Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλημεραααααααα !!!

τι γινεται εδω???...της διατας??? :tongue::tongue::tongue:

χα χα χα χα

τι κανετε κουκλες???...αφησαμε το σεξ κ πιασαμε τα κιλα???:shock::tongue:

ΤΑΜΠΕΛΑ:

επιστρεφω σε λιγοοοοοοοοοοοοοο;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου ρε μουμου!!!!κοιτα επειδη εσυ εισαι διμετρη κουκλαρα δεν θα μας δημιουργεις ψυχολογικα προβληματα!!!χαχαχαχα ασε εχουμε ηδη αρκετα χαχαχαχαχα ωχ ηρθε και το μαρακι τωρα θα πεσει ποοοολυ πεινα λεμε!!! ολα καλα η μικρη γκρινιαζει αλλα που θα μου παει ή θα την στρωσω ή θα το συνηθισω χαχαχαχα πηγα βολτα τωρα γυρισα και ανεβηκα μια τεραστια ανηφορα μου κοπηκε η μαγκια...η μικρη μεσα υυυυυυυπνο και εγω να βαρυγκομαω δεν θα εχασα κανενα γραμμαριο???του φουστη!!!χαχαα

xpcZp2.png

χαχαχαχαχχα....α ρε Μπουκιεεεεεεεεεεε με τις ανηφορες σου :tongue::tongue::tongue:

κοιτα να σου πω με ενα γρηγορο περπατημα για 30 λεπτα σε ισιο δρομο χανεις γυρω στις 250-280 θερμιδες.....την ανηφορα ποση ωρα την εκανες???:tongue::tongue::tongue:.....τι κανει η μπεμπα σου???...πως τα πας????....εχεις ξενυχτια???

μαηηηη μουμου τι τους εκανες???:tongue:

και να θελουνε να σε ξεμαλλιασουνε δεν σε φτανουνε...μη φοβου :tongue::tongue::tongue:\

τι νεα τσουπρες????

αχ σας εχασα ρε γμτ

Ριτακι πολυ χαιρομαι που εισαι power ;)

σοβαρα τωρα οποια θελει κατι για διατροφη κτλ....εδω ειμαι εκμεταλλευτειτε με καλεεεεεε

χαχαχαχαχχα....α ρε Μπουκιεεεεεεεεεεε με τις ανηφορες σου :tongue::tongue::tongue:

κοιτα να σου πω με ενα γρηγορο περπατημα για 30 λεπτα σε ισιο δρομο χανεις γυρω στις 250-280 θερμιδες.....την ανηφορα ποση ωρα την εκανες???:tongue::tongue::tongue:.....τι κανει η μπεμπα σου???...πως τα πας????....εχεις ξενυχτια??? ζωντανοες θερμιδομετρητης

μαηηηη μουμου τι τους εκανες???:tongue:τι να κανω.... ειπα μπας και τις βαλω σε ταξη..αλλα μυαλο δεν βαζουνε...

και να θελουνε να σε ξεμαλλιασουνε δεν σε φτανουνε...μη φοβου :tongue::tongue::tongue:\

τι νεα τσουπρες????

αχ σας εχασα ρε γμτ

Ριτακι πολυ χαιρομαι που εισαι power ;)

σοβαρα τωρα οποια θελει κατι για διατροφη κτλ....εδω ειμαι εκμεταλλευτειτε με καλεεεεεε

ναι σιγα....σιγη ιχθυος επεσε!!

ουφ..τι κανεις?

Διαφημίσεις

ναι σιγα....σιγη ιχθυος επεσε!!

ουφ..τι κανεις?

ουφφφ κανω !!! θελω αδεια...θελω υπνο...θελωωω...θελωωω....κατι σανδαλια που κανουν 475 ευρω....πολλα θελω??? :tongue::tongue::tongue:

κορίτσια καλησπέρα σας. θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε να μου πείτε κάποια συμπτώματα εγκυμοσύνης. εύχαριστώ.

καλως την !!!

αυτο ειναι ενα απο τα αναπαντητα ερωτηματα για μεναααα :tongue::tongue::tongue:

απο οτι εχω καταλαβει...γιατι καθε φορα τα ειχα ολα....ειναι ιδια με της περιοδου...στηθος...πονακια...πρηξιμο , υπνηλια κτλ....

τα μονα σιγουρα ειναι η καθυστερηση.....και οι φλεβες στο στηθος που φαινονται πολυ....εγω εκει εχω καταληξει

ευχομαι οτι επιθυμεις ;)

καλως την !!!

απο οτι εχω καταλαβει...γιατι καθε φορα τα ειχα ολα....ειναι ιδια με της περιοδου...στηθος...πονακια...πρηξιμο , υπνηλια κτλ....

τα μονα σιγουρα ειναι η καθυστερηση.....και οι φλεβες στο στηθος που φαινονται πολυ....εγω εκει εχω καταληξει

ευχομαι οτι επιθυμεις ;)

το θέλω τόσοοοοο πολύ!!!! εσύ σε ποιά φάση βρίσκεται???? εγώ σήμερα περιμένω... και είμαι μες στο άγχος....

ουφφφ κανω !!! θελω αδεια...θελω υπνο...θελωωω...θελωωω....κατι σανδαλια που κανουν 475 ευρω....πολλα θελω??? :tongue::tongue::tongue:οχι ρε, τι ειναι αυτα που λες?

καλως την !!! ναι καλως την!

να πω κι εγω ενα? (εκτος της καθυστερησης?) κανενα συμπτωμα μπορει να μην εχεις και να εισαι εγκυος! αυτο εχω καταλαβει εγω..γιατι τοσο καιρο καθε μηνα ειμαι εγκυος με συμπτωματα που δεν ειχα ποτε πριν!! χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα...

αλλα ερχεται η κοκκινοπουτντσα...

αυτα εχω να σου πω εγω!

ευχομαι οτι επιθυμεις ;)

..... παμε για υπνο?

το θέλω τόσοοοοο πολύ!!!! εσύ σε ποιά φάση βρίσκεται???? εγώ σήμερα περιμένω... και είμαι μες στο άγχος....

να μην αγχωνεσαι...αυτο ειναι το μυστικο!!!

χαλαρωσε και απολαυσε τη διαδικασια ;)...πες της ρε συ μουμου :tongue:

..... παμε για υπνο?

ολο απαιτησεις εισαι...παμε βολτα...παμε για υπνο.....εγω λεω να παμε για ψωνιαααα :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

να μην αγχωνεσαι...αυτο ειναι το μυστικο!!!

χαλαρωσε και απολαυσε τη διαδικασια ;)...πες της ρε συ μουμου :tongue:

ελα δες εμας τις χαλαρες..... εγω περιμενω αυριο (ασχετο)

ολο απαιτησεις εισαι...παμε βολτα...παμε για υπνο.....εγω λεω να παμε για ψωνιαααα :tongue::tongue::tongue:

χα χα χα χα χα!!! εσυ που θες 7485 ευρω πεδιλα? αυτο δεν ειναι απαιτηση?!!?!?!?

χα χα χα χα χα!!! εσυ που θες 7485 ευρω πεδιλα? αυτο δεν ειναι απαιτηση?!!?!?!?

αυτο κ αν ειναι απαιτηση χαχαχαχαχαχα

προχθες ειχαμε παει για μια δουλεια με τον δικο μου Γλυφαδα και καποια στιγμη γυριζει και κοιταζει ενα γκομινακι...:shock::shock::shock:...καλη ηταν δε λεω.....

και του λεω αυτο που εκανες θα το πληρωσεις....οταν του ειπα τι θελω...εβαλε τα γυαλια ηλιου του...την κουκουλα...και μου λεει ουτε τον ηλιο δεν θα ξανακοιταξω με σενα που εχω μπλεξει χαχαχαχαχαχχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

αυτο κ αν ειναι απαιτηση χαχαχαχαχαχα

προχθες ειχαμε παει για μια δουλεια με τον δικο μου Γλυφαδα και καποια στιγμη γυριζει και κοιταζει ενα γκομινακι...:shock::shock::shock:...καλη ηταν δε λεω.....

και του λεω αυτο που εκανες θα το πληρωσεις....οταν του ειπα τι θελω...εβαλε τα γυαλια ηλιου του...την κουκουλα...και μου λεει ουτε τον ηλιο δεν θα ξανακοιταξω με σενα που εχω μπλεξει χαχαχαχαχαχχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

χμμμ...δεν το χα σκεφτει.... χμμμμμ...καλη σε βρισκω... τα γρν ολοι τους!!!!

θα τον φτιαξω τον δικο μου!

το πασχα θα με παει στην Ν.Υορκη..με τοσες που κοιταζει....

χμμμ...δεν το χα σκεφτει.... χμμμμμ...καλη σε βρισκω... τα γρν ολοι τους!!!!

θα τον φτιαξω τον δικο μου!

το πασχα θα με παει στην Ν.Υορκη..με τοσες που κοιταζει....

χαχαχαχαχαχα....ΝΥ??? λυσσα το κανες μαρηηηη...καλα βολεψου με μια Λουτσα και ενα σουβλακι στο χερι...και ευχαριστημενη να σαι.....:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα....ΝΥ??? λυσσα το κανες μαρηηηη...καλα βολεψου με μια Λουτσα και ενα σουβλακι στο χερι...και ευχαριστημενη να σαι.....:tongue::tongue::tongue:

χα χα χα χα χα

Λουτσα.... μονο με ...ουτσα μαιζι! αλλιως δεν παω πουθενα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...