Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μινακι στο στηθος σου φαινονται οι φλεβες??

εμεις καλα 5200 ο μπεμπης πριν μια βδομαδα και 57 εκ.

ειναι ομως πολυ ζορικος δεν κοιματε καθολου μεσα στην ημερα ή ελαχιστα 10 λεπτα ας πουμε...ειναι ομως καλος γελαει κουναει το κεφαλακι του και ειναι ιδιος ο μπαμπας!

η Εφη μεγαλη αδελφη τον προσεχει! εφτιαξε και στο σχολειο που ειχαμε θεμα μετα τις γιορτες.Τωρα ειναι σε καραντινα στην πεθερα μου γιατι εχει μυξες το πουλακι μου.

η αδελφη μου εχει ενα θεμα με την εγκυμοσυνη αλλα πιστευω να λυθει.δεν βγηκε καλη η αυχενικη και εκανε ληψη τροφοβλαστη τα πρωτα αποτελεσματα ειναι καλα περιμενουμε τα δευτερα πρωτα ο Θεος αγορακι θα κανει.

η Ελισαββετ?

κι εμενα δενκοιμαται μαρακι μου η μικρη!ειναι 6300 59 εκ και ξυπνια ολη μερα κανας 10λεπτος υπνος ειμαστε ευχαριστημενοι!αλαλ ειναι καλημωρε!λιγο τα ουλα την ταλαιπωρουν αλλα 3 μερες τωρα ειμαστε χωρις αλοιφη!ισως μας ξαναπιασουν μετα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ευχομαι ολα καλα να πανε και να μην ειναι τιποτα!!!! μαρια μου δεν εχω μπει στην διαδικασια να ψαχνομαι και να κοιτιεμαι ισως επειδη απο την αρχη ειχα μπει στο τρυπακι οκ δεν ειμαι εγγυος περιμενουμε τον επομενο κυκλο και βλεπουμε χιχιχιχιχιχιιχιχιχι το Ελισαβη μου ειναι πολυ καλα κανουμε και μπαλετο τωρα και εχουμε ξετρελαθει!!!!! οι αλλες λιγο πολυ χαθηκανε!!!!!

τουλαχιστον σου κοιμαται την νυχτα ο ζορικος ο αντρας??????? περαστικα στην εφουλα σου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μια γρηγορη καλημερα στις ομορφες!!!!

σας διαβαζω κοριτσακια μου ..απλα δεν προλαβαινω να γραφω ;)

μαρηηηηη Κισαααααααααααααααααααααααααα....λες???

φιλια στα παιδακια σας....στις κοιλιτσες σας οι εγκυουλες....και στα δικα μας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ρε κισακι απο τωρα δοντια???

καλη υπομονη...!!!!!!

μινακι θελω να δω την κορη σου μπαλαρινα!!!καλα κανεις κ δεν μπαινεις στο τρυπακι παντως!

ο μικρος κοιματε 3 ωρες γεματες το βραδυ που του δινω μπουκαλι (το μονο ξενο γευμα για να κοιμαμε κ εγω).

Διαφημίσεις

μινακι η κορη σου μοιαζει πολυ λεμε!!αδυνατη κ αυτη σαν την κορη μου!!

για πες πως εφτιαξες την πανοτουρτα?

ειναι εγκυος η κουμπαρα μου και θελω να της φταιξω μια ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...