Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλα ειμαι ξανθη μου περναμε λιγο δυσκολα αυτο τον καιρο και δεν ειχα ουτε χρονο ουτε διαθεση να μπαινω.. σε ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον σου..

καλά ειμαστε. ειχα και καποια προβλήματα με τον γιατρό και θα αλλάξω τελικά την δευτέρα θα παω σε μια γιατρο που εχω ακουσει τα καλύτερα.. αντε να δουμε.. μετα την αυχενική δεν εχω κανει άλλον υπέρηχο και ετσι ακομα δεν ξερουμε με σιγουριά τι ειναι το μωράκι.. μου λειπει παντως το μικράκι μου θελω πολύ να το δω ευτυχως που εχω αρχίσει λίγο να το αισθάνομαι και ηρεμώ.. ελπίζω να ειναι καλά το ψυχουλάκι μου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

μπουκυ μου αρκει να τρεφεται το μωρο....μπραβο στην μπουμπου,εμη μου ευχομαι περαστικα,μαρια εφη ελπιζω να διορθωθει γρηγορα το προβλημα και να μην ταλαιπωρηθει ο μοκρος,μαρακ ι εκανες εξετασεις να δεις τι φταιει για το πρηξιμο????συμπεθερα προσοχη στο σωτο μην του ερθει αποτομο....χαχαχατο οτι εχει κεφαλι το μωρο ειναι καλο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε????

εχεις δικαιο κισακι μου κ εγω αυτο σκεφτομαι και περνω κουραγιο να συνεχισω αντλησεισ κτλ αληθεια εσυ τι κανεις ακομη θηλαζεις την μπεμπουλα σου??? να σου πω και κατι που θυμιθηκα ειδα πριν αρκετο καιρο σε ενα περιοδικο για παιδια νομιζω το παιδι και νεοι γονεις μια φωτο με ενα μπουμπουκακι απο θεσσαλονικη που μου θυμισε λιγο την δικια σου οσο βεβαια την εχω δει απο τισ φωτο σου!!! μαρι τρελη παιζει να την δημοσιοποιησες την μικρη???χαχαχαχαχαχα

κατα τ αλλα ολα καλα χθες βραδυ λιγο δυσκολευτηκαμε στον υπνο ισως γιατι δεν προλαβα να της κανω το καθιερωμενο μπανακι της και βγηκα απο το προγραμμα...δεν ξερω!!! αυτο που ξερω ειναι οτι κοιμιθηκα λιγο και μανα και κορη οποτε σημερα δεν εχω ορεξη ουτε δουλειες να κανω ουτε τιποτα!!!! ξανθη μου με το καλο η κορη....πολυ κοριτσακι παντως ρε παιδια και στο μαιευτηριο ηταν γεματο με κοριτσακια αγορακια ηταν 2-3 δεν θα βρισκουμε γαμπρο ουτε για δειγμα χαχαχαχαχα

καλημεραααααα ειπαμε????? καλημερααααααααααααααα αντε ξυπνηστε!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

kalhμερα κουκλες!μινακι σε ευχαριστω πολυ για το πμ....μπουκυ οχι δεν τη δημοσιοποιησα ακομη...αχαχαχα!καλα ειμαι θηλαζω ...καλημερα σε ολεςςςς!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ειπα και εγω κισακι μου απο τωρα το παιδι στα περιοδικα?χαχαχαχα

ειχα πολυ καιρο να μπω στο φορουμ και γενικα στο ιντερτελ λογω προβληματος στην συνδεση και τωρα που αποκατασταθηκε το προβλημα με την πρωτη ευκαιρια μπαινω..αντε να τελειωσει και αυτο το θεμα του σαραντισμου...βεβαια να σας πω την αληθεια εχουμε βγει κανα δυο βολτιτσες οταν ο καιρος ηταν καλος επηξα μεσα και εγω και η μπουμπου!!! μου ειπαν δε οτι μολις σαραντισουμε και μετα την την ιδια μερα πρεπει λεει να παμε επισκεψη σε 3 σπιτια και να μας δωσουν βαμβακι ζαχαρη και κερματα ξερει καποια τιποτα γι αυτο???να σας πω την αληθεια δεν κρατησα τπτ απο αυτα που λενε για τον σαραντισμο για το απλωμα των ρουχων για το να μην βγαινεις στο μπαλκονι βραδυ κτλ τα θεωρω χαζα.....

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...