεις. φανταζομαι οτι σε κανα 2 χρονια θα χει αλλαξει η κατασταση (προς το καλυτερο) οποτε θα βρεις κατι αν θες!!

Καλημερα Μουμου,

Ετσι το σκεφτομαι και εγω, άσε που δεν κλεινω και την πορτα εδω... ξερω οτι δεν εχουν την δυνατοτητα αυτή την στιγμή τουλαχιστον να παρουν καινουρια οποτε τους ειπα οτι οταν εχουν εξαγωγές ή κάποιο αλλο προτζεκτ θα ειμαι κοντα τους.. ετσι και αλλιως θα το εκανα 15 χρονια εφαγα ψωμι μαζι τους.

Μούμου καλημέρα.Καλά είσαι;;;;έβαλες σκοπό να τις κάνεις όλες συλφίδες;

Τόνια αφού κατοχύρωσες σύνταξη μη το σκέφτεσαι καθόλου.Μια χαρά θα περνάς και με τον μικρό σπίτι...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

αντε μπραβο ειπα κι εγω παει θα την χασουμε τωρα και δεν θεελω θελω να εισαι εδω οταν θα ανακοινωσω τα ευχαριστα και οταν θα ανυπομονω ακουυςςςςςςςςςςς

Αγαπη μου εσυ και να με διωχνεται εγω εδω θα ειμαι.. και σας ευχαριστω γιατι η αληθεια ειναι οτι απο την ωρα που τους το ειπα στενοχωρήθηκαν, στενοχωρηθηκα και εγω, με επιασαν οι αμφιβολιες αλλά με επαναφερατε!!!

Μούμου καλημέρα.Καλά είσαι;;;;έβαλες σκοπό να τις κάνεις όλες συλφίδες;

Τόνια αφού κατοχύρωσες σύνταξη μη το σκέφτεσαι καθόλου.Μια χαρά θα περνάς και με τον μικρό σπίτι...

Ξανθουλα θα σε μαλωσω τωρα :tongue: :tongue:.. γιατι επαναφερεις το θεμα πουλακι μου???!!! Εσυ εχεις αφεση αμαρτιων τωρα με την μπουμπου εμεις ομως??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...