Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μπραβο αγγελικουλααααααααααα!ζησε τονμπεμπη σου!!!καλημερα κουκλες

Κισάκι μου όμορφο!!! Τι κανεις ψυχη μου? Τι κανει η Κισοκόρη σου? Ομορφαίνει και τρελαίνει τα αγοράκια? :P:p:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ Αγγελικούλα.

Κοίτα εμένα ο μικρός ήταν πολύ βολικός απλά τον έβαζα κάτω και κοιμόταν.Κάποιες φορές ήθελε και αγκαλιά αλλά αυτές ήταν λίγες.

Γενικά όσο ήταν στην κούνια μέχρι 1 κοιμόταν μόνος του απλά ήμουν εκεί μέχρι να κοιμηθεί και του έλεγα παραμυθάκια.Μετά δεν ήθελε κούνια πήραμε κρεβάτι και από τότε ξαπλώνω μαζί του πίνει γάλα λέμε παραμύθια και τον παίρνει ο ύπνος σηκώνομαι και τον αφήνω.

Αν όμως είχα ζόρικο μωρό και ο μικρός όταν τον άφηνα για οποιοδήποτε λόγο έκλαιγε δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσω μόνο του δεν το άντεχα με τίποτα.

Πάντως απέφυγε να μάθει να κοιμάται με καρότσια και κούνημα στο καρότσι.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ευχαριστώ Αγγελικούλα.

Κοίτα εμένα ο μικρός ήταν πολύ βολικός απλά τον έβαζα κάτω και κοιμόταν.Κάποιες φορές ήθελε και αγκαλιά αλλά αυτές ήταν λίγες.

Γενικά όσο ήταν στην κούνια μέχρι 1 κοιμόταν μόνος του απλά ήμουν εκεί μέχρι να κοιμηθεί και του έλεγα παραμυθάκια.Μετά δεν ήθελε κούνια πήραμε κρεβάτι και από τότε ξαπλώνω μαζί του πίνει γάλα λέμε παραμύθια και τον παίρνει ο ύπνος σηκώνομαι και τον αφήνω.

Αν όμως είχα ζόρικο μωρό και ο μικρός όταν τον άφηνα για οποιοδήποτε λόγο έκλαιγε δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσω μόνο του δεν το άντεχα με τίποτα.

Πάντως απέφυγε να μάθει να κοιμάται με καρότσια και κούνημα στο καρότσι.

Μα γι αυτό σε ρωτάω κορίτσι μου γιατί μ αρέσει πολύ ο τρόπος που εχεις μεγαλώσει τον μικρό σου! Κοίτα ο μπέμπης μου θεωρώ οτι ειναι ενα πάρα πολύ καλό μωράκι που γενικά δεν με εχει παιδέψει απλά πριν 1 εβδομάδα περίπου μου εβγαλε στα ξαφνικά ενα χούι. στις πρωινές σιέστες κάνει μεγάλη γκρίνια για να κοιμηθεί και την πάτησα γιατί δεν ήθελα να κλαίει κ ετσι τον κοίμιζα στον ώμο μου..όμως κατι μεσα μου ελεγε οτι δεν ηταν σωστό κ ετσι απο προχθές τον βάζω στο κρεββατάκι του οταν βλέπω οτι νυστάζει με την πιπίλα κ το αρκουδάκι του κ ενω κλαει για λιγάκι μετά τον παίρνει ο ύπνος κ βλέπω οτι καθε φορά μειώνει κ το κλάμα οπότε ειμαστε σε καλό δρόμο να το κόψει κ αυτό. Εντωμεταξύ αυτο το κανει μονο την ημερα το βράδυ κοιμόμαστε κανονικότατα κ μαλιστα αν ξυπνήσουμε ενδιάμεσα δεν κλαιμε καθολου καθομαστε στο κρεββατακι κ περιμένουμε. Θεωρώ λοιπόν οτι καπως το ξεσηκωσε αυτό το πρωινό κ νομίζω οτι κανω καλα ετσι δεν ειναι? Εννοείται οτι με το που τον βαλω κ κλαψει παω απο πανω τον χαιδέυω του βαζω την πιπίλα αν του εχει πέσει φευγω κ μετα απο 2 λεπτά πάλι δεν τον παρατάω στο ελεος του.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελική όπως το περιγράφεις κάνεις πολύ καλά γιατί ναι μεν κοιμάται μόνος του αλλά μόλις κλάψει είσαι παρούσα εκεί γι αυτόν.Το ότι μείωσε και το κλάμα δείχνει ότι κατάλαβε τι κάνουμε για να κοιμηθούμε.Γενικά αν διαβάσεις και το βιβλίο no cry sleep solution αυτό που κάνεις ακριβώς προτείνουν.Το σημαντικό σε αυτό είναι ότι η μαμά είναι εκεί δίπλα και παρηγορεί το μωρό της όποτε χρειάζεται.

Τώρα αν πονάει φυσικά θα το καταλάβεις και θα τον σηκώσεις αγκαλιά αμέσως ασυζητητί φαντάζομαι το διαισθάνεσαι και μόνη σου πότε πονάει ή πότε χρειάζεταο βοήθεια.

Αγγελική όπως το περιγράφεις κάνεις πολύ καλά γιατί ναι μεν κοιμάται μόνος του αλλά μόλις κλάψει είσαι παρούσα εκεί γι αυτόν.Το ότι μείωσε και το κλάμα δείχνει ότι κατάλαβε τι κάνουμε για να κοιμηθούμε.Γενικά αν διαβάσεις και το βιβλίο no cry sleep solution αυτό που κάνεις ακριβώς προτείνουν.Το σημαντικό σε αυτό είναι ότι η μαμά είναι εκεί δίπλα και παρηγορεί το μωρό της όποτε χρειάζεται.

Τώρα αν πονάει φυσικά θα το καταλάβεις και θα τον σηκώσεις αγκαλιά αμέσως ασυζητητί φαντάζομαι το διαισθάνεσαι και μόνη σου πότε πονάει ή πότε χρειάζεταο βοήθεια.

Καλά δεν το πιστεύω οτι αυτό που μου λεει η διαισθηση μου σαν σωστό το λένε κ στα βιβλία..απίστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελικά η διαίσθηση της μανας ειναι φοβερό πράγμα τι να πώ...

Καλέ εννοείται καταλαβαίνω το κλάμα του πότε κάνει νάζια, πότε πεινάει, πότε πονάει με την μια το πιάνω!!

Κ εγω πιστευω παντως οτι δεν ειναι λύση να κοιμάται στα χέρια μας η με κούνημα κτλ..πρέπει να μαθει να κοιμαται μόνο του όπως το μαθαίνουμε να τρώει και ολα τα υπόλοιπα γιατι αυτό θα πρεπει να ειναι κατι το διαφορετικό? Δεν ειναι για να μην κακομαθει μόνο ειναι για να ειναι ηρεμο παντα γιατι ειναι φυση αδυνατον να ειμαι παντα διπλα του οταν ξυπναει ετσι δεν ειναι?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Αγγελική ένα θα σου πω και θα το θυμάσαι.Όσα βιβλία και να διαβάσεις, όσα και αν σου λέει ακόμα και ο πιο έμπειρος σε θέματα ανατροφής το σωστό για το παιδί σου είναι αυτό που αισθάνεσαι εσύ πρώτα από όλα.Πες το χάρισμα, πες το διαίσθηση πες το όπως θες ξέρουμε κάθε στιγμή τι είναι σωστό για το παιδί μας.Αυτό είναι και το τρομερό στη μητρότητα.

Τώρα εννοείται ότι το να κάνει πράγματα μόνο του πρέπει να τα μάθει από κάποιον.Πολύ καλά κάνεις και τον βάζεις σε πρόγραμμα.Θα δεις ότι το μωρό θα μάθει να κοιμάται μόνο του και θα σε εκπλήξει το πόσο καλά προσαρμόζεται.Εννοείται ότι δεν μπορείς πάντα να είσαι δίπλα του. Τα πάτε πολύ καλά να συνεχίσεις να κάνεις ότι σου λέει η καρδιά σου για το μωρό σου.

Επίσης μην κάνεις ποτέ πισωγυρίσματα γιατί τα μωρά πιάνουν αμέσως το μήνυμα ευάλωτη μαμά κάνω ότι θέλω...

Αγγελική ένα θα σου πω και θα το θυμάσαι.Όσα βιβλία και να διαβάσεις, όσα και αν σου λέει ακόμα και ο πιο έμπειρος σε θέματα ανατροφής το σωστό για το παιδί σου είναι αυτό που αισθάνεσαι εσύ πρώτα από όλα.Πες το χάρισμα, πες το διαίσθηση πες το όπως θες ξέρουμε κάθε στιγμή τι είναι σωστό για το παιδί μας.Αυτό είναι και το τρομερό στη μητρότητα.

Τώρα εννοείται ότι το να κάνει πράγματα μόνο του πρέπει να τα μάθει από κάποιον.Πολύ καλά κάνεις και τον βάζεις σε πρόγραμμα.Θα δεις ότι το μωρό θα μάθει να κοιμάται μόνο του και θα σε εκπλήξει το πόσο καλά προσαρμόζεται.Εννοείται ότι δεν μπορείς πάντα να είσαι δίπλα του. Τα πάτε πολύ καλά να συνεχίσεις να κάνεις ότι σου λέει η καρδιά σου για το μωρό σου.

Επίσης μην κάνεις ποτέ πισωγυρίσματα γιατί τα μωρά πιάνουν αμέσως το μήνυμα ευάλωτη μαμά κάνω ότι θέλω...

Σ ευχαριστώ πολύ Ξανθούλα μου που με εμψυχώνεις να συνεχίσω έτσι γιατί κακά τα ψέμματα οταν ήδη μεγαλώνεις ενα παιδάκι η πείρα σου ειναι μεγάλο όπλο!! Εννοείται οτι δεν κάνω πίσω για ενα και μόνο λόγο..γιατι οτι μα οτι κανω ειναι για το καλό του! για να νιώθει ασφάλεια κ σιγουριά τπτ αλλο δεν με νοιάζει ειλικρινά!!

Να σε ρωτήσω κ κατι αλλο αλλα να μην γελάσεις οκ? ειναι δυνατόν απο τόσο μικρό να τον ενοχλούν τα ούλα του? βάζει όλη τηνμπουνιά στο στόμα τρέχουν σαλάκια και καποια στιγμή επλυνα το χερι μου καλα μετα οινοπνευμα κ το εβαλα στο στοματακι του και το δαγκωνε!! τι θα πει αυτο?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ναι Αγγελική πολύ πιθανό και πολύ φυσικό.Είναι μωρά που βγάζουν από 5 μηνών δόντια και άλλα που αργούν πολύ αλλά τα ούλα ξεκινούν από τώρα φαγούρισμα.Πάρε του τα μασιτικά να του δίνεις να ανακουφίζεται ο μικρούλης σου.

Διαφημίσεις

Ναι Αγγελική πολύ πιθανό και πολύ φυσικό.Είναι μωρά που βγάζουν από 5 μηνών δόντια και άλλα που αργούν πολύ αλλά τα ούλα ξεκινούν από τώρα φαγούρισμα.Πάρε του τα μασιτικά να του δίνεις να ανακουφίζεται ο μικρούλης σου.

Του πήρα ήδη αλλά δεν το είπα για να μην με δουλευεις χααχαχαχαχ

απλά μου φάνηκε κ μενα λιγο νωρίς αλλα όπως σου ειπα παραπάνω..ενστικτο μανας..μεγάλη δουλειά!!!

καλημερεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

και καλη εβδομαδα τι μου κανετε?

Καλημέρα Μαιρούλα!!!!!!!!!!!!! Απίστευτο σε πέτυχα!!! :P Τι κανει το αντρακι σου?

Καλημερα και Καλη εβδομαδα!!

Βρε βρε βρεεεεεεε σαν τα χιόνιαααααααααα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Τι κανεις κοριτσάκι καλά εισαι? Ο κων/λης?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλως τις κοπέλες!!!Μαίρη αν θυμάμαι καλά και εσύ πέρυσι 15/Αυγούστου δεν είχες ΠΗΤ;

Αγγελική να το πλύνεις πολύ καλά και να το δώσεις να μασάει να ανακουφίζεται.Σιγά μη σε κορόιδευα μη νομίζεις και εγώ τα έπαιρνα όλα νωρίς να έχουμε όταν τα χρειαστούμε...χαχαχα ε πρέπει να είμαστε και χαζομαμάδες δεν γίνεται....

Μαίρη πήρες τον ατμομάγειρα καλέ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...