Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε Ριτακι μπραβο για την αισιοδοξια σου σου ευχομαι ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ να σου πανε καλα απο δω και περα και οντως εχεις δικιο το καφε μας εδω ειναι σχεδον 2μιση αλλα για βαλε και το αλλο στο παρεντςςςςςς ουυυυυ κοριτσια ποσα χρονια γνωριζομαστε δηλαδη?????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλα ειναι Τονινο μου η μικρουλα μου κακομαθημενη πολυ βεβαια αλλα κανουμε υπομονη

η Τζουλη μου ειχε στειλει καποια στιγμη μηνυμα κατι για θεματα υγειας μου ειπε αλλα οχι κατι συγκεκριμενο και οτι δεν εχει γεννησει ακομα!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλα ειναι Τονινο μου η μικρουλα μου κακομαθημενη πολυ βεβαια αλλα κανουμε υπομονη

η Τζουλη μου ειχε στειλει καποια στιγμη μηνυμα κατι για θεματα υγειας μου ειπε αλλα οχι κατι συγκεκριμενο και οτι δεν εχει γεννησει ακομα!!!!!!

Να ειναι καλα το κοριτσακι μας, της εστειλα και εγω πμ εχθες να δω τι κάνει.

Ασε και εγω τα ίδια τραβαω με τον Κων/λη τωρα τελευταια.. ο αντρας μου δεν μπορει να του επιβληθει καθολου, το εχει καταλαβει και μας παιζει τρελλά

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Να ειναι καλα το κοριτσακι μας, της εστειλα και εγω πμ εχθες να δω τι κάνει.

Ασε και εγω τα ίδια τραβαω με τον Κων/λη τωρα τελευταια.. ο αντρας μου δεν μπορει να του επιβληθει καθολου, το εχει καταλαβει και μας παιζει τρελλά

καλα αστα μαλλον η ηλικια τους ειναι θα στρωσουνε:shock::?::confused::rolleyes:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Μπαλόνια θέλετε στη συνάντηση σας;;;;

Γιατι βρε Ξανθουλα εγω σας αγαπω γιατι ανοιγεις τετοιο θέμα?? :tongue:

Εγγυούλα εισαι λογικο να εχεις παρει κιλακια ... εχεις παρει πολλα?? Εγω τι να πω που απο το Μαιο που εκοψα το τσιγαρο εχω καταστραφει.. μεχρι πριν λιγο εκανα αγωνα να κοψω το τσιγαρο τωρα κανω αγωνα να κοψω το φαι!! Αι στο καλο γιατι πρέπει να αγωνίζομαι να κοψω κάτι κάθε φορα??!!

καλα αστα μαλλον η ηλικια τους ειναι θα στρωσουνε:shock::?::confused::rolleyes:

Με αυτή την ελπιδα ζω αλλά μαλλον θα το επαναλαβουμε πολλες φορες σε αυτή την ζωη μου φαίνεται χαχαχαχαχαχαχ

Για πεστε κανενα νέο? Εγω περιπου τα ίδια οπως την τελευταια φορα που μιλησαμε.. δουλεια να παραπαιει.. αντρας παιδι μια χαρα δοξα τον θεο.. κατι ορμονικα προβληματα ειχα απο τον Δεκεμβριο ειμαι με αντισυλληπτικα αλλα απο οτι φαινεται εχω στρωσει... αυταααααα

Διαφημίσεις

εγω ειμαι στην αναμονη για τα αποτελεσματα της θεραπειας κι αυτον τον μηνα μετα αν δεν παει ο συζηγος για σπερμοδιαγραμμα και εχει ο θεος κι εγω θα ξεκινησω σερπαφαρ και πρεγκνυλ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εγω ειμαι στην αναμονη για τα αποτελεσματα της θεραπειας κι αυτον τον μηνα μετα αν δεν παει ο συζηγος για σπερμοδιαγραμμα και εχει ο θεος κι εγω θα ξεκινησω σερπαφαρ και πρεγκνυλ

Καλα αποτελεσματα ευχομαι κουκλιτσα και υπομονη!!

χαχαχαχχαχαχαχχαχαχχα την κορδελα μην ξεχασεις να δεσεις και φυγεις χαχαχχαχαχχα:tongue::tongue::tongue:

Παντως σε αυτο το καφε το ιπταμενο μας το εχουμε καθε φορα.. ειτε στηθος προ περιοδου είτε εγκυμονουσα ολο και κατι πεταει χαχαχαχαχαχαχαχαα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...