Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

και εγω θελω καφε λεμε αντε καλε ελατε Θεσσαλονικη να τον πιουμε σιγα ενα τσιγαρο δρομος ειναι.....χαχαχαχα

τονια μου μαλλον κανει την επανασταση του ο μικρος ειχα διαβασει καπου οτι μεταξυ 2-3 ετων την κανουν μην μασας δειξτε πυγμη και ποιος ειναι το αφεντικο .... οσο ειναι εφικτο αυτο!!!

καλε ναι τι ερημια ειναι αυτη πια μουμου μαρακιιιιιιιι μαρια εφη μαιρουλαααα κισα τζουλιιιιιι εμιιιιι γεωργιτσααα που ειστε ωρε κλεφτοπουλααα!!!!??????

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τόνια μου δεν έχω πάρει καθόλου κιλά ακόμα.Από εδώ και πέρα δεν ξέρω βλέπουμε.Αλλά έχω μια κοιλιά τεράστια!!!!

Δεν πειραζει καλε, οι εγκυουλες παντα ειναι ομορφες.. (με κιλα ή χωρις) αφου δεν εχεις παρει και κιλα μεχρι τωρα μην μιλας καθόλου εχεις αρκετο περιθωριο

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

και εγω θελω καφε λεμε αντε καλε ελατε Θεσσαλονικη να τον πιουμε σιγα ενα τσιγαρο δρομος ειναι.....χαχαχαχα

τονια μου μαλλον κανει την επανασταση του ο μικρος ειχα διαβασει καπου οτι μεταξυ 2-3 ετων την κανουν μην μασας δειξτε πυγμη και ποιος ειναι το αφεντικο .... οσο ειναι εφικτο αυτο!!!

καλε ναι τι ερημια ειναι αυτη πια μουμου μαρακιιιιιιιι μαρια εφη μαιρουλαααα κισα τζουλιιιιιι εμιιιιι γεωργιτσααα που ειστε ωρε κλεφτοπουλααα!!!!??????

Σαλονικια μου εσυ!!! χαχαχααχ ενα τσιγαρο δρομος εεε?? αντε για εμενα που δεν καπνιζω ενα τσουρεκι δρομος χαχαχαχαχαχχαχαχα

Ετσι ειναι, το ειχε πιασει παλι εκει περιπου στα 2,5 αλλα νομιζα οτι την πρωτη κριση την περασαμε αλλα μαλλον βασταειιιι χαχαχαχαχαχαχ εγω αγωνίζομαι κοριτσακι μου αλλα ενας κουκος τι να σου κανει .. ο μπαμπας μας δεν!! και κακα τα ψεματα η μανα οσο και να μιλησει οσο και να μαλωσει ειναι παντα η μαμα ενω ο πατερας ειναι διαφορετικά.. νομιζω δηλαδη ειμαι και της παλιας σχολης εγω!!! χαχαχαχαχχα

έχουν χαθεί όλες....

ουφ! ακόμα να πάει 4:30? βαρέθηκα θέλω να πάω σπίτι μου.

έχουν χαθεί όλες....

ουφ! ακόμα να πάει 4:30? βαρέθηκα θέλω να πάω σπίτι μου.

Βρε Ριτακι τωρα κατεβηκες απο την ταράτσα?? :tongue: :tongue:

και εγω μαζι σου σπιτακι μου θελω να παω

Διαφημίσεις

Αγγελικούλαααα!!!!! καλά είμαστε. Εσύ τι κάνεις το μπεμπάκι σου? πες τα νέα σου?

(μπαινοβγαίνω γιατι είμαι στη δουλειά και δεν μπορω να είμαι συνέχεια μέσα)

Γεια σου Ριτάκι μου γλυκό :P Δόξα το θεό αν εξαιρέσεις την παλινδρόμηση που μας ταλαιπωρεί κατά καιρούς το λουκουμαδάκι ειναι πραγματικά αγγελούδι!!! Φαντάσου δεν κλαίει σχεδόν ποτέ, η μάνα μου που μένει απο κάτω δεν το ακούει καν!! Λεει συνέχεια.. Εχουμε μωρό εμεις εδώ??? χχααχαχαχα

καλημερουδια κουκλες !!! αντε επιτελους εμφανιστηκατε ειχε αρχισει να ερημωνει το καφε...ειπαμε ρε μουμου να επιδωθεις σε ερωτικες περιπτυξεις με τον αντρα σου αλλα πες και ενα γεια στο καφε χαχαχαχαχα ριτακι μου μην μασας με τα κιλα κανε αυτο που σε κανει να νιωθεις καλα...χωρις ομως να επιβαρυνεις τον εαυτο σου!!και εγω θελωωωωωωω καφεεεεε λεμε!!!!!! κισακι μου και εγω ετσι σκεφτηκα αφου δεν ξυπναει σημαινει οτι δεν πειναει και θελει να χορτασει υπνο εξαλλου ο νυχτερινος υπνος ειναι και ο καλυτερος!!!!εμι μου τι κανεις γλυκια μου????ειδες πως περναει ο καιρος???αγγελικη να χαιρεσαι τον αντρακλα σου δεν ξερω αν τα ειπαμε καθολου εμεις απο τοτε...ευχομαι να ειστε ολες καλα!!!!τονια που χαθηκες καλε εσυ????

Μπουκίτσα μου να χαίρεσαι την κοράκλα σου!!! Δεν σε ρωτάω πως νιώθεις γιατί ΞΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩ χαχαχαχαχα εισαι για τα σίδερα ή όχι ακόμα??? Εγώ τρελλό έρωτα με το αγορίνι μου δνε το συζητώ!! :P:p:p

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! επιτέλους κόσμος στο καφέ μας :- ) από αισιοδοξία άλλο τίποτα... άλλωστε δεν βγαίνει τίποτα με στεναχώρια.

Τι λέτε οι Αθηναίες, κανονίζουμε καφεδάκι? κανονίστε οι μωρομάνες (λογω υποχρεωσεων προηγούνται) που και πότε εγώ είμαι μέσα όποτε θέλετε.

δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει αλλά το καφέ μας είναι περιπου 2,5 χρόνια.

Εγώ μέσα είμαι κανονίστε το και πείτε μου πότε κ που!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλα εννοειται οτι θελει συνεργασια το θεμα τονια μου αν ειναι να κανει ο ενας μονο τον κακο δουλεια δεν γινεται...αντρες τι να πεις χαχαχαχα

ενα τσουρεκι δρομος δεν λες τιποτα και τι τσουρεκι ε??με γεμιση κρεμα απο καστανο και επικαλυψη με λευκη σοκολατα γιαμι γιαμι !!!

xpcZp2.png

μπραβο ρε αγγελικη ησυχος ο μικρος ε???και εμενα δεν μπορω να πω οτι με ταλαιπωρει πααντα χαχαχαχα κοιτα η αληθεια ειναι οτι την λατρεψα απο την πρωτη ματια αλλα οτι δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομη ειναι γεγονος ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν εγω τα ζω ολα αυτα ή τα βλεπω στον υπνο μου χαχαχαχα

xpcZp2.png

καλα εννοειται οτι θελει συνεργασια το θεμα τονια μου αν ειναι να κανει ο ενας μονο τον κακο δουλεια δεν γινεται...αντρες τι να πεις χαχαχαχα

ενα τσουρεκι δρομος δεν λες τιποτα και τι τσουρεκι ε??με γεμιση κρεμα απο καστανο και επικαλυψη με λευκη σοκολατα γιαμι γιαμι !!!

συμφωνω απολυτα εκτος απο ενα σημειο... επικαλυψη με σοκολατα γαλακτος!!! μιαμ μιαμ μιαμ

Διαφημίσεις

μαζευτηκαμε? κανονιζετε καφε με μπαλονια ακουσα?!?!? εγω θα κανω την κορδελα!!

τι κανεις αγγελικουλα?μπουκιτσα? τα ζουζουνια?

Ριτακι μη μασας!!! με κανεναν! (κι εγω ξεμαλλιαστηκα σημερα εδω μεσα)

Μινακιιιιιι!!!

Τονινο που πηγε το δοντι?!?!!?!?!?

μαζευτηκαμε? κανονιζετε καφε με μπαλονια ακουσα?!?!? εγω θα κανω την κορδελα!!

τι κανεις αγγελικουλα?μπουκιτσα? τα ζουζουνια?

Ριτακι μη μασας!!! με κανεναν! (κι εγω ξεμαλλιαστηκα σημερα εδω μεσα)

Μινακιιιιιι!!!

Τονινο που πηγε το δοντι?!?!!?!?!?

Καλως την...

υπερ πιστεως και γλυκων πηγε οεο!!!!

Τι κάνεις??

μπραβο ρε αγγελικη ησυχος ο μικρος ε???και εμενα δεν μπορω να πω οτι με ταλαιπωρει πααντα χαχαχαχα κοιτα η αληθεια ειναι οτι την λατρεψα απο την πρωτη ματια αλλα οτι δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομη ειναι γεγονος ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν εγω τα ζω ολα αυτα ή τα βλεπω στον υπνο μου χαχαχαχα

Μπουκίτσα μου αλήθεια σου λέω είναι πολύ ήσυχος τον αφήνεις κάπου στο σπίτι και τον ξεχνάς χαχαΧαχαΧ (καλά τρόπος του λέγειν) και μην φανταστείς οτι κάνω την κουκουβάγια...είμαι γενικώς κουκουβάγια αλλά το συγκεκριμένο που σου γράφω το λένε όλοι γνώστοί και ξένοι που τον βλέπουν!

Όσο γι αυτό που γράφεις για τον ύπνο σου...ακου τι έπαθα εγώ... Κοιμόμασταν το βράδυ (τον μπεμπούλη τον πήγα στο δωμάτιο του οταν πήγε 3 μηνών) εχω πάντα την ενδοεπικοινωνία δίπλα μου παρόλο που το δωμάτιο του ειναι δίπλα μας ακριβώς, βλέπω προφανώς στον ύπνο μου τον μπέμπη και οτι του έπεσε η πιπίλα και εχω καβαλήσει τον άντρα μου νομίζοντας μέσα στην νύστα μου οτι ο μπέμπης κοιμάται ακόμα δίπλα μου στο λίκνο, προσπαθώντας σώνει και καλά να του βάλω την πιπίλα... ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ χαχαχαχαχαχα ξυπναέι ο άνθρωπος και στραβοκοπιώταν...είσαι με τα καλά σου παιδί μου λέει??? απο κει να καταλάβεις τι γίνεται... :-P:razz::-P:razz::-P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλως την...

υπερ πιστεως και γλυκων πηγε οεο!!!!

Τι κάνεις??

μετα απο πρωινο καβγα χαζολογαω γιατι αρνουμαι να δουλεψω! αυτο κανω!

θα φυγω νωρις! ετσι θελω....

εσυ τι κανεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...