Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχχααχχαχαχαχα

μια μια θα εμφανιζομαστε :tongue:

τι κανετε κουκλες?????

τα παιδακια σας?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!

τι κανετε ομορφεσ?

εμεισ μια χαρα φαγαμε το αχλαδακι μασ και μασ αρεσε πολυ!

τζουλακι ριλαξ! εγω ακομα εκει τον βαζω και καθεται μια χαρα και κοιμαται και οταν ηταν πιο μικρουλησ του αρεσε να κοιμαται εκει γιατιο κουρνιαζε!

το μονο που να προσεξεισ το ριλαξ να ειναι σε τελειοσ ξαπλα θεση και να εχει τον μηχανισμο που το ανεβαζεισ εσυ με σκαλεσ! καλαθπουνα ειχα παρει και εγω ουτε μια φορα δεν καθησε επισεισ και αυτο το καθησματακι αυτοκινητου που λεει η κισα μονο για το αμαξι με βολεψε κατα τα αλλα μου φαινεται πολυ στριμοκολο! αυτα! αντε καλα ψωνια και να αγορασεισ και αλλαξιερα θα σωθεισ! αλλιως θα στραβοπιαστεισ με το σκυψε !

οι υπολοιπεσ τι κανετε?

μινακι? μαρακι? ξανθουλα? κισακι?

ttc72e7.aspx

μαιτουλα εγω εχω καθισματακι αυτοκινητου και ριλαξ μαζι ειναι και βολεψε...μια χαρα ειμαστε πολυκαλα παιδακια!!!φτου φτου!ολο ναζια και χαριτωμενιες!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μαιτουλα εγω εχω καθισματακι αυτοκινητου και ριλαξ μαζι ειναι και βολεψε...μια χαρα ειμαστε πολυκαλα παιδακια!!!φτου φτου!ολο ναζια και χαριτωμενιες!

χεχεχεχεχεχχεχεχεχε αυτα ειναι μπραβο κοριτσι μου απο δω και περα παντωσ πραγματικα σε τρελαινουν! σκετα μπισκοτακια ειναι

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

επισεις επειδη δεν εχω απο πυθενα βοηθεια και ο μιχαλης μαζευεται σπιτι καλες 8 με εχει βολεψει πολυ το καροτσι εχει γινει προεκταση του χεριου μου χαχαχαχαχαχ μεχρι και στο μπανιο μαζι και για τα ψωνια γυρω γυρω στην γειτονια το μαρσιππο το εχω καταευχαριστηθει!

ttc72e7.aspx

Και εγώ είχα καρότσι 3 σε 1 και το κάθισμα ήταν και ρηλάξ και εκεί τον έβαζα και με είχε βολέψει.Καλύτερα είμαι πάει να μου φύγει και το κρύωμα σιγά σιγά.Μαίρη μια χαρά τα πάτε με το φαγητό ε, μπράβο σας!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Και εγώ είχα καρότσι 3 σε 1 και το κάθισμα ήταν και ρηλάξ και εκεί τον έβαζα και με είχε βολέψει.Καλύτερα είμαι πάει να μου φύγει και το κρύωμα σιγά σιγά.Μαίρη μια χαρά τα πάτε με το φαγητό ε, μπράβο σας!!!

μια χαρα δεν λεσ τιποτα το μονο οταν αρχισαμε μπανανα εβγαζε στα κακα του πολλα μαυρακια σαν ριγανι και τιν σταματισαμε θα του ξαναδωσω το σαββατο και αν το ξανακανει μου ειπε στοπ κατα τα αλλα θα φαει και εμενα σε λιγο εχει πλακα που ξινιζεται αλλα μετα το αμοιγει το στοματακι με την κρεμα ομως εχουμε τις καλυτερεσ σχεσεις!

ttc72e7.aspx

μπαρο ξανθουλι δνε παιρνει ςκατι απο φαρμακο ε?βιταμινουλες και χυμουληδες,λαχανικα και φρουτ ακουκλα!και τρωγε καλα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κισσάκο δεν πείρα τίποτα με ζεστό γάλα πολέμησα την γρίπη.Παίρνω μόνο filicine προς το παρόν αλλά υποθέτω μόνο με αυτό θα μείνω.

Εμένα Μαίρη ο δικός μου έτρωγε με μανία τα φρούτα αλλά δεν έτρωγε με τίποτα τις κρέμες ότι και αν δοκίμασα ότι και αν έκανα απλά δεν τις έφαγε ποτέ.

Διαφημίσεις

Κισσάκο δεν πείρα τίποτα με ζεστό γάλα πολέμησα την γρίπη.Παίρνω μόνο filicine προς το παρόν αλλά υποθέτω μόνο με αυτό θα μείνω.

Εμένα Μαίρη ο δικός μου έτρωγε με μανία τα φρούτα αλλά δεν έτρωγε με τίποτα τις κρέμες ότι και αν δοκίμασα ότι και αν έκανα απλά δεν τις έφαγε ποτέ.

ελα ρε! οτι γουσταρουν κανουν τελικα! αχαχαχαχαχχαχαχαχα τωρα το πηρα ειδηση καλε κρυωσεσ? το νου σου ρε κοριτσι προσεχε και χτυπα καμια αναρωτικη αν δεισ τα σκουρα δεν ειναι να παιζεισ με τον παλιοκαιρο και εγω δυο μερες συναχι με ξεσκισε και μου την εχει δωσει μια εβδομαδα μεσα ρε πουστη μου με αυτον τον καιρο που να το βγαλω το παιδι?

ttc72e7.aspx

Άσε καθίστε μέσα γιατί κάνει παγωνιά μη σε ξεγελά ο ήλιος που έχει έξω.Ναι ρε γμτ κρύωσα παρόλο που προσέχω και τόσο και την πάτησα δεν μπορώ να πάρω τίποτα και κάνω υπομονή.

Να είστε καλά αγάπες μου!!!!!!!!!!!!Σας ευχαριστώ όλες!!!!!Αποφασίστηκε λοιπόν ομόφωνα νομίζω : ρηλάξ!!!

Πάντως πολύ μπλέξιμο όλο αυτό με τα ψώνια και το τί θα χρειαστείς και τί όχι! Δεν έχουμε και γνωστούς που να πέρασαν πρόσφατα αυτή τη φάση να ρωτήσουμε...πάλι καλά που έχω όλες εσάς αγαπίτσες μου!!!

Αχ Κισάκι, σου κάνει χαριτωμενιές, δεν το πιστεύω!!!!!!

Μαιρούλα τί κάνει ο γαμπρός μου??? Εδώ πάντως και με χιόνια τα βγάζουν έξω τα μωρά και μου πέφτει το σαγόνι εμένα που είμαι από Ελλάδα κι έχω συνηθίσει τις ζέστες...

Αχ σήμερα με έχει τρελάνει το μωρό μου στις σβούρες!!!!!Και λιώνω κορίτσια, λιώνω...την έχω λατρέψει την μικρή μου κι ας μην έχει βγει ακόμα από την κοιλίτσα!!!Είναι φυσιολογικό? Αχ αχ τρελή χαζομαμά με βλέπω!!

Κατα τα άλλα δίνω ομιλία μεθαύριο στο σεμινάριο που κάνουμε κι έχω πήξει να την προετοιμάζω!!Ελπίζω να αντέξω το δίωρο ορθοστασίας γιατί η μεσούλα μου μου κάνει κολπάκια...:(

Σας φιλώ όλες, ματς ματς μουτς!!!

6237481d19.png

Καλημεραααααα,

τι κάνετε?

Επηξα στην δουλεια τις προηγουμενες ημέρες αλλα σήμερα ευτυχως προβλεπεται χαλαρη μερα γιατι ειμαι ξενυχτισμενη 3ο βραδυ με τον Κων/λη ειναι και οπως ειναι και ο καιρος οπότε δεν θα την παλευα.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

kalhspera koritsakia mpeika na sas pw ta euxarista eimai egiosssssssssssssssssss nai ta kataferame telika ekana testaki shmera kai htan thetikotato

eixa paei thn proigoumenh ebdomada ston giatro giati h periodos htan xalia opote ithele erxotane kai eide oti kati iparxeia lla den htan sigouros kai m eipe na kanw to testaki avrio alla den kratithika kai to ekana shmera kai telika htan thetiko kai thn deutera xoriakh kai pame ston giatro na doume to sporaki mas to polipothito pou to paleboume 3 xronia auta ta nea m ithela na sas enimerwsw filakia polla se oles kai sintoma kai se esas apo thn kardia m mesa sas to euxome flia polla

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...