Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

εγω εχω παρει 3 και ειμαι τωρα στον 5ο μηνα αρα καλα παμε..

μονο κοιλίτσα εχω κανει... χμ και στηθος χαχααχαχαχ!!!

εχω υψος 1,68 και ειμαι τωρα 54 κιλά. ειμαι καλά γιατρε?????

Μια χαρα εισαι! μπραβο Εμακι!!! ετσι να τ'ακουνε καποιες καποιοες!!!

κατα τα αλλα καλά ειμαστε μωρε. ψαχνουμε λύση και λύση δεν βρίσκουε με το σπίτι.. εχω αγχωθει λίγο... αν ειναι θελω να γίνει η μετακόμιση τωρα για να μην ειμαι και με την κοιλιά στο στόμα..

σιγουρα καλο θα ηταν να μην εισαι με την κοιλια στο στομα..αλλα μην αγχωνεσαι...ολα θα βρουνε το δρομο τους και θα αποφασισετε τι πρεπει να γινει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια χαρα εισαι! μπραβο Εμακι!!! ετσι να τ'ακουνε καποιες καποιοες!!!

κοίτα κάποια στιγμή στην ζωή μου είχα παχύνει ξαφνικά από διάβασμα και άγχος ήμουν 58-59 κιλά και ένοιωθα χάλια οπότε όπως λες και συ το έκλεισα το στοματάκι μου πείνασα για λίγο και ήλθα στα ίσα μου. από τότε σαν να έχει μικρύνει και το στομάχι μου, με λίγο που τρώω χορταίνω και αφού στα 50 51 κιλά αισθάνομαι καλά και οι εξετάσεις μου (αίματος) είναι πάντα καλές διατηρούμαι σε αυτό το επίπεδο και χωρίς πολύ κόπο πια..

τώρα μετά την εγκυμοσύνη όπως και την πρώτη φορά σίγουρα θα μου μείνουν 4-5 αλλά πιστεύω θα τα χάσω πάλι με τον ίδιο τρόπο..

σιγουρα καλο θα ηταν να μην εισαι με την κοιλια στο στομα..αλλα μην αγχωνεσαι...ολα θα βρουνε το δρομο τους και θα αποφασισετε τι πρεπει να γινει!

προσπαθώ να μην αγχώνομαι αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο και με αυτά που ακούμε κάθε μερα. η κατάσταση ειναι απελπιστική όλο ακούω για φιλους που χανουν τη δουλειά τους ο καλός μου ειναι άνεργος κατι μήνες. που θα παει πια? φτασαμε πατο η εχει και άλλο???

κοίτα κάποια στιγμή στην ζωή μου είχα παχύνει ξαφνικά από διάβασμα και άγχος ήμουν 58-59 κιλά και ένοιωθα χάλια οπότε όπως λες και συ το έκλεισα το στοματάκι μου πείνασα για λίγο και ήλθα στα ίσα μου. από τότε σαν να έχει μικρύνει και το στομάχι μου, με λίγο που τρώω χορταίνω και αφού στα 50 51 κιλά αισθάνομαι καλά και οι εξετάσεις μου (αίματος) είναι πάντα καλές διατηρούμαι σε αυτό το επίπεδο και χωρίς πολύ κόπο πια..

τώρα μετά την εγκυμοσύνη όπως και την πρώτη φορά σίγουρα θα μου μείνουν 4-5 αλλά πιστεύω θα τα χάσω πάλι με τον ίδιο τρόπο..

νομιζω πως εχεις δικαιο σε οτι λες... οσο τρωμε τοσο το στομαχι μεγαλωνει. καποια στιγμη,με λιγο πεισμα και λιγη πεινα, φτανεις σε επιθυμητα αποτελεσματα και ο οργανισμος συνηθιζει. αρκει να ειναι υγιες για τον οργανισμο!

ποσα πηρες στην πρωτη???

προσπαθώ να μην αγχώνομαι αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο και με αυτά που ακούμε κάθε μερα. η κατάσταση ειναι απελπιστική όλο ακούω για φιλους που χανουν τη δουλειά τους ο καλός μου ειναι άνεργος κατι μήνες. που θα παει πια? φτασαμε πατο η εχει και άλλο???

τωρα για τον πατο δεν ξερω να σου πω...αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως κι εγω ακουω φιλους συνεχεια χωρις δουλεια!

ολοι εχουμε μαζευτει (ή σχεδον ολοι)..εγω παρα πολυ για να ειμαι ειλικρινης...

και ελπιζω να γυρισει αμεσα η κατασταση

στην πρώτη έφτασα 59 όταν ήμουν στον 9ο. όταν επέστρεψα απο μαιευτήριο ήμουν 54-55 αν θυμαμαι καλά. επιδη θήλασα αποκλειστικά μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός έπρεπε να τρέφομαι καλά δεν έχανα τίποτε για 1-1,5 μήνα .. μετά τα έχασα σιγά σιγά. γέννησα μαρτιο και τον ιούλιο έβαλα ξανα το μπικινάκι μου και βγήκα στην παραλία κυρία χεχε:)

στην πρώτη έφτασα 59 όταν ήμουν στον 9ο. όταν επέστρεψα απο μαιευτήριο ήμουν 54-55 αν θυμαμαι καλά. επιδη θήλασα αποκλειστικά μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός έπρεπε να τρέφομαι καλά δεν έχανα τίποτε για 1-1,5 μήνα .. μετά τα έχασα σιγά σιγά. γέννησα μαρτιο και τον ιούλιο έβαλα ξανα το μπικινάκι μου και βγήκα στην παραλία κυρία χεχε:)

έβαλα ξανα το μπικινάκι μου και βγήκα στην παραλία κυρία χεχε:-)

εεεετσι για να τα βλεπουν καποιες (ονοματα δεν λεω)

μπραβο βρε Εμακι!!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!

Διαφημίσεις

χαχααχχα σουζα τις εχεις ολες!!!χαχχα

μωρε μια αποφαση ειναι!!! και μονο η αρχη ειναι δυσκολη.

λειπει και η μπαπ που ειναι ειδική σε αυτά..

τρεχει το κορίσι ε? αν μαθεις νεα της πες μας..

χαχααχχα σουζα τις εχεις ολες!!!χαχχα

μωρε μια αποφαση ειναι!!! και μονο η αρχη ειναι δυσκολη.

λειπει και η μπαπ που ειναι ειδική σε αυτά..

τρεχει το κορίσι ε? αν μαθεις νεα της πες μας..

σιγουρα η αρχη ειναι δυσκολη αλλα μετα απο λιγο συνηθιζεις. Ειναι ολα μεσα στο κεφαλι μας....

αλλα εγω δεν θα σκασω...με τσι κατσικες εδω που δεν ακουνε!

το Μαρακι... εχει πηξει στο γραφειο αλλα καλα ειναι γενικα...

κι εγω ειχα πολλη δουλεια απο το πρωι...τωρα ησυχα......

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες καλε τι σας επιασε με τα κιλα ποοοοοοοοοοο

εγω στην εγκυμοσυνη εβαλα συνολο 16κιλα μεχρι να βγω απο το μαιευτηριο εχασα τα 7 μεχρι να σαραντισω συνολικα ειχα χασει 11κιλα και τωρα μου μενουν αλλα 5 στανταρ και αλλα 5 που θελω εγω να χασω επιπλεον...συνολο 10

δεν φαινομαι αμαν χοντρουλα αλλα θελω εγω να νιωθω καλα δλδ τωρα ειμαι 1,73 υψος και 78 κιλα!!!!! θελω να παω στανταρ στα 68 ισως και λιγο παρακατω....αλλα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αλλαξουμε θεμα χαχαχαχααχα

xpcZp2.png

καλημερα μπουκιτσα! ενταξει σταματαω! δεν ξαναλεω τιποτα (μεχρι να ρθει η Μαρια)

φυσαει δαιμονισμενα...εχει γυρη.... δεν εχω κοιμηθει καλα...θελω να παω σπιτι μου.....

ουφ......

τι κανει η μικρη σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...