Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

mary13 αγορακι 11/8/2010

kisha κοριτσακι 26/10/2010

georgia1974 κοριτσακι 5/11/2010

Αngeliki αγορακι 29/11/2010

Μariaefi αγορακι!!!!!!!!!!!!! 11/12/2010

bookie κοριτσακι 12/02/2011

Μανουλες to be!

julie8 ΠΗΤ 08/05/2011 κοριτσάκι

xanp ΠΗΤ 15/8/2011 κοριτσάκι

emi ΠΗΤ 21/8/2011 αγοράκι

Εν αναμονη ++++++++ (στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!)

mpap ....

margotte .....

minaki 18/03

rita_mavro 12/2

gina gr......

moumou 08/04

Γειας κοριτσαρες μου,

δεν εχω προλαβει να διαβασω καθολου τα νεα σας αλλα θα το κανω με την πρωτη ευκαιρια!!! Βλεπετε μολις πριν λιγη ωρα μας συνδεσαν το internet ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και βρηκα ευκαιρια τωρα που κοιμαται και η μπουμπουκα μου να σας πω τα νεα μας!!!

Λοιπον μπηκαμε για προκληση στις 11/02 στις 12 το βραδυ καθως ειχαμε συμπληρωσει τις 40 εμβομαδες....ο γιατρος μου μετα απο 17 ωρες αναμονης μεχρι δηλ την επομενη το απογευμα στις 6 περιμενε και εκανε το παν να γεννησουμε φυσιολογικα(του βγαζω το καπελο για την υπομονη του κανονικα) εγω δεν μπορω να πω πως πονουσα ιδιαιτερα παρολο που ειχα συσπασεις δυνατες ομως δυστυχως δεν ειχα καθολου διαστολη ολες αυτες τις ωρες...ωσπου η μαια τελικα ειπε πως κατι αλλο συμβαινει και δεν βγαινει το πουλακι μου!!! Οπως καταλαβαινετε μπηκαμε για καισαρικη και τελικα ηταν τυλιγμενη η μικρη δυο φορες παρακαλω με τον ομφαλιο λωρο,ευτυχως πηγαν ολα περιφημα και τωρα ο αγγελος μου κοιμαται στο δωματιο του!!!!! Εγω αναρρωνω απο την καισαρικη πολυ γρηγορα ευτυχως και χωρις πονους κτλ και σε μια εβδομαδα ακριβως σαραντιζουμε κιολας!!!! χιχιχιιχιχ

Ειμαι και εγω πλεον μια τρισευτυχισμενη μανουλα γι αυτο αλλαξα και την λιστα πιο πανω και ευχομαι πραγματικα σε ολες τα καλυτερα και στα κοριτσακια μας που περιμενουν να μεινουν εγκυουλες συντομα να δουν το πολυποθητο +++++++++

Τωρα που εβαλα επιτελους ιντερνετ θα τα λεμε πιο συχνα σας φιλω προς το παρον!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

xpcZp2.png

μπραβο boukie!!!!κ παλι να σας ζησει!!! ερωτας μεγαλος!

εμεις χτες καναμε υπερηχο υσχιων κ το αποτελεσμα ο μπεμπης συμφωνα με τον υπερηχο κ τον δ/ντη της ορθοπαιδικης εχει μεγαλη δυσπλασια στο αριστερο ποδι...... ειμαι σκασμενη!!!!

μας ειπε για ειδικες τιραντες ιμαντες!!

η παιδιατροςεει οτι δεν τοσο μεγαλο το προβλημα κ οτι καλυτερα να τον παιδοορθοπεδικος που φυσικα εχει μονο το ΠΑΙΔΩΝ! ετσι οταν ερθουμε Αθηνα τον αλλο μηνα εχουμε εξετασεις....μεχρι τοτε διπλο το παμπερς κ μαρσιππος συνεχεια για ειναι ανοικτα τα ποδια......

οβλακας ο παιδιατρος που ειχαμε ΄παει 2 φορες (ειχα πει να αλλαξω αλλα ξαναγυρισα στην παλια) τελευταια μας ειχε πει οτι δεν εχει προβλημα απλα επειδη η πρωτη μου το ειχε προτεινη λεω ας το κανω αφου το εχω το ραντεβου!!

κατα ταλλα 6500 κιλα 63 μιση ποντους ο κυριος πιπιλας!!

καλημερα κουκλες μου τι κανετε???

εμεις κοιμοστε ακομη και περιμενω απο λεπτο σε λεπτο να ξυπνησει η μπουμπου μου να φαει...δυστυχως εχω ενα θεμα με τισ θηλες μου και ετσι αναγκαζομαι να βγαζω σχεδον καθε γευμα της με θηλαστρο...ομως δεν χορταινουμε γιατι τρωμε και παααααααααρα πολυ ζωη να εχουμε και ετσι δινω και συμπληρωμα...ειμαι για να σκασω γιατι ηλπιζα να εκανα αποκλειστικο θηλασμο τουλαχιστον μεχρι 4-6 μηνων αλλα τωρα τζιφος!!!! πφφφφφφφ τελοσπαντων ελπιζω να ειστε ολες καλα!!! Μαρακι μου ευχαριστω και παλι για τις ευχες!!!! τι σημαινει δηλ που εχει δυσπλασια???σορρυ που ρωταω αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι ειναι????

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

boukia moy κ τα μισα γευματα να παιρνει ειναι μεγαλη υποθεση! αν θες πολυ ομως συμβουλεψου το παρεντς την αγλαια μηπως καταφερεις αποκλειστικο.

δυσπλασια υσχιων!στα ποδια

καλημερα! τι κανετε εχω χαθει αυτο το καιρο. υπαρχουν διαφορες δυασαρεστες οικογενειακες καταστασεις.. τουλαχιστον απο υγεια καλά.. η κοιλιτσα φουσκωνει το μικρο εχει αρχισει να κλωτσάει. ολα καλα.. μπουκιτσα χαιρομαι που ειστε καλα μανούλα και κόρη.

μαρακι ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο. φιλιά σε όλες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...