Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ασε και εμεις απληρωτοι ειμαστε αλλα αμα θες πες τιποτα

Αυτα σκεφτομαι ρε Μινακι, οταν ξαναγυρισα στην δουλεια ουσιαστικα ήταν για δυο λογους.. να ειμαι οικονομικα ανεξαρτητη οπως ειχα μαθει τοσα χρονια και το σημαντικοτερο να μην χασω την συνταξη... τωρα εχουν αρχισει και καταρρεουν ολα ομως ποιο ασφαλιστικο??, με τα ισχυοντα τα ενσημα τα συμπληρωσα, με το ανηλικο στα 50 μειωμενη στα 55 ολοκληρη οποτε ο ενας λογος παει.. ο αλλος αφου μισθος πεφτει αραια και που δεν παιζει οποτε????

Δεν ξερω μια λεω έτσι μια λεω αλλιως

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχα μουμουκα τα παχυ μας τα καλη μας αντε απο δω!!!!!! και δεν καταλαβα γιατι να κοψω το φαι? το απολαμβανω

εγω δεν ειπα να κοψετε το φαι!! το φαι του μωρου ειπα να κοψετε!!! (αυτο που περισσευει)

ασε και εμεις απληρωτοι ειμαστε αλλα αμα θες πες τιποτα

Να σου πώ την αλήθεια εκτος οτι μου ειχαν ψήσει το ψάρι στα χείλη απο την εγκυμοσύνη...εκτος του οτι ειχαν φερει αλλον στην θεση μου και δεν ειχα πλεον γραφείο...δεν μου πληρωναν το δωρο Χριστουγέννων κ φυσικά ολα αυτα για να παραιτηθω...Τους την εκανα την χαρη ησυχασαν αυτοι εκατσα κ εγω με το νινι μου αγκαλιτσα να το μεγαλωσω λιγο, δεν μου εκανε καρδια να το αφήσω μονο του απο 2 μηνων κ να παω πισω σ αυτην την κωλοδουλεια...απο Σεπτεμβρη βλέπουμε με το καλό.. Δεν κανω πλεον εξοδα δικα μου, κάνω οικονομία αλλα αξίζει τον κόπο αλήθεια σου λεω!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αυτα σκεφτομαι ρε Μινακι, οταν ξαναγυρισα στην δουλεια ουσιαστικα ήταν για δυο λογους.. να ειμαι οικονομικα ανεξαρτητη οπως ειχα μαθει τοσα χρονια και το σημαντικοτερο να μην χασω την συνταξη... τωρα εχουν αρχισει και καταρρεουν ολα ομως ποιο ασφαλιστικο??, με τα ισχυοντα τα ενσημα τα συμπληρωσα, με το ανηλικο στα 50 μειωμενη στα 55 ολοκληρη οποτε ο ενας λογος παει.. ο αλλος αφου μισθος πεφτει αραια και που δεν παιζει οποτε????

Δεν ξερω μια λεω έτσι μια λεω αλλιως

Ρε Τονινο ποσο χρονων εισαι και μιλας απο τωρα για συνταξη??????:tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εγω δεν ειπα να κοψετε το φαι!! το φαι του μωρου ειπα να κοψετε!!! (αυτο που περισσευει)

Τι εγινε κανεις χρεη mpap τωρα?? :tongue: :tongue: :tongue:

Αλήθεια που ειναι αυτο το κορίτσι??

Διαφημίσεις

Να σου πώ την αλήθεια εκτος οτι μου ειχαν ψήσει το ψάρι στα χείλη απο την εγκυμοσύνη...εκτος του οτι ειχαν φερει αλλον στην θεση μου και δεν ειχα πλεον γραφείο...δεν μου πληρωναν το δωρο Χριστουγέννων κ φυσικά ολα αυτα για να παραιτηθω...Τους την εκανα την χαρη ησυχασαν αυτοι εκατσα κ εγω με το νινι μου αγκαλιτσα να το μεγαλωσω λιγο, δεν μου εκανε καρδια να το αφήσω μονο του απο 2 μηνων κ να παω πισω σ αυτην την κωλοδουλεια...απο Σεπτεμβρη βλέπουμε με το καλό.. Δεν κανω πλεον εξοδα δικα μου, κάνω οικονομία αλλα αξίζει τον κόπο αλήθεια σου λεω!

χα χα χα ...κανεις οικονομια γι αυτο πινεις το γαλα του μωρουουουουου?!?!!?!?!?!?!??!!?

αυτο το γαλα αγαπη μου εχει 154695 θερμιδες αλλα ειναι για να μεγαλωσει το μωρο..οχι εσυ!!! παρε ενα γαλατακι με 80 θερμιδες!!

χα χα χα χα χα χα χα

ΧαχαχαχαχαχαΧαχαΧα πραγματι θα πρεπει να εχει ισα με... 988884949949499494 θερμίδες γιατί υπάρχουν φορες που δεν τρωω τπτ αλλο κ ετσι δεν χανω γραμμάριο!!!!

δίκιο εχεις δεν το συζτηώ... ΠΕΣ Κ ΑΛΛΑ ΜΠΑΣ Κ ΣΤΡΩΣΩ Η ΓΑΙΔΑΡΑ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλα κατσε να ερθει με το καλο και θα σου πω απο που θα πληρωνομαι μετα χιχιχιιχιχιχιιχιιχιχιιχι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ΧαχαχαχαχαχαΧαχαΧα πραγματι θα πρεπει να εχει ισα με... 988884949949499494 θερμίδες γιατί υπάρχουν φορες που δεν τρωω τπτ αλλο κ ετσι δεν χανω γραμμάριο!!!!

δίκιο εχεις δεν το συζτηώ... ΠΕΣ Κ ΑΛΛΑ ΜΠΑΣ Κ ΣΤΡΩΣΩ Η ΓΑΙΔΑΡΑ

εγω παντως το τρωω ολο το φαγητο μου χαχαχχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχχα:tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ρε Τονινο ποσο χρονων εισαι και μιλας απο τωρα για συνταξη??????:tongue::tongue::tongue:

Δεν θα παρω τωρα καλε... ειμαι 38,5 (σαν πυρετος ενα πραγμα) χαχαχαχαχαχχαχαα απλα τα ενσημα 31.12.10 τα συμπληρωσα οσο και να δουλεψω δεν κερδιζω κατι εκτος αν αλλαξουν παλι το ασφαλιστικο :rolleyes:

Ναι ρε συ οριστε απο καπου πρεπει να ξεκινησω η γυναικα.. :tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχα

ευγε!!! ευγε!!!!

κοριτσι με αρχες!! ΕΥΓΕ!!

πινε λιγο λιγοτερο ομως ναι?!?!?

χα χα χα χα χα

ελα σορυ πλακα κανω... απλα μεχρι το καλοκαιρι μπορεις.... ((θα σου δωσω το τηλ της Μπαπ)θα σε κανει συλφιδα!

Δεν θα παρω τωρα καλε... ειμαι 38,5 (σαν πυρετος ενα πραγμα) χαχαχαχαχαχχαχαα απλα τα ενσημα 31.12.10 τα συμπληρωσα οσο και να δουλεψω δεν κερδιζω κατι εκτος αν αλλαξουν παλι το ασφαλιστικο :rolleyes:

μα ειπα κι εγω ποσο ειναι??????????? 45?????? χαχαχχαχαχχαχχαχχαχαχχαχχαχαχχαχαχχαχχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μα ειπα κι εγω ποσο ειναι??????????? 45?????? χαχαχχαχαχχαχχαχχαχαχχαχχαχαχχαχαχχαχχα

εεε δεν ειμαι και σαν την Πελλοπονησο !!!!!χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...