Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλε βλακειες εγω απο τη δευτερη εβδομαδα την εβγαζα εξω!σε 3 σπιτια αλλ αξερω ζαχαρη,βαμβακικαι αυγο!καλα χαζαειναικι αυτα,για το απώμα και ολες τις προκαταληψεις να βγαινεις οταν εχεικαλο καιρο να παιρνει αερα το μωρο!και οχι βαρυ ντυσιμο!εγω την ιχα στο δωματιο 21 βαθμους....οχι 25 που λενε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια ολα καλα???? εμεις κοιμοστε βαρια και ειπα να μπω να δω τι κανετε..

κισα μου εννοειται οτι το εβγαλα ηδη δυο τρεις φορες το μωρο βολτα οταν ειχε καλο καιρο εδω στην Θεσσαλονικη....γιατι τωρα τελευταια μας τα χαλαει συνεχεια!!!οσο για την θερμοκρασια οντως και εγω αυτο προσπαθω να ειναι στους 21 περιπου γιατι εχω ακουσει οτι τα μωρα θελουν δροσερο περιβαλλον....απλα της βαζω ακομη τα βελουτε τα φορμακια οχι τα βαμβακερα!!! ρε κισακι να σε ρωτησω και κατι αλλο?? ολο χουρχουριζει το καλο μου και νομιζω οτι εχει μυξες!!! αλλα τις βαζω φυσιολογικο ορο και δεν βγαζει κατι με το φτερνισμα γιατι καπακι παντα σχεδον φτερνιζεται!!! ειναι νορμαλ?? η παιδιατρος λεει δεν υπαρχει θεμα γιατι αν ειναι αρρωστο ενα μωρο δεν τρωει ειναι υποτονικο κτλ

xpcZp2.png

einai fysiologikotato...anoigei h mytoyla toykai ta rinika toixvmata baze fysiologiko oro ki asth na fternizetai,oti einai na bgalei ua bgalei

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

λες ε? ποπο ειναι απιστευτο ομωσ το αγχος της μανας..χαχαχα εγς προσςπικα αγχωνομαι γενικα για το μωρο αν τα κανω ολα σωστα αν την τιζω καλα αν την πλενω σωστα αν της δινω αρκετα ερεθισματα αν την ντυνω πολυ ενω δεν πρεπει...κτλ μονιμως ενα αγχος

xpcZp2.png

να μην αγχωνεσαι καθολου!το ενστικτο της μανας ειναι αλανθαστο!μη την ντυνεις βαρια μονο!περιπου οτι φορα ςκι εσυ και κατι παραπανω!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

εσυ τι κανεις κατα τ αλλα?ξεκινησεσ δουλεια??? εμενα το γραφειο που δουλευα εκλεισε......οποτε θα παρω ολες τις αδειεσ που δικαιουμαι κ μετα ο θεος βοηθος

xpcZp2.png

ολα καλα με τη μικρη μαζι παντου αυτοκολλητες!μου αρεσει!δουλεια οχι εχω εξαμηνο απο οαεδ.ασε που η δουλεια δεν πηγαινε και καλα οποτε....και οσο περναει ο καιρος μπουκιτσ αμου θα τα κανεις ολα πολυ γρηγορα και χωρις αγχος,κρατα χαρακτηρα και μονο οικιοποιησου οτι σε βολευει απο συμβουλες,μην αφησεις να σε στεναχωρουν....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εμενα οταν γεννησα ηρθε η μαια καιμου εδειξε πως να την αλλαζω και πως αν την πλενω....η πεθερ αμου ταδικα της....μηπως κρυωνει ,μηπως δεν της αρεσει,βαλε αλατι και καρυδοσφυλλα στο μπανιο ν αδεσουντα κοκκαλα...και αλλα χαζα!εγω αυστηρα οτιμου εδειξε η μαια!ο πρωτος καιρος βασικ αη πρωτη εβδομαδ αηταν δυσκολη γιατι τσιριζε η μικρη σε καθε αλλαγη πανας οταν την εντυνα και μεχρι να την πλυνω και ν ατην ντυσω ξανα λερωνε πανα και φτου κι απο τηνα ρχη....αλλα οκ μετα την εμαθα την αφηνα τα εκανε αρκετες φορες και μετα την αλλαζα,εβαζα σουντοκρημ και δε συγκαηκε ποτε!μετα αρχισ εν ατα κανει μια φορα τη μερα και εκοψα την κρεμα γιατι γινετσι σα στοκος και για να φυγει απο τις πτυχες χαμος!να ανοιγεις και το πιπι της μια φορα τη μερα μην παθει φιμωση και σοκουπισαμ απο μπρος προς τ απισω!αν χρησιμοποιειες μωρομαντηλα πλυσιμο μετα γαιτι αφηνει οινοπνευμα κι ας λεει οτι δενε χει!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχ ποσο δικαιο εχεις σ ατο με τις συμβουλες....γιατι ο καθενας ειναι το κοντο κ το μακρυ του...ελεος πια!!!!αχ τι καλα που μου ακουγεται αυτο το αυτοκολλητες..ειναι το καλυτερο πραγμα κ κανεις τα παντα καφιερωνεις κ χρονο στο μωρο...σουπερ!!!!με μαρσιπο την βγαζεις.....???εγω μεχρι στιγμησ με το καροτσι οσεσ φορες βγηκαμε....αλλα λεω να το δοκιμασω κ με τον μαρσιπο.....

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

στο αλλαγμα ευτυχως δεν εχουμε θεμα νομιζω οτι της αρεσει να την ξεβρακωνω βεβαια αυτο ειναι κακο για τον μπαμπα μασ γιατι παθαινει εγκεφαλικο οταν του το λεω χαχαχαχα εγω την πλενω σχεδον παντα οταν κανει κακα και την σκουπιζω με μωρομαντηλο οταν κατουραει μονο...και εμενα μου ειπε καποια πραγματα η μαια στην κλινικη καναμε μαζι αλλαγες στο μωρο για να μαθω κτλ το μπανιο μου το εδειξε μια οικογενειακη μας φιλη καθως εδω δεν εχουμε συγγενεις λογω οτι η καταγωγη μας ειναι απο αλλου..εδω τα βγαζουμε περα με το μωρο εγω και ο μπαμπας της αφου για να φανταστεις οταν πηγα στις 25 μερες στο γιατρο να με δει λογω καισαρικης πηραμε μαζι και την μπουμπου και την πηγε βολτα ο μπαμπας μεχρι να τελειωσω..καπως ετσι μας κοβω κ στο μελλον!!! εγω στο δεν της βαζω κρεμα καθω φορα ετσι μου ειχε πει η μαια αλλα της βαζω συχνα και χρησιμοποιω την benpathol την αλοιφη ομως οχι την κρεμα..η αλοιφη ειναι για το συγκαμα κτλ ειναι τοσο λεπτη η υφη της που φευγει με το επομενο σκουπισμα ή το πλυσιμο αμεσως!!! και δεν εχει συγκαει ποτε ως τωρα εχω βεβαι και την σουντοκριμ για ωρα αναγκης!!!!!!!

xpcZp2.png

Αχ τι καλά μωρομανούλες...Μπούκι εμπιστεύσου το ένστικτό σου αυτό θα σου πει πάντα την αλήθεια.Επίσης προσπάθησε όταν είστε σπίτι να μην χρησιμοποιείται καθόλου μωρομάντηλα.Ακόμα και το πιο αγνό θα δεις πως αν το βάλεις πάνω σε λεκέ σε ρούχο και το τρίψεις τον εξαφανίζει.Ακόμα και φρουτόκρεμα.Μόλις το είδα αυτό δεν ξανά χρησιμοποίησα ποτέ μωρομάντηλο...Συμπεθέρα τι κάνει η νύφη μου;;;Φιλιά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...