Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε συ κοντευει το μνημοσυνο της μαμας μου πλεον το πασχα για μενα μονο αυτο μου θυμιζει και δεν ειμαι στα καλα μου εχουμε αυτες τις ετοιμασιες και καταλαβαινεις!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ωχ καταλαβα...εχεις δικιο ρ εμινακιμου...οτι και να πεις!ζωη σε σας,να τη θυμαστε με αγαπη

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κουκλακι η μικρη σου κισα μου !!!!!! μινακι δικιο εχει η κισα καλυτερα που αυτον τον μηνα δεν το πολυσκεφτεσαι να σου πω....ποτε δεν ξερεις!!!! ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη!!!!

xpcZp2.png

ρε συ κοντευει το μνημοσυνο της μαμας μου πλεον το πασχα για μενα μονο αυτο μου θυμιζει και δεν ειμαι στα καλα μου εχουμε αυτες τις ετοιμασιες και καταλαβαινεις!!!!!

ωχ μινακι μου γλυκο σε καταλαβαινω απολυτα και εγω εχασα τον μπαμπα πριν καποια χρονια τις ημερες του Πασχα και κατι με πιανει εκεινη την περιοδο!!!! μην στεναχωριεσαι ειμαι σιγουρη οτι μας βλεπουν απο εκει που ειναι και μας προσεχουν!!!!!!

xpcZp2.png

ωχ μινακι μου γλυκο σε καταλαβαινω απολυτα και εγω εχασα τον μπαμπα πριν καποια χρονια τις ημερες του Πασχα και κατι με πιανει εκεινη την περιοδο!!!! μην στεναχωριεσαι ειμαι σιγουρη οτι μας βλεπουν απο εκει που ειναι και μας προσεχουν!!!!!!

το ξερω οτι μας βλεπουν και μας προσεχουν αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο που αισθανομαι ισως ειναι πολυ νωρις ακομα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

το ξερω οτι μας βλεπουν και μας προσεχουν αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο που αισθανομαι ισως ειναι πολυ νωρις ακομα

δεν χρειαζεται γλυκια μου να το αλλαξεις αυτο που νιωθεις ηταν η μανουλα σου και ειναι απολυτως φυσιολογικο αυτο που νιωθεις!!!!!με τον καιρο απλα ισως να μην σε περνει τοσο πολυ απο κατω θα μαθεις δηλ να ζεις μ αυτο!!!!αν σε στεναχωρει που το συζηταμε αλλαζουμε κουβεντα αυτην την στιγμη!!!

xpcZp2.png

δεν χρειαζεται γλυκια μου να το αλλαξεις αυτο που νιωθεις ηταν η μανουλα σου και ειναι απολυτως φυσιολογικο αυτο που νιωθεις!!!!!με τον καιρο απλα ισως να μην σε περνει τοσο πολυ απο κατω θα μαθεις δηλ να ζεις μ αυτο!!!!αν σε στεναχωρει που το συζηταμε αλλαζουμε κουβεντα αυτην την στιγμη!!!

να σου πω αν δεν το συζηταω πως θα το ξεπερασω ειμαι αυτης της λογικης οταν κατι σε ποναει το συζητας για να μαθεις να ζεις με αυτο και στο σπιτι κανενας δεν το συζηταει!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...