Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδω ειμαι μην φευγετεεεεεεεε

Μινακιιιιι βγηκε ωραιο το αυγουλακι??? Φιλια πολλα και στην ελισσαβετ.

Μαπακιιιιιιι οβερ!!!!!! Καλες προσπαθειες κουκλα!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

ela mpapaki metakomisa ρε ναι...παλι!!!τακτοποιηθηκαμε σχεδον ολα καλα!η μικρη μεγαλωνεικαιμας τρελαινει!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

χαχαχα ετσι μου ειπε και μια φιλη|!οχι ακομη να ξεπεταχτει η μικρη αλλα μου αρεσει η διαδικασια ρε τονινοοοοοοοοο1

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κοριτσια σοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον μολις μιλησα με εναν συνεργατη του μιχαλη που εσει ενα παιδακι με μια εβδομαδα διαφορα απο το δικο μου

λοιπον εκανε πριν ενα μηνα περιπου το εμβολιο prevenar 13 και το παιδι σταδιακα ειχε πτωση με αποτελεσμα μεσα σε 15 μερες να κανει σπασμουσ και να το πανε στο παιδων

το παιδι εχει πολυ δρομο μπροστα του εχει φαει απειρη κορτιζονη και δεν ξερουν ακομα το μελλον του

ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι ηταν ελλατωματικη η παρτιδα που ελειγε τον 10/12

κοριτσια σας παρεκαλω διαδωστε το παντου μην παθει αλλο παιδι αυτο το πραγμα εγω θα φτιαξω και ενα μαιλ να το στειλω οπου ξερω

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Τι λες βρε Μαρακι??

να σου πω γιατι τα εχω ξεχασει εγω.. εκτος απο την ηλικια του μπεμπουλη γινεται και επαναληπτική δόση σε ποιους μήνες?? να ξερω που να ενημερωσω

Τι λες βρε Μαρακι??

να σου πω γιατι τα εχω ξεχασει εγω.. εκτος απο την ηλικια του μπεμπουλη γινεται και επαναληπτική δόση σε ποιους μήνες?? να ξερω που να ενημερωσω

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑω να δω το βιβλιαριο και θα σου πω!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα Κοριτσιαααα

Μαριαεφη σύμφωνα με τον πατερα του παιδιου ευθύνεται το εμβόλιο.. εγώ πάντως πήρα την παιδιατρο μου και την ενημερωσα για να προσεχει της εκανε εντύπωση γιατι οπως μου ειπε το prevenar ειναι εμβόλιο 10 χρονων αλλά επειδή ποτε δεν ξέρεις θα ρωτήσει την εταιρεία και θα εχει και τον νου της. Και η Μαιρη ενημερωσε τον δικο της παιδίατρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...