Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

χα χα χα χα χα

Λουτσα.... μονο με ...ουτσα μαιζι! αλλιως δεν παω πουθενα!

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα.....απαπαπαπαπαπαααααα....που ειναι το emotikon ΠΟυ κοκκινιζει??? :tongue::tongue::tongue:

που ειναι οι αλλες???

γμτ δεν συντονιζομαι....οταν δεν μπαινω ολο μπουρου μπουρου ειστε....οταν μπαινω...εξαφανιζολ....να προβληματιστω??? χαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

για κατσε να πω 2 λεξεις κλειδια

ΣΕΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ

ΔΙΑΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα

γιουχουυυυυ?????που εισΘΕ????:tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα.....απαπαπαπαπαπαααααα....που ειναι το emotikon ΠΟυ κοκκινιζει??? :tongue::tongue::tongue:

που ειναι οι αλλες???

γμτ δεν συντονιζομαι....οταν δεν μπαινω ολο μπουρου μπουρου ειστε....οταν μπαινω...εξαφανιζολ....να προβληματιστω??? χαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

για κατσε να πω 2 λεξεις κλειδια

ΣΕΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞ

ΔΙΑΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα

γιουχουυυυυ?????που εισΘΕ????:tongue:

ειπες την μαγικη λεξη που τις εξαφανιζει ολες..γιατι νομιζεις οτι δεν ηρθαν σημερα?? μετα τις δικες μου ψαλμωδιες..μυριστηκαν οτι θα εμφανιστεις και εξαφανιστηκαν...

χε χε χε

την κανω φιλεναδα!!!

θα σε δω αυριο.... :tongue::tongue:

ειπες την μαγικη λεξη που τις εξαφανιζει ολες..γιατι νομιζεις οτι δεν ηρθαν σημερα?? μετα τις δικες μου ψαλμωδιες..μυριστηκαν οτι θα εμφανιστεις και εξαφανιστηκαν...

χε χε χε

την κανω φιλεναδα!!!

θα σε δω αυριο.... :tongue::tongue:

ΟΚ ....

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΙΤΣΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΣΟΚΟΛΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

τωρα??? καλυτερα??? :tongue::tongue::tongue:

γεια χαρανταΝ !!!

καλη ξεκουραση....και καλη ορεξηηηηηηη :D:D:D

ΥΓ: γιατι εβγαλες :tongue: στο θα σε δω αυριο???? :tongue::tongue::tongue:...παρεξηγηθηκα χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

αγαπηηηηηηηη εγω εδω ειμαι κι ας μιλατε για διαιτα εγω πηρα ποσα κιλα σε 2 μηνες απο τις ορμονες που θα τα χασω οοοοοταν και αμα ερθει το μπεμπεκακι αλλιως καηκααααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

κορίτσια καλησπέρα σας. θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε να μου πείτε κάποια συμπτώματα εγκυμοσύνης. εύχαριστώ.

κοριτσακι μου γλυκο οπως βλεπεις εδω και 2,5 χρονια προσπαθουμε να λυσουμε αυτο το μυστηριο...καταληξαμε ομως οτι δεν υπαρχουν συμπτωματα τελικα...εγω καθε μηνα νομιζα οτι εχω τα παντα πρησμενο στηθος , αναγουλες, ζαλαδες, κτλ κτλ και καθε φορα δεν ημουν εγκυος...οταν εμεινα πραγματικα εγκυος περα απο το στηθος μου που πρηστικε οπως συνηθως δεν ενιωθα κατι αλλο...σιγουρα οπως σου ειπαν τα κοριτσια η καθυστερηση ειναι μια καλη αρχη...σου ευχομαι πραγματικα συντομα να μαθεις τα ευχαριστα !!!! ενημερωσε μας :D:D:D:D:D

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου μινακι μου!!! μαρακι μην φανταστεις οτι ανεβαινα και 2 ωρες την ανηφορα ( αν και θα μπορουσα τοσο τεραστια που ηταν) εκανα ομως κανα 2 στασεις οποτε κανενα 15' μου πηρε στανταρ..(ξεφτιλα ε?) η μπουμπου ειναι μια χαρα κοιμαται το βραδυ ευτυχως ενω την ημερα εχουμε σοου χαχαχαχα υδροχοος παιδι μου τι περιμενεις!!!!χιχιχιιχχι

xpcZp2.png

ΟΚ ....

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΙΤΣΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΣΟΚΟΛΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

τωρα??? καλυτερα??? :tongue::tongue::tongue:

/QUOTE]

Δεν το ελεγες απο την αρχη να ερθω πιο γρήγορα!!!!! χαχαχαχαχαχα

Τι κάνεις αγαπη? Το πρήξιμο Οι εξετάσεις σου?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Μπουκιτσα, Μινακι Χελοου τι κάνετε?

Λοιπον κοριτσακια μιλησα με το Τζουλακι μας. Τρεχει γιατι μια της λενε οτι η μπουμπου ειναι μικρή ή ολιγαμνιο, κανει καθε τρεις ημερες εξετασεις, δεν της εχουν πει κάτι οριστικο, ουτε ποτε και αν θα χρειστει να την παρουν πιο νωρις. Στελνει σε ολες τα φιλια της και οταν θα μπορεσει θα μπει να μιλησουμε.

Διαφημίσεις

τζουλακι σε σκεφτομαστε!!

κοριτσια απολυσανε τον ανδρα μου...

:shock::shock::shock: Μαρακι τι εγινε???? μου ρθε ξαφνικο μολις το διαβασα. πες νεα!!!

Μπουκιτσα, Μινακι Χελοου τι κάνετε?

Λοιπον κοριτσακια μιλησα με το Τζουλακι μας. Τρεχει γιατι μια της λενε οτι η μπουμπου ειναι μικρή ή ολιγαμνιο, κανει καθε τρεις ημερες εξετασεις, δεν της εχουν πει κάτι οριστικο, ουτε ποτε και αν θα χρειστει να την παρουν πιο νωρις. Στελνει σε ολες τα φιλια της και οταν θα μπορεσει θα μπει να μιλησουμε.

Τζουλακι κρατα γερααα!!

καλημερα κοριτσια... παρασκευη σημερα...αλλα μολις διαβασα το μηνυμα της Μαριας κοπηκα...ουφ!!! κουραγιο Μαρακι,ευχομαι να πανε ολα καλα.

εγω καλα ειμαι..κοιμηθηκα καλα χθες... σημερα παρασκευη παρασκευη...και σας περιμενω να μαζευτειτε να τα πουμε!

Καλημέρα...Μαράκι υπομονή..Φαντάζομαι το ζόρι σας τώρα....Ελπίζω σύντομα να βρει κάτι.Δύσκολοι καιροί....

Τζουλάκι κουράγιο λίγο έμεινε, να πάρεις με το καλό την μικρή αγκαλιά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερα,

Μαρακι ελπίζω να βρεθει κατι σύντομα, υπομονή και ψυχραιμία.

Εγω κορίτσια σήμερα τους ανακοίνωσα οτι τελος του μηνα σταματαω την δουλεια. Τελικά το πήρα αποφαση.. χαιρομαι που θα κατσω με το αντρακι μου αλλα με στενοχωρει και με τρομαζει λιγο αυτή η αλλαγη στην ζωή μου.. δεν ειναι και λιγο μετα απο 20 χρονια δουλειας

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...