Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

αμαν ρε σεις....κριμα ρε τζινακι!!!συμπεθερα συγχαρητηρια γιατην κορη!μαιραεφη εχω περιοδο μου ηρθε μολις σαραντισα,μετα ακριβως στις 28 μερε ςκαι τωρα περιμενω μεθαυριο αλλα ειχα συμπωτματα απο 29 ιανουαριου...ισως πολλες αλλαγες στο σωμα,στις ορμονες...δενξερω!καλημερ ακουκλε ςπαμε για εμβολιο!η μικρη ταλαιπωρειται με τα ουλα,εβαλα κρεμα μοντιζαλ...κατι πρεπει να εκανε,αλλα ξινιζει τ αμ,ο9υτρα της λογω γευσης και γουρλωνει ταματια...

εμεις εχουμε αρετη τη πεθερα,ελισαβετ τη μαμαμου και ηλια τονμπαμπα μου και κλεινουμε προς το ηλιαννα-δημητρα-γεννηθηκε αγ. δημητριου επειδη ειναι πρωτοτυπο το ηξλιαννα,αλαλ δενκαταληξαμε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ρε Γεωργια τι γκαντεμια ειναι αυτη..............γιατι ρε γμτ παλι.............

εγω κισακι δεν εχω αδιαθετησει....ελλπιζω να μην αδιαθετησω γιατι στην Εφη αδιαθετησα κ το γαλα ειχε μειωθει...

καλε απο τωρΑα δοντια η κισοκορη? ωραιο το Ηλιαννα...!!!

μπουκκι με το καλοοοοο!!!!!!!!!!!!!

mary13 αγορακι 11/8/2010

kisha κοριτσακι 26/10/2010

georgia1974 κοριτσακι 5/11/2010

Αngeliki αγορακι 29/11/2010

Μariaefi αγορακι!!!!!!!!!!!!! 11/12/2010

Μανουλες to be!

bookie ΠΗΤ 15/02/2011 κοριτσακι

julie8 ΠΗΤ 08/05/2011 κοριτσάκι

xanp ΠΗΤ 15/8/2011 κοριτσάκι

emi ΠΗΤ 21/8/2011 αγοράκι

Εν αναμονη ++++++++ (στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!)

mpap ....

margotte 16/01

minaki 14/02-18/02 οτι θες κανεις παλι!!!!!!!!!:mad::x:x

rita_mavro 12/2

gina gr......

moumou 05/03

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Την καλημέρα μου κ σε όλαααααααααααααααα τα κοριτσάκια που ευχομαι και ελπίζω να είναι πολύ πολύ καλά!! Δεν εχω προλάβει να διαβάσω νέα διότι όπως καταλαβαίνετε τρέχω τρεχω τρέχωωωωωωωωωωωωω!!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα Μινάκι μου!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p

Τι κάνετε κοριτσάκι μου? Η Ελισσαβέτ τι κανει η ζουζούνα μου?

καλα ειμαστε καρδια μου!!!!! η Ελισαβετ χαρουμενη και ευτυχισμενη εγω τρεχω και δεν φτανω περιμενω πως και πως να αδιαθετησω να ξεκινησω την θεραπεια για την ωορηξια!!!

Ο γιοκας κουκλος ιδιος η μανουλα του!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημερα και απο μένα:P:p

μπηκα για μια γρήγορη καλημερα....

ουφ! πολλή δουλειά τελευταια.

Φιλια πολλα σε όλες:-D:-D:-D σε όλα τα μωράκια και σε όλα τα σποράκια!

ΥΓ. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ

Διαφημίσεις

καλα ειμαστε καρδια μου!!!!! η Ελισαβετ χαρουμενη και ευτυχισμενη εγω τρεχω και δεν φτανω περιμενω πως και πως να αδιαθετησω να ξεκινησω την θεραπεια για την ωορηξια!!!

Ο γιοκας κουκλος ιδιος η μανουλα του!!!!!!!

Μπράβο το κοριτσάκι μου χαίρομαι πολύ που είστε καλά και οι δύο!!!:P

Άντε με το καλό να σου έρθει και μετά ξέρεις εσύ...ΒΟΥΡΡΡΡΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑΑΑΑΑΑΑ χαχΑχαχαΧΑΧαχΑ ευχομαι πολυ καλή επιτυχία!!!

Αχ αχ αχχχχχ σ ευχαριστώ πολύ Μινάκι μου για τα καλά σου λόγια!! :oops:

Ίδιος η μανούλα του έ? αλήθεια το λες? (κρυφό καμάρι)

Καλημέρα κορίτσια.Αγγελικούλα σου έχει πάρει τα μυαλά ο γιος;;;Πως τα πάτε;Γύρισες δουλειά;Ξέρω ότι εσείς στις ναυτιλιακές δεν έχετε 6 μηνο...

Ξανθούλα μου όχι απλά μου τα εχει πάρει τα μυαλά μου τα εχει εξαφανίσει κιολας ασε....εντελώς χαζομαμά λέμε..!!

Απο την δουλειά μου παραιτήθηκα ειχα απειρα προβλήματα απο πριν και μου χρωστούσαν και το δώρο Χριστουγέννων πήγα επιθεώρηση τελικά το πήρα αλλα πλέον δεν είχε νόημα να συνεχίσω διοτι ήξερα οτι θα με απολύσει τον Νοεμβριο οπότε να χάσω τους πρώτους μήνες του παιδιού μου και το αποτέλεσμα να ήταν το ίδιο δεν λέει..ειμαι πολύ ευτυχισμένη που τον πρωτο καιρό θα το μεγαλώσω εγώ κ ας μην εχω λεφτά δεν πειράζει!!!

Πως παει το σποράκι σου? το αγοράκι σου το γλυκό τι λέει? Τελικά ξέρεις τι θα είναι το μικρούλι?

Καλημερα και απο μένα:P:p

μπηκα για μια γρήγορη καλημερα....

ουφ! πολλή δουλειά τελευταια.

Φιλια πολλα σε όλες:-D:-D:-D σε όλα τα μωράκια και σε όλα τα σποράκια!

ΥΓ. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ

Ριτάκι μου καλημέρα και πολλά φιλιά κ απο μας ;)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελικούλα την καλύτερη δουλειά έκανες.Αν ήταν αν γυρίσεις από τώρα και να σε διώξει κιόλας τον Νοέμβριο γιατί να πας;Να χάσεις τους καλύτερους μήνες του μωρού σου;;;

Θα βρεις και δουλειά μετά και όλα θα γίνουν, τις στιγμές δεν θα ξαναζήσεις του μικρού σου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αγγελικούλα την καλύτερη δουλειά έκανες.Αν ήταν αν γυρίσεις από τώρα και να σε διώξει κιόλας τον Νοέμβριο γιατί να πας;Να χάσεις τους καλύτερους μήνες του μωρού σου;;;

Θα βρεις και δουλειά μετά και όλα θα γίνουν, τις στιγμές δεν θα ξαναζήσεις του μικρού σου.

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι Ξανθούλα μου!! Ποιό το νόημα τι τώρα τι μετά...αντιθέτως τώρα τουλάχιστον δεν θα τον αφήσω 2 μηνών να τρέχω σε μια δουλειά χωρίς μέλλον.. Βλέπουμε για αλλη δουλειά εχει ο θεός καλά να είμαστε δεν θα εχω πολλά λούσα για μένα αλλά τουλάχιστον θα βάλω καποιες σωστες βάσεις στο παιδι μου κ δεν θα με στερηθει!

Αλήθεια πες μου κάτι εσυ που εισαι εμπειρη μανουλα..τον μικρο σου πως τον εμαθες να κοιμαται? εννοώ τον κουνάς? τον εχεις αγκαλιά? ή μονος του κοιμαται στο κρεββατάκι του?

Ο γιος μια χαρά γυρνάμε σε θέατρα και βόλτες γενικά και το μωρό μας είναι κατά 90% κοριτσάκι αλλά κρατάμε και μια επιφύλαξη...

Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ!!! :P

Ελαααααααα αντε με το καλό κοριτσάκι μου να ειναι γερό, δυνατό και οτι θέλει ο θεος αν θελει να ειναι κοριτσάκι σούπερ θα ειναι γιατι ετσι θα εχεις ενα κ ενα!! Χαδάκι στην κοιλίτσα απο μένα οκ?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...