Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

λενε οτι οι λεπιδες ειναι πραγματικα μαχαιρια μπορω να αλεθω και τα φρουτα εκει επισεις ειναι πιο μικρος και μεταφερεται και τριτων με τρωει η τσεπη μου θελω να το παρω για τον μπεμπη

το ξερω δεν παλευομαι αλλα επειδη μου εκατσαν κατι λεφτακια εξετειας του μπεμπη που δεν θα τα επερνα ποτε του υποσχεθηκα οτι θα του το παρω!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχ φαντασου σε λιγα χρονια τι εχει να γινει οτι θελει θα με κανει

εε πες το βρε κοριτσι οτι ο μπεμπης το ζήτησε... ααα αφου το υποσχεθηκες πρέπει να το τηρήσεις!!!! αμα λεω εγω κουκουβαοαρχηγος η Μαιρουλα!!!

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχα α ρε μουμου απαιχτη εισαι!!!! πως παει?? εγω βαριεμαι ελεεινα ομως και εχω και παλι οδοντιατρο το βραδυ και με βρίζω που αφηνω τα δοντια μου και παω οταν εχει φτασει η κατασταση στο απροχωρητο... αυτα!!!

Διαφημίσεις

πωπω ετσι νοιωθω και εγω δεν θα μπορουσα να το περιγραψω καλύτερα... λοιπον ενα ανεκδοτακι για να ανεβουμε...

Σε μια βραδινη πτηση ειναι δυο γκει

λεει ο ενας στον αλλον εισαι να το κανουμε

απαπα τι λες θα μας ακουσουν

ποιος θα μας ακουσει κοιμουνται ολοι

σηκω φωναξε να δεις κανεις δεν θα απαντησει

πραγματικα σηκωνεται ο ενας και φωναζει ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΙΧΛΑ??

τιποτε... ξαναφωναζει.. τιποτε κοιμουνται ολοι

Οποτε αρχιζουν και ξεσκιζονται..

Φτανουν στον προορισμο τους κατεβαινουν οι επιβατες και τους αποχαιρετα η αεροσυνοδος ρωτοντας τους για τις εντυπωσεις τους ολοι ειναι πολυ ευχαριστημενοι

και τι ωραια και τι καλα και ωραια πτηση ειχαμε

κατεβαινει και ενας επιβατης ο οποιος απαντα... πωπω ειμαι χαλια, απο την μεση της πτησης ειχα ενα τρομερο πονοκεφαλο.. χαλια κυρια μου χαλια

αμαν λεει η αεροσυνοδος γιατι δεν μας ζητουσατε ενα παυσιπονο.. ενα ντεπον κατι?

ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΣΙΧΛΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ@$^@#ΝΕ!!!!

δεν ειναι και η σουρτουκω η μαιρουλα ανοιχτη στο msn εχθες την πετυχα εκει και την "μαζεψα".. μιλησα με πμ και με το Ριτακι ειναι πολυ καλυτερα, εχει δουλεια αλλα θα προσπαθησει να μας πετυχει... χαθηκε και το κισακι.. κλεψε καλε λιγο απο τον μπραδερ και ελα να τα πουμε!!!

Διαφημίσεις

λες να καλοπερασανε??!! αν ειναι ετσι τις συγχωρω

καλα ειναι, λιγο βηχαλακι εχει αλλα με εχει ταραξει το βραδυ ρε Μουμου... δεν ξενυχταμε ακριβως αλλα μπορει να με φωναξει και 10 φορες για να τον σκεπασω... σημερα το πρωι που τον ρωτησα γιατι με φωναζε συνεχεια μου λεει ... γιατι ήθελα να με πεπασεις 4 φορες...!!!

ελα σορρυ ειχαμε θεμα με την συνδεση... δεν τον θελει... αλλα το θεμα ειναι οτι ουσιαστικα δεν ξεσκεπαζεται απλα θελει παρεα, αυτες τις ημερες ειναι το ξεσκεπασμα.. αλλες ειναι για νερο.. αλλες για τιποτε συγκεκριμμενο. το ξεκινησε ξαφνικα από τον Οκτωβρη και μετα... με την παιδιατρο που το συζητησα γιατι στην αρχη νομιζα οτι ήταν για την πιπιλα μου ειπε οτι ειναι επειδη θελει παρεα και οπως του ήρθε ετσι θα του φυγει

καλημερεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

μολις εβαλα τα γιουβερλακια μοθ να γινιντε διοτι προκομενη κοιμηθηκεν και ο γλυκας και ειμαι διαθεσημη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τονιααααααααααααααααααααααα

μουμουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

καλε που ειστε!!!!!!!!!!!!!!!!!

σεξ σεξ σεξ εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

φτου σας ντροπη αισχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

kalimera κοριτσακιμου ειστε καλα?πηγα οαεδ γιατο επιδομα μητροτητας καικολλησα κατι αυτοκολλητα baby looney στο δωματιο της μικρης!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...