Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια και αγορια,

Μπουκιτσα να σου ζήσει η μπεμπουλα.. μακρυα απο μωρομάντηλα οσο μπορεις προκαλούν ουρολοιμωξη στα κοριτσακια

Ξανθουλα με το καλο το κοριτσακι σου

Εμακι ελπιζω να ξεπεραστουν ολα

Μινακι τι έγινε τελικά?

Μαρακι μου παλι προβληματα εχεις?? τι εδειξαν τελικα οι εξετάσεις?

Γιωργια, Κισακι, Μαιρουλα, Μαρια εφη, Τζουλακι φιλια πολλα και στα μωρακια σας Μουμου, Ριτακι, φιλακιαααα

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τις καλημερες μου σε ολα τα κοριτσια!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?εγω περιμενω να ξυπνησει το κοριτσακι μου να φαει!!!! πεμπτη σαραντιζουμεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!ποπο ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!!

xpcZp2.png

καλημεραααααααααααααααααααααααααα !!!

μπουκιε μουυυυυυυυυ να σου ζησει και παλι!!!

ειναι μια κουκλα....φτου φτου φτου.....!!!....και σου μοιαζει πολυ!!!!!! ;)

οι υπολοιπες τι κανετε????

μαιρουλαααααα περπαταει ο μικρος????

θα τρελαθωωωωω :tongue::tongue::tongue:

Κισααααααααααααα???? μαρηηηηηηηηηηη τι κανεις???...η κορη-Κισα???

Μαρακι????....τι κανει ο κουκλος σου?

Γιωργιααααααααα???? η δικη σου κουκλα???

Λουκουμα????....ο μικρος σου ειναι κουκλος!!!!

αληθεια βρε κοριτσια αποφασισατε ονοματα???

οι υπολοιπες εγκυουλες μας???...πως πατε???

νομιζω καιρο εχω να δω νεα της Τζουλης μας....ΤΖΟΥΛΗΗΗΗΗ????

Τονιααααα οβερ!!!

τι κανει ο μικρος?

Μινακι?....για πες μας τα νεα σου

Μουμου??????????????????????????????...δεβρο εξωωωω :tongue::tongue::tongue:

Ξανθη μου κοριτσακι???? μπραβοοοο με το καλο!!!! :D

Εμυ????....πως πας κουκλι μου???...φουσκωνεις???? :D

απο τη μαρκοττ μας εχουμε κανα νεο???

Ριτακι???? εσυ ολα καλα???...πως εισαι?

φιλια σε ολες!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μπαπακι κανεν α νεο απο εξετασεις????καλημερα κουκλες....εγω στα κακα μονο χρησιμοποιω μωρομαντηλο και πλυσιμο κατευθειαν....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

κισα μου εν εχω ασχοληθει αλλο με τις εξετασεις....γιατι μας εκατσαν κατι αλλα τρεχαματα

το θετικο ειναι οτι το ματι μου εχει επανερθει....θα δειξει...μαλλον απο βδομαδα θα αρχισω παλι αλλες εξετασεις.....βαρεθηκα τους γιατρους κτλ....:tongue:

καλε...τι χαμος γινεται εδω μεσα?

μπουκιτσααααα! να σου ζησειιιιι? τι κανεις?

τι κανετε κοριτσια????

ολα καλα?

εγω εδω,ειχαμε κατι τρεχαματα με διαφορους κοντινους και μη .....τα αλλα οπως τα ξερετε..εχω κοψει τα παραθυρατα,τζακατα,σκεπατα κτλ..γιατι μ'επιασε η μεση μου κανα δυο φορες και μαζευτηκα. ακολουθω τον παραδισιακο τροπο..ξερετε εσεις, δεν θελετε λεπτομερειες.

ολα καλα..... γενικα, κουραση αρκετα...δουλεια ετσι κι ετσι.... ψυχολογια την κραταω απο τα μαλλια εξω απο την κατσαρολα της μιζεριας (εκει που εχουν πεσει ολοι) και αρνουμαι κατηγορηματικα να πεσω στα μαυρα μουτρα...

αυτα...

σας φιλω..και σας χαιρετω...

Μαρακιιιιιι!!! ου ου ου ου ου !!!!! πες αλευρι!!!

καλε...τι χαμος γινεται εδω μεσα?

μπουκιτσααααα! να σου ζησειιιιι? τι κανεις?

τι κανετε κοριτσια????

ολα καλα?

εγω εδω,ειχαμε κατι τρεχαματα με διαφορους κοντινους και μη .....τα αλλα οπως τα ξερετε..εχω κοψει τα παραθυρατα,τζακατα,σκεπατα κτλ..γιατι μ'επιασε η μεση μου κανα δυο φορες και μαζευτηκα. ακολουθω τον παραδισιακο τροπο..ξερετε εσεις, δεν θελετε λεπτομερειες.

ολα καλα..... γενικα, κουραση αρκετα...δουλεια ετσι κι ετσι.... ψυχολογια την κραταω απο τα μαλλια εξω απο την κατσαρολα της μιζεριας (εκει που εχουν πεσει ολοι) και αρνουμαι κατηγορηματικα να πεσω στα μαυρα μουτρα...

αυτα...

σας φιλω..και σας χαιρετω...

Μαρακιιιιιι!!! ου ου ου ου ου !!!!! πες αλευρι!!!

πλακα κανεις????

παιδι μου εχεις πυρετο????.....για να δω.....καλεεεε εσυ καις!!!! :tongue::tongue::tongue:

τελος τα παραθυρατα-τζακατα κτλ????......:tongue::tongue::tongue:

απαπαπαπαπαπαππααααααααααααααααα...το μοναδικο πραγμα που ΔΕΝ περιμενα να ακουσω απο σενα....:tongue:

με γυρευει κανεις??? :tongue::tongue::tongue:.....παρουσαααααα :tongue:

γεια σας και παλι κουκλες!!! μουμου μου και μαρακι μου ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας και γενικα ολα τα κοριτσια για το ενδιαφερον τους!!!! με συγκινειτε και δεν το εχω και σε τιποτα να με παρουν τα ζουμια λεχωνα γυναικα!!!!!

σημερα ποναει η κοιλια μου χαμηλα λετε να αδιαθετησω???? αχ ξανα σερβιετες πονους κτλ!!! κισα να σε ρωτησω θυμασαι ποσα κιλα ηταν η μικρη σου περιπου στον 1 1/2 μηνα???? την ζυγισα σημερα στο σπιτι με τον τροπο που μου ειπε η παιδιατρος και ειναι 5800 ..... μηπως ειναι παιδι βαρεων βαρων?????

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρεςςςςςςςςς τι κανετε εγω καλα μπουκιτσα περιττο να σου πω οτι εκανες μια κουκλαρα τα δικα μου ειναι περιπου τα ιδια δεν εχει αλλαξει κατι προς το παρον εκτος απο τα μαυρα κεφια συνεχιζουμε την θεραπεια και βλεπουμε μετα το πασχα αν δεν ερθει το νινι τι θα κανουμε!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αχ μινακι μου και εγω την βλεπω σαν το πιο ομορφο μωρο του κοσμου η χαζομαμα!!!!χαχαχα ευχαριστουμε παντως για τα καλα σου λογια και για τις ευχες!!!! εχε υπομονη κοριτσακι με τις θεραπειες το καλο πραγμα αργει να γινει και καμια φορα θελει και αρκετο κοπο αλλα αξιζει να προσπαθει κανεις!!!! και κοιτα τωρα που θα ξανα μεινεις εγκυος γιατι θα ξανα μεινεις ειναι σιγουρο...κανε κανενα γιο γιατι ψαχνουμε γαμπρο!!!!!! μας αρεσουν τα πιπινια βλεπεις δεν θελουμε μεγαλυτερο χαχαχαχα

xpcZp2.png

αχ μινακι μου και εγω την βλεπω σαν το πιο ομορφο μωρο του κοσμου η χαζομαμα!!!!χαχαχα ευχαριστουμε παντως για τα καλα σου λογια και για τις ευχες!!!! εχε υπομονη κοριτσακι με τις θεραπειες το καλο πραγμα αργει να γινει και καμια φορα θελει και αρκετο κοπο αλλα αξιζει να προσπαθει κανεις!!!! και κοιτα τωρα που θα ξανα μεινεις εγκυος γιατι θα ξανα μεινεις ειναι σιγουρο...κανε κανενα γιο γιατι ψαχνουμε γαμπρο!!!!!! μας αρεσουν τα πιπινια βλεπεις δεν θελουμε μεγαλυτερο χαχαχαχα

ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑλες μακαρι κι ας σου τον στειλω και Θεσ/νικη μπας και το παρει αποφαση ο συζηγος για καμια μετακομοιση προς τα εκει!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑλες μακαρι κι ας σου τον στειλω και Θεσ/νικη μπας και το παρει αποφαση ο συζηγος για καμια μετακομοιση προς τα εκει!!!!!

χαχαχαχα εεετσι θα πηγαινουμε για καφε παραλια και θα τρωμε τσουρεκια με λευκη επικαλυψη οι συμπεθερες χαχαχαχαχα

θα ερχεται και το κισακι μιαααα χαρα ζωαρα ΣΕ λεω χαχαχα

xpcZp2.png

του το εχω πει παρα πολλες φορες και να φανταστεις εκεινος θα επρεπε να το λεει μια κι ειναι ο πεθερος απο πανω αλλα πουυυυυυυ αγυριστο κεφαλι παιδι μου σε λεω χαχχαχαχχα παραλια ε????? ε δεν θα περιμενουμε μεχρι τοτε με την πρωτη ευκαιρια που θα ρθουμε θα τον πιουμε τον καφε συμπεθεραααα χαχαχχαχαχχαχχαχχα!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...