Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να κανω..μια η μεση μια η πλατη μια ο σβερκος..προκοπη δεν ειδα!

το γυρισα στο παραδοσιακο..και βλεπουμε.

τι νεα? τι λεει το Τριημερο ? (μεχρι να ξυπνησουν οι αλλες να κανουμε σεξοσυζητηση)

Διαφημίσεις

ναι ξεπατωσου εσυ με το τραπεζι και το σπορι θα ρθει εξουθενωμενο!! χαλαρωσε μαρη!! κατσε λιγακι κατω!! τσ τσ τσ

γενικη εκανες ή θα τραπεζωσεις τον κοσμο χωρις γενικη?!?!?

Διαφημίσεις

καλημερουδια κοριτσια!! καλα καλε πρωι πρωι για σεξ μιλατε χαχαχαχα τρελοκομεια!!!!!

εμακι να χαιρεσαι το παιδακι σου να ειναι παντα γερο και χιλιοχρονο!!!!και με το καλο να υποδεχθεις και το νεο μελος !!!!!!!

μουμου μου δεν εχεις δει την μπουκιτσα τζουνιορ γιατι τις εχω ανεβασει στο facebook τις φωτο εδω δε ν ξερω πως να το κανω....θα το ψαξω να τις βαλω!!!

μαιρουλα μου τι κανεις βλεπω ξεκινησαμε διαιτα????αρε το μαρακι θα μας κανει παλι μοντελα λεμεεεεεεεεεεε!!!! να σου πω μαρακι γινεται και εγω να χασω τα κιλα της εγκυμοσυνης αλλα χωρις να κανω διαιτα???να τρωω ας πουμε και τις μερεντουλες μου και τις τηγανιτες πατατουλες μου και καμια μπουγατσα....Σαλονικη για!!!!

μινακι πολλες δουλειες ρε συ ελα λιγο και απο μας γιατι δεν μας βλεπω καλα χαχαχαχαχαχα

μαριαεφι,κισακι,τζουλακι τι κανετε????

εμεις κοριτσια σημερα παμε για σαραντισμο ποπο σαν χθες μου φαινεται οτι γεννησα!!!!

καλημερα σε οοοοοοοοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!!!!!

xpcZp2.png

μουμου δεν μου εκανε τιποτα γιαυτο θα τον κλειδωσω χαχαχχαχχαχαχχα

αντε μπουκιτσα μου καλο σαραντισμα αντε και νυφουλααααααααα!!!!!!! κι εγω μια τετοια διαιτα θελω γινεται καλε κυρια?????????????? καλα κατσε να μην ειχα το τραπεζωμα και θα σε λεγα καλα τι θα εκανα χαχαχχαχαχχαχαχχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

πάλι σεξ απαπαπαπαπαπ ντροπη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε και εγω θελω μιαπαρομοια διαιτα αντε ρε μαρακι κανε κατι χαχαχαχαχχα αλλα εγω το πηρα αποφαση μεχρι ΤΟ καλοκαιρι που θα βαφτισω την ανηψια μου και μετα τον μπεμπουλη να ειμαι μια κορμαρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα χαχαχαχχαχαχαχαχχαχ τρεμε κοσμε δεν μπορει το παιδι μου να κυκλοφορει με μια μανα χοντρη11111111111

ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...