Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μαζευτηκαμε? κανονιζετε καφε με μπαλονια ακουσα?!?!? εγω θα κανω την κορδελα!!

τι κανεις αγγελικουλα?μπουκιτσα? τα ζουζουνια?

Ριτακι μη μασας!!! με κανεναν! (κι εγω ξεμαλλιαστηκα σημερα εδω μεσα)

Μινακιιιιιι!!!

Τονινο που πηγε το δοντι?!?!!?!?!?

ΧαΧαχΑ καλως την μουμούκα μας!!! Εννοείται οτι θα έκανες την κορδέλα τέτοια κοπελάρα 2 μέτρα!!!! :P

Η ζωή βρε για σας ειναι πια οχι για μας τις χοντρές χαχΑχαΧΑχα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧαΧαχΑ καλως την μουμούκα μας!!! Εννοείται οτι θα έκανες την κορδέλα τέτοια κοπελάρα 2 μέτρα!!!! :P

Η ζωή βρε για σας ειναι πια οχι για μας τις χοντρές χαχΑχαΧΑχα

α εσυ ησουν η χοντρη κυρια που με πατησε χθες στο λεωφορειο??!?!?!!? αχχχαααα.... σε βρηκα!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

σιγα τα λιπια (που λεει και μια φιλη)

μετα απο πρωινο καβγα χαζολογαω γιατι αρνουμαι να δουλεψω! αυτο κανω!

θα φυγω νωρις! ετσι θελω....

εσυ τι κανεις?

Μια απο τα ιδια αλλα χωρις καυγα.. χαζολογαω απ'το πρωι και ψαχνω να βρω τροπο να φυγω πιο νωρις

Κατα τα αλλα ηρεμια, εχω αρχισει παλι να σκεφτομαι το ενδεχομενο να σταματησω..με εχει πιασει κρισαρα παλι με το παιδι... παραπονιεται και ο μικρος καθε πρωι.. εδω ποτε πληρωνομαστε ποτε οχι... τα ενσημα για την συνταξη τα μαζεψα ... ουφ δεν ξερω

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Λοιπόν κορίτσια σκεφτόμουν οτι πέρυσι τέτοια εποχή είχα στην κοιλίτσα μου το λουκουμαδάκι μου!! 27 Μαρτίου είχα κάνει το τεστ 2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο κ ήταν θετικό!! Θυμάστε που λέγαμε να σουβλίσουμε αρνί νωρίς.. α ρε γμτ..πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... Χθες κοιτούσα τα πρώτα βίντεο του μπεμπούλη και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο γρήγορα μεγαλώνει...αι στο καλό συγκινήθηκα!! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

αμαν ουτε ενα τσιγαρο δεν μπορεις να απολαυσεις πλεον!!!

Αστα να πάνε Τονινο.

φιλενάδες πρέπει να σας αφησω να κάνω και καμία δουλειά (δεν θελωωωωωωωωω :-(:sad::-( ) και θα προσπαθησω να μπώ αργοτερα.

Πολλά πολλά Φιλάκια σε όλες σας, στις κοιλίτσες σας και στα ζουζούνια σας. * αυτό γιατί δεν ξερω τι ώρα θα καταφερω να μπω.

Διαφημίσεις

Μια απο τα ιδια αλλα χωρις καυγα.. χαζολογαω απ'το πρωι και ψαχνω να βρω τροπο να φυγω πιο νωρις

Κατα τα αλλα ηρεμια, εχω αρχισει παλι να σκεφτομαι το ενδεχομενο να σταματησω..με εχει πιασει κρισαρα παλι με το παιδι... παραπονιεται και ο μικρος καθε πρωι.. εδω ποτε πληρωνομαστε ποτε οχι... τα ενσημα για την συνταξη τα μαζεψα ... ουφ δεν ξερω

ο μικρος μεγαλωνει..και ειναι λογικο να παραπονιεται... τωρα ξερω γω ρε τονινο? αν μπορεις να φυγεις, φυγε..αλλα...ειναι ευκολο????

αν δεν τα βαλεις κατω..με χαρτι και μολυβι δεν μπορεις να ξερεις...

αλλα απο την αλλη...ο μικρος θα παει σχολειο.. (ή παει)...θα καθεσαι σπιτι? μπορεις????

α εσυ ησουν η χοντρη κυρια που με πατησε χθες στο λεωφορειο??!?!?!!? αχχχαααα.... σε βρηκα!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

σιγα τα λιπια (που λεει και μια φιλη)

Καλέ ναι!!! Όπου δεις χοντρή κάπου εκει θα είμαι κ εγώ!!! αΧαχΑχΑχαχΑχαΧα :D:D:D:D

Δεν ξέρω τι λες εγώ πάντως το καλοκαίρι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα σκάσω μούρη με όλοσωμο κ αυτό δεν εχει γινει ποτε στα χρονικά..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Λοιπόν κορίτσια σκεφτόμουν οτι πέρυσι τέτοια εποχή είχα στην κοιλίτσα μου το λουκουμαδάκι μου!! 27 Μαρτίου είχα κάνει το τεστ 2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο κ ήταν θετικό!! Θυμάστε που λέγαμε να σουβλίσουμε αρνί νωρίς.. α ρε γμτ..πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... Χθες κοιτούσα τα πρώτα βίντεο του μπεμπούλη και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο γρήγορα μεγαλώνει...αι στο καλό συγκινήθηκα!! :)

πω πω !!!!!!!

ποτε περασε?

Αστα να πάνε Τονινο.

φιλενάδες πρέπει να σας αφησω να κάνω και καμία δουλειά (δεν θελωωωωωωωωω :-(:sad::-( ) και θα προσπαθησω να μπώ αργοτερα.

Πολλά πολλά Φιλάκια σε όλες σας, στις κοιλίτσες σας και στα ζουζούνια σας. * αυτό γιατί δεν ξερω τι ώρα θα καταφερω να μπω.

καλή δουλίτσα κοριτσάκι χάρηκα που σε ξαναείδα :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλέ ναι!!! Όπου δεις χοντρή κάπου εκει θα είμαι κ εγώ!!! αΧαχΑχΑχαχΑχαΧα :D:D:D:D

Δεν ξέρω τι λες εγώ πάντως το καλοκαίρι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα σκάσω μούρη με όλοσωμο κ αυτό δεν εχει γινει ποτε στα χρονικά..

ελα πες..υψος και βαρος!! λεγε ...

Διαφημίσεις

φαντάσου οτι αυτό που μου ζητάς ουτε σε εξομολόγο δεν θα το έλεγα ΧαχαχαΧΑχαχαχαχαχαχαχαχ :-P:razz::-P:razz:

καλα...πες ποσα πηρες στην εγκυμοσυνη και ποσα εχεις χασει..μονο αυτο πες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...