Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μουμουυυυυυυυυυυυυ/1το παραδοσιακο πιανει...!τραστ μι!

για να δω... αυτη ειναι η τελευταια μου ελπιδα (αληθεια εσυ θες να ξαναγινεις μανα??λυσσσσαααα??????)

πλακα κανεις????

παιδι μου εχεις πυρετο????.....για να δω.....καλεεεε εσυ καις!!!! :tongue::tongue::tongue:

τελος τα παραθυρατα-τζακατα κτλ????......:tongue::tongue::tongue:

αστα! αστα!!!

απαπαπαπαπαπαππααααααααααααααααα...το μοναδικο πραγμα που ΔΕΝ περιμενα να ακουσω απο σενα....:tongue:

ζοριζομαι ειναι αληθεια, αλλα τι να κανω. το κορμι δεν ακουει ....

με γυρευει κανεις??? :tongue::tongue::tongue:.....παρουσαααααα :tongue:

γεια σας και παλι κουκλες!!! μουμου μου και μαρακι μου ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας και γενικα ολα τα κοριτσια για το ενδιαφερον τους!!!! με συγκινειτε και δεν το εχω και σε τιποτα να με παρουν τα ζουμια λεχωνα γυναικα!!!!!

σημερα ποναει η κοιλια μου χαμηλα λετε να αδιαθετησω???? αχ ξανα σερβιετες πονους κτλ!!! κισα να σε ρωτησω θυμασαι ποσα κιλα ηταν η μικρη σου περιπου στον 1 1/2 μηνα???? την ζυγισα σημερα στο σπιτι με τον τροπο που μου ειπε η παιδιατρος και ειναι 5800 ..... μηπως ειναι παιδι βαρεων βαρων?????

εγω την μικρη μικρη μπουκιτσα γιατι δεν την εχω δει?!?!!? ε?ε?

τι κανετε?καλημερα....

κουραση...νυστα.....ειναι 8.... μηπως να σχολασω νωριτερα σημερα?!!?!

τι κανουν τα κοριτσια ολα?

το ριτακι?το εμακι?η ξανθη?!?!?!

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

τι μου κανετε? ρε τρελοκομειο μαρια δεν περπαταει αλλα μας τρεχειιιιιιιιιιιιιιιιιι

μουμου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπουκιτσΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε η τζουλη μηπως γςννησε???????????

ttc72e7.aspx

καλημέρα κοριτσάκια τι κανετε?

εγω ειμαι καλά! και απο διαθεση καλύτερα.. εχει και τα γενέθλιά του το καμάρι μου σήμερα γίνεται 3 ετών!!!!! μου φαίνεται απίστευτο! ποτε περάσανε τρια χρόνια και εγινε ολόκληρο παιδί!!! σαν χτες θυμάμαι να γενναω!!

πήγα στην καινουρια γιατρο! πολύ καλη! αισθάνομαι περισσότερη ασφάλεια τώρα.. μου λυνει όλες μα όλες τις αποριες και τις πιο χαζες!

οσο παει και φουσκώνω γενικά δεν το έλεγα καθόλου για την εγκυμοσύνη και όσοι με βλέπουν τωρα με κοιλίτσα ξαφνιάζονται.! το μικράκι εχει 2-3 μερες που κλοτσαει κανονικά κλότσησε και τον μπαμπα χτες:) μεχρι τωρα ισα ισα μονο εγω το καταλάβαινα χαιρομαι πολύ που δινει πια το παρών καθημερινά..

Διαφημίσεις

εμυυυυυυυυυ εχει γεννεθλια ο κουκλος???

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! παντα γερος κ ευτυχισμενος!!!

καλημερα και στις υπολοιπες κουκλες !!!

μουμου πως παν τα κεφια???

μαιρηηηηηηηηηηηηηηηηηη τρεχει??????...αχαχαχαχχαχαα θα τρελαθωωω...απιστευτο μου φαινεται!!!:D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ευχαριστούμε μουμου!! :)

εσύ όλα καλά? εχω χαθει αυτο τον καιρο και εχω χασει επεισόδια..

σε ποιο επεισοδιο εχεις μεινει?? ε δεν εχει αλλαξει τιποτα απο τοτε! οποτε κι αν ειναι αυτο!! χε χε χε

εμυυυυυυυυυ εχει γεννεθλια ο κουκλος???

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! παντα γερος κ ευτυχισμενος!!!

καλημερα και στις υπολοιπες κουκλες !!!

μουμου πως παν τα κεφια??? ααααα...τι να σου πω... τωρα τα μαζευω απο τα πατωματα και φευγω..να παω να κανω μια δουλεια (και καλα ) και μετα σπιτι...σερνομαι... εχω μια νυστα...δεν σε βλεπω μπροστα μου σου λεω... (χα χα χα χα χα σου θυμιζει κατι? )

ε, αυτα τα καταπληκτικα...παω να μαγειρεψω.... και να πεσω κατσαριδα να κοιμηθω...

μ'επιασε η ανοιξη?!?!

κιολας? αφου εχουμε 9 βαθμους εξω...που ειναι η ανοιξη???

πφφφφ...πρεπει να κοιμηθω για να συνελθει το μυαλο μου...

που ειστε σημερα λυσσασμενες???

χθες , γαλιαντρες,γλωσσα δεν βαλατε μεσα....

εμακι μπραβο καρδουλα μου κλωτσιεσ ε???????????? χεχεχε

κυρα μουμου διακρινω δουλεμα\/??????????? χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα μαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με εχει ξεπατωσει απο τις 7 το πρωι χορευουμε τραγουδαμε χαχαχαχχαχαχαα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

κυρα μουμου διακρινω δουλεμα\/??????????? χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα μαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με εχει ξεπατωσει απο τις 7 το πρωι χορευουμε τραγουδαμε χαχαχαχχαχαχαα

σ'αγαπαω το ξερεις!! ναι?

ααααα...τι να σου πω... τωρα τα μαζευω απο τα πατωματα και φευγω..να παω να κανω μια δουλεια (και καλα ) και μετα σπιτι...σερνομαι... εχω μια νυστα...δεν σε βλεπω μπροστα μου σου λεω... (χα χα χα χα χα σου θυμιζει κατι? )

όλα σε θυμιζουννννν χαχαχαχχαχχαχαχαχαχχααχα:tongue::tongue::tongue:...λα λα λα λα λα λα ....που λεει και το ασμα :tongue:

ε, αυτα τα καταπληκτικα...παω να μαγειρεψω.... και να πεσω κατσαριδα να κοιμηθω...

σταματα να λες κατσαριδα...τρωω κ ενα κεικ με κομματακια σοκολατας τωρα....μπλιαξξξ

μ'επιασε η ανοιξη?!?!

οσο και να κοιμηθεις....τα ιδια μυαλα θα εχεις χαχαχαχαχχαχαχχαχα

μαρηηηη εχουμε κ δουλειες......λεμε τωρααααα :tongue::tongue::tongue:

ελα βρε μαιρουλαααααααααααααααα !!!!

δωστου μαρηηηη πολλα φιλια....αχ τι παιδι ειναι αυτο...:D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

σ'αγαπαω το ξερεις!! ναι?

χαχαααχαχαχχα και εγω σε αγαπω!!!!!!!!!!!!!!! παντοσ εχει και τα θετικα του ! οποτε αναιβαινω στην ζυγαρια πεφτει λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και για να σε προλαβω οχι η ζυγαρια τα κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχΑ

ttc72e7.aspx

ελα βρε μαιρουλαααααααααααααααα !!!!

δωστου μαρηηηη πολλα φιλια....αχ τι παιδι ειναι αυτο...:D:D:D

αχαχα κανω και τιποτα αλλο ? παω να αλλαξουμε βρακακια γιατι μυριζει σκατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχχχχχχχχχχχχ μυρωδιες!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο moumou viewpost.gif

ααααα...τι να σου πω... τωρα τα μαζευω απο τα πατωματα και φευγω..να παω να κανω μια δουλεια (και καλα ) και μετα σπιτι...σερνομαι... εχω μια νυστα...δεν σε βλεπω μπροστα μου σου λεω... (χα χα χα χα χα σου θυμιζει κατι? )

όλα σε θυμιζουννννν χαχαχαχχαχχαχαχαχαχχααχα:tongue::tongue::tongue:.. .λα λα λα λα λα λα ....που λεει και το ασμα :tongue:

δεν ξεχνιεμαι το ξερω...αλλα ..λεμε τωρα..

σταματα να λες κατσαριδα...τρωω κ ενα κεικ με κομματακια σοκολατας τωρα....μπλιαξξξ

το ρημαξες, απο το πρωι λες οτι το τρως...το καταφερες ή να ερθω για βοηθεια! θα χοντρυνεις μαρρρηηηηηη!!!

μ'επιασε η ανοιξη?!?!

οσο και να κοιμηθεις....τα ιδια μυαλα θα εχεις χαχαχαχαχχαχαχχαχα

χα χα χα χα ...επεσα απο την καρεκλα τελικα! χα χα χα χα

χα χα χα χα χα χα χα

αντε σας αφηνω να δουλεψετε...παω στον πελατη..και μετα σπιτακι.

ελπιζω να σας δω αυριο,να μην εχετε τοση πολλη δουλεια δηλαδη,οχι κατι αλλο

αντε φιλια στα μουτρα σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...