Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλησπεραααα τι μου κανετε???

κοιμαται η μικρη και ειπα να δω τι κανετε!!!!!κοριτσια χθεσ και προχθες κοιμηθηκε απο τις 23.00 μεχρι το πρωι στισ 06.00 σερι ειναι νορμαλ αυτο?????αγχωθηκα μηπως πρεπει να την ξυπναω το βραδυ να φαει?????

περαστικα σασ γεωργια μου προσοχη τωρα την ανοιξη!!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα! τι κάνετε? τα ζουζούνια σας? μεγαλώνουν και και ομορφαίνουν φαντάζομαι.

οι υπόλοιπες ? το έχετε ρίξει στο σεξ;

Πως πέρασε έτσι ο καιρός, εφτασε η ώρα να γεννήσει και η Τζούλη..

έχω καιρό να σας διαβάσω και έχω χάσει επσοδια.

Εγώ τίποτα, πέρασε το 2 μηνο που μας είχε πει ο γιατρός αλλά είμαι σε περίεργη φάση δεν θέλω να αρχίσουμε ακόμα προσπάθειες. Για την ώρα κάνω μια βαρβατη διατροφή και κάθε μέρα γυμναστήριο, θέλω μέχρι το Πασχα να έχω χάσει τουλάχιστον 5 κιλά και μέχρι το καλοκαίρι άλλα 2-3. Με έχει πιάσει μια τρέλα να βγάλω όλα τα αποθημένα μου.

Στέλνω σε όλες πολλά πολλά φιλάκια και στα μπουμπούκακια σας.

Καλημέρα...Η Τζούλι παιδιά αρχές Μαίου έχει ημερομηνία οπότε θέλει λίγο ακόμα...

Ριτάκι με το καλό η προσπάθειά σου να βγεις κορμάρα στην παραλία και θα δεις ότι με τον καιρό πάλι από μόνη σου θα θέλεις να βάλεις μπρός....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημέρα! τι κάνετε? τα ζουζούνια σας? μεγαλώνουν και και ομορφαίνουν φαντάζομαι.

οι υπόλοιπες ? το έχετε ρίξει στο σεξ;

Πως πέρασε έτσι ο καιρός, εφτασε η ώρα να γεννήσει και η Τζούλη..

έχω καιρό να σας διαβάσω και έχω χάσει επσοδια.

Εγώ τίποτα, πέρασε το 2 μηνο που μας είχε πει ο γιατρός αλλά είμαι σε περίεργη φάση δεν θέλω να αρχίσουμε ακόμα προσπάθειες. Για την ώρα κάνω μια βαρβατη διατροφή και κάθε μέρα γυμναστήριο, θέλω μέχρι το Πασχα να έχω χάσει τουλάχιστον 5 κιλά και μέχρι το καλοκαίρι άλλα 2-3. Με έχει πιάσει μια τρέλα να βγάλω όλα τα αποθημένα μου.

Στέλνω σε όλες πολλά πολλά φιλάκια και στα μπουμπούκακια σας.

ριτακι μου προσπαθεις θα κανεις παλι οταν νιωσεις εσυ καλα το βασικο ειναι αυτο....γινε τωρα κορμαρα και μετα θα σου ερθει και αυτο......

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! καλή εβδομάδα.

πως είσαστε; έχουμε κανένα νέο; Εμείς τίποτα, τα ίδια. Το μόνο διαφορετικό που κάνω είναι οτι ετοιμάζω το σπίτι στο χωριό για το Πάσχα. Τελείωσε πριν απο κανα μήνα περίπου (απο οικοδομή, είναι καινούργιο) και τώρα τρέχω να βρώ έπιπλα και τα λοιπά συμπράγκαλα. Εχω όρεξη για ψώνια κλπ και με χαλαρωνει. Σήμερα ή άυριο θα πάω και για ρούχα. Α! έχω χάσει 2,5 κιλά .

το έχω ρίξει έξω θέλω να κάνω πράγματα για μένα και το Σαββατο θα πάω να κάνω tattoο, μία τίγρη.

θέλω να μου πείτε καλά νέα... θα μπαινοβγαίνω σήμερα και θα σας παρακολουθώ ελπίζω να πάει καλά η μέρα και να μήν έχω παλύ τρέξιμο στη δουλειά.

Καλημέρα! καλή εβδομάδα.

πως είσαστε; έχουμε κανένα νέο; Εμείς τίποτα, τα ίδια. Το μόνο διαφορετικό που κάνω είναι οτι ετοιμάζω το σπίτι στο χωριό για το Πάσχα. Τελείωσε πριν απο κανα μήνα περίπου (απο οικοδομή, είναι καινούργιο) και τώρα τρέχω να βρώ έπιπλα και τα λοιπά συμπράγκαλα. Εχω όρεξη για ψώνια κλπ και με χαλαρωνει. Σήμερα ή άυριο θα πάω και για ρούχα. Α! έχω χάσει 2,5 κιλά .

το έχω ρίξει έξω θέλω να κάνω πράγματα για μένα και το Σαββατο θα πάω να κάνω tattoο, μία τίγρη.

θέλω να μου πείτε καλά νέα... θα μπαινοβγαίνω σήμερα και θα σας παρακολουθώ ελπίζω να πάει καλά η μέρα και να μήν έχω παλύ τρέξιμο στη δουλειά.

Καλημερα Ριτακι! καλη βδομαδα!!!

σε βρισκω μια χαρα και ανανεωμενη!! μπραβο μπραβο..οσο για τα ψωνια που λες, αν θες βοηθεια, παρε τηλεφωνο!! χε χε χε....

μπραβο για τα κιλα σου..κι εγω 2 εχω χασει με διατροφη (ασε γιατι η Μαρια φωναζει) αλλα τι να κανω..ηθελα....!!

εγω δεν εχω νεα ιδιαιτερα..χαζοδουλεια... ψυχολογια καλη εγω...οι αλλοι οχι..χα χα χα.... ειναι γενικα η ψυχολογια του κοσμου αρκετα πεσμενη....

ε αυτα....

τι κανουν τα αλλα τα κοριτσια???

που ειστε παλι??

καλημέρα κι απο μένα! μπράβο ριτάκι πολύ ανεβασμένη σε βρίσκω.. μ αρέσει!!!

μουμου τα κιλάκια ήταν ανάγκη να τα χάσεις?δυσκολεύομαι να το πιστέψω! :)

οχι δεν ηταν αναγκη..εγω ηθελα...

τι κανεις εμακι????

καλά είμαι μουμου μου! το μπεμπακι μεγαλώνει όλα καλά εχουμε φτασει στο μεσο της διαδρομής και καμια φορά νομίζω οτι ακομα δεν το εχω καλα καλά συνειδητοποιήσει. σε 2 εβδομαδες θα κανω και την β επιπέδου..

κατα τα άλλα διαφορα προβλήματα ανεργία πιθανη μετακόμιση..

Διαφημίσεις

καλά είμαι μουμου μου! το μπεμπακι μεγαλώνει όλα καλά εχουμε φτασει στο μεσο της διαδρομής και καμια φορά νομίζω οτι ακομα δεν το εχω καλα καλά συνειδητοποιήσει. σε 2 εβδομαδες θα κανω και την β επιπέδου..

κατα τα άλλα διαφορα προβλήματα ανεργία πιθανη μετακόμιση..

να εισαι καλα εσυ και το μπεμπε σου...αυτο ειναι το πρωι!!!

να πανε ολα καλα ευχομαι!!

μετακομιση γιατι????

α για οικονομικους λογους....

πολυς κοσμος αναγκαζεται φιλεναδα να το κανει αυτο... ειναι δυσκολες εποχες αλλα αν χρειαζεται να το κανετε! ας ειναι αυτο το λιγοτερο!

μην στενοχωριεσαι!!! ολα καλα ειναι....!!

Τα έχω παρει στο κρανίο με τα κιλά μου θέλω να πέσω κατω από 52 και τωρα είμαι 56, θα τα καταφέρω που θα παει.

όσο για το αν είμαι ανεβασμένη ΝΑΙ!! είμαι και θα είμαι απο δω και πέρα. Αλλωστε δεν έχει νόημα να στεναχωριόμαστε για τίποτα η ζωή είναι μικρή για να σκάμε. άλλωστε είμαστε καλά μόνο όταν περνάμε καλά... :D

πω πω.... αυτό θα πει αισιοδοξία, είναι μέχρι να με ξαναπιάσει η μιζέρια μου.

Εμάκι χαίρομαι πάρα πολλη που πάνε όλα καλά :D:D:D:D να προσέχεις και μη στεναχωριέσαι για τίποτα. Ευχομαι πραγματικά να γίνουν όλα όπως θέλετε.

Μουμάκι μου, κατα τις 6 είναι καλά ; πάμε για αρχη για κουρτινες μετα προσωπικά ψωνια και μετα για καφεδάκι :tongue:

αλήθεια τι θα λέγατε να κανονίζαμε να βρεθουμε απο κοντά? όσες είμαστε στη ίδια πόλη τουλάχιστον.

Τα έχω παρει στο κρανίο με τα κιλά μου θέλω να πέσω κατω από 52 και τωρα είμαι 56, θα τα καταφέρω που θα παει.

όσο για το αν είμαι ανεβασμένη ΝΑΙ!! είμαι και θα είμαι απο δω και πέρα. Αλλωστε δεν έχει νόημα να στεναχωριόμαστε για τίποτα η ζωή είναι μικρή για να σκάμε. άλλωστε είμαστε καλά μόνο όταν περνάμε καλά... :D

πω πω.... αυτό θα πει αισιοδοξία, είναι μέχρι να με ξαναπιάσει η μιζέρια μου.

Εμάκι χαίρομαι πάρα πολλη που πάνε όλα καλά :D:D:D:D να προσέχεις και μη στεναχωριέσαι για τίποτα. Ευχομαι πραγματικά να γίνουν όλα όπως θέλετε.

Μουμάκι μου, κατα τις 6 είναι καλά ; πάμε για αρχη για κουρτινες μετα προσωπικά ψωνια και μετα για καφεδάκι :tongue:

αλήθεια τι θα λέγατε να κανονίζαμε να βρεθουμε απο κοντά? όσες είμαστε στη ίδια πόλη τουλάχιστον.

και πολυ καλα κανεις και ετσι χρειαζεται!!!! αισιοδοξια και ολα θα πανε καλα θα δεις!!!

πρωτα πρεπει να προσεξεις τον εαυτο σου ...και μετα ολα θα γινουν!!

μπραβο!

κι οταν εισαι down, να ρχεσαι εδω να σου δινω στασεις (σεξ) και θα ρχεσαι στα ισα σου!!!

κουρτινες, καλλυντικα θελω και καφε ναι...

ναι αμεεε...να βρεθουμε οοοολες να γινει της μουρλης!!! αμα θελετε θα σας φερω και σκιτσα (παραθυρατα,κτλ κτλ)

χε χε χε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...