Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Την καλημέρα και τα φιλιά απο το λουκουμαδάκι κ απο εμένα σε όλες σας!!!! :P:p:p Τι κάνετε κοριτσάρες μου πως πάτε? Ευχομαι να είστε όλες πολύ πολύ καλά!!!!

Αγγελικούλαααα!!!!! καλά είμαστε. Εσύ τι κάνεις το μπεμπάκι σου? πες τα νέα σου?

(μπαινοβγαίνω γιατι είμαι στη δουλειά και δεν μπορω να είμαι συνέχεια μέσα)

καλημερουδια κουκλες !!! αντε επιτελους εμφανιστηκατε ειχε αρχισει να ερημωνει το καφε...ειπαμε ρε μουμου να επιδωθεις σε ερωτικες περιπτυξεις με τον αντρα σου αλλα πες και ενα γεια στο καφε χαχαχαχαχα ριτακι μου μην μασας με τα κιλα κανε αυτο που σε κανει να νιωθεις καλα...χωρις ομως να επιβαρυνεις τον εαυτο σου!!και εγω θελωωωωωωω καφεεεεε λεμε!!!!!! κισακι μου και εγω ετσι σκεφτηκα αφου δεν ξυπναει σημαινει οτι δεν πειναει και θελει να χορτασει υπνο εξαλλου ο νυχτερινος υπνος ειναι και ο καλυτερος!!!!εμι μου τι κανεις γλυκια μου????ειδες πως περναει ο καιρος???αγγελικη να χαιρεσαι τον αντρακλα σου δεν ξερω αν τα ειπαμε καθολου εμεις απο τοτε...ευχομαι να ειστε ολες καλα!!!!τονια που χαθηκες καλε εσυ????

xpcZp2.png

Καλημερα Μπουκιτσα,

εδω τριγυρω βρισκομαι.. ευτυχως επεσε δουλιτσα και δεν μπορουσα να μπαινω αλλα οποτε μπορουσα σας διαβαζα.

Ησυχη η μικρη σου!!! και ο Κων/λης πριν κλεισει μηνα αρχισε να κοιμαται ολο το βραδυ

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα Ξανθούλα τι κάνεις? Ο γιοκας σου, η μπουμπου??

Η αληθεια ειναι οτι ως εχουν τα πραγματα και εγω το ιδιο σκέφτομαι... επειτα και να ειχα χρονο ερημωσε και το καφε .. υπηρχαν φορες που δεν εβρισκα καμια μεσα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! επιτέλους κόσμος στο καφέ μας :- ) από αισιοδοξία άλλο τίποτα... άλλωστε δεν βγαίνει τίποτα με στεναχώρια.

Τι λέτε οι Αθηναίες, κανονίζουμε καφεδάκι? κανονίστε οι μωρομάνες (λογω υποχρεωσεων προηγούνται) που και πότε εγώ είμαι μέσα όποτε θέλετε.

δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει αλλά το καφέ μας είναι περιπου 2,5 χρόνια.

βρε βρε ο καλος ο κοσμος εδω βλεπω

τζαααααααααααααααα καλημερα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! επιτέλους κόσμος στο καφέ μας :- ) από αισιοδοξία άλλο τίποτα... άλλωστε δεν βγαίνει τίποτα με στεναχώρια.

Τι λέτε οι Αθηναίες, κανονίζουμε καφεδάκι? κανονίστε οι μωρομάνες (λογω υποχρεωσεων προηγούνται) που και πότε εγώ είμαι μέσα όποτε θέλετε.

δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει αλλά το καφέ μας είναι περιπου 2,5 χρόνια.

Καλημέρα Μινακι, τι κάνεις? Η μικρή σου?

Καλημέρα Ριτακι μεσα και εγω για συνάντηση αλλά μετα το πασχα κοριτσια γιατι τωρα ειμαι κουτσοδοντα :-( αχ κοριτσια μου τι εχω τραβηξει αυτο το διαστημα δεν λεγεται.. τα αφησα και εγω βέβαια.. τελοςπαντων.. που λετε μετα το πασχα που θα εχω το χαμογελο των αστερων :tongue: ειμαι μεσα για οποτε και οπου θετε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...