Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα...πες ποσα πηρες στην εγκυμοσυνη και ποσα εχεις χασει..μονο αυτο πες

Λοιπόν ακου να φρίξεις...Πήρα 20 παρακαλώ!!!!!! Και εχω χάσει 10 η γομάρα...ο μπέμπης ειναι 4 μηνών :oops:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

ο μικρος μεγαλωνει..και ειναι λογικο να παραπονιεται... τωρα ξερω γω ρε τονινο? αν μπορεις να φυγεις, φυγε..αλλα...ειναι ευκολο????

αν δεν τα βαλεις κατω..με χαρτι και μολυβι δεν μπορεις να ξερεις...

αλλα απο την αλλη...ο μικρος θα παει σχολειο.. (ή παει)...θα καθεσαι σπιτι? μπορεις????

με την δουλεια του αντρα μου δοξα τον θεο δεν θα εχουμε προβλημα αλλα με ολα αυτα που ακουω με την κριση και οτι θα ερθουν και χειροτερα με σταματαει λιγο.. απο την αλλη εδω η δουλεια μου δεν ειναι καθολου σιγουρη τι θα βρω μετα στην ηλικια μου και με παιδι??

Σκεφτομαι οτι ο μικρος του χρονου θα παει προνηπιο...

δεν ξερω μια ετσι μια αλλιως

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

στο κ@λογραφειο ειμαι γμτ

ωχ γμτ...υπομονή κοριτσάκι θα περάσει που θα πάει!!!!

Εγώ παραιτήθηκα στο είπα? Βρε ουστ απο κει που θα τους τρώω στην μάπα κ δεν θα με πληρώνουν...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αστα να πάνε Τονινο.

φιλενάδες πρέπει να σας αφησω να κάνω και καμία δουλειά (δεν θελωωωωωωωωω :-(:sad::-( ) και θα προσπαθησω να μπώ αργοτερα.

Πολλά πολλά Φιλάκια σε όλες σας, στις κοιλίτσες σας και στα ζουζούνια σας. * αυτό γιατί δεν ξερω τι ώρα θα καταφερω να μπω.

Φιλια πολλαααααα

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Λοιπόν ακου να φρίξεις...Πήρα 20 παρακαλώ!!!!!! Και εχω χάσει 10 η γομάρα...ο μπέμπης ειναι 4 μηνών :oops:

μεχρι το καλοκαιρι μπορεις να χασεις και τα υπολοιπα!

απλα σταματα να τρως την φρουτοκρεμα του μπεμπη!!!

σας ξερω εσας ..αφηνει το μωρο φρουτοκρεμα και την τρωτε εσεις. για να μην την πεταξετε! αυτη η φρουτοκρεμα ομως ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑ!!! οχι για σας ..!! (χα χα χα χα)

ελα ρε Αγγελικουλα! μπορεις! μπορεις!!!

βαλε προγραμμα μπορεις!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

πλακα μου κανετε?

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ?!?!?!?:?::?::?::?:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε μουμουυυυυυυυυυυ ξεκόλα και θα ξυπνήσω το παιδίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χαχαχχαΧαχαΧαχαχαχΑ

ΕΣΥ ΒΡΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!! ΞΕΚΟΛΑ!!! οταν αργει εχει λόγο...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

μεχρι το καλοκαιρι μπορεις να χασεις και τα υπολοιπα!

απλα σταματα να τρως την φρουτοκρεμα του μπεμπη!!!

σας ξερω εσας ..αφηνει το μωρο φρουτοκρεμα και την τρωτε εσεις. για να μην την πεταξετε! αυτη η φρουτοκρεμα ομως ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑ!!! οχι για σας ..!! (χα χα χα χα)

ελα ρε Αγγελικουλα! μπορεις! μπορεις!!!

βαλε προγραμμα μπορεις!!!

ΧΑχαΧαχαΧαχα καλα τα λες και φαντάσου οτι οντως τρωω το φαι του μπέμπη αλλα ξέρεις ποιο?? ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ φρουτόκρεμα δεν τρωει βρε ακόμα ειναι μικιοοοοοοοοοοοοοοοο

Κατσε κάτω απο την μπα΄ραααααααααααααααααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ΧΑχαΧαχαΧαχα καλα τα λες και φαντάσου οτι οντως τρωω το φαι του μπέμπη αλλα ξέρεις ποιο?? ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ φρουτόκρεμα δεν τρωει βρε ακόμα ειναι μικιοοοοοοοοοοοοοοοο

Κατσε κάτω απο την μπα΄ραααααααααααααααααααα

αυτο το γαλα αγαπη μου εχει 154695 θερμιδες αλλα ειναι για να μεγαλωσει το μωρο..οχι εσυ!!! παρε ενα γαλατακι με 80 θερμιδες!!

χα χα χα χα χα χα χα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...